manga_preview
Boruto TBV 07

Phantom pain

Phantom pain

Tak po niekoľkých neúspešných pokusoch o nejaký obrázok..ktorý stojí za to zverejniť...som tento zvláštny obrázok dokončil. Pokúšal som sa viac krát nakresliť niečo..veselé...alebo proste niečo bez nejakej hlbšej myšlienky.no nejak som sa nevedel prinútiť to dokončiť. Nebavilo ma to. No...koho zaujíma ten veselý obrázok...

Až ho niekedy dokončím..tak ho pridám aj sem.
No..čo sa týka tohoto obrázka..tak ma trošku mrzí..že som tomu nevedel dať nejakú šťavu. Niečo čím by som ho ešte vylepšil. No..niekomu sa možno nebude páčiť..že Kakashi nie je vyfarbený ale pozadie farby má. No..skúšal som ho viac krát vyfarbiť ale štvalo ma..že moje tieňovanie na ktorom som sa natrápil..zanikalo. No a podľa mňa to má aj takto dačo do seba. Asi Laughing out loud No..hádam to nie je tak hrozné. I ked uznávam..že po technickej stránke je tento obrázok slabší než tie moje minulé.

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.8, Hlasů: 13

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Čt, 2019-06-27 17:13 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Moc se mi líbí ten nápad se souhvězdími, Suikene Smiling Mrzí mě, že stále procházíš takovým smutnějším obdobím, v obrázku je to znát Sad Modlím se za Tebe, aby se to zlomilo a zase bylo dobře.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2019-06-20 19:07 | Ninja už: 3918 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

ďakujem vám, za pekné komentáre. Cením si, že sa vám obrázok páčil. Smiling

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2019-06-17 12:13 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tvé obrázky jsou vždy námětově hluboce propracované a ani tenhle není výjimkou. Člověk když hledá, tak najde. Přímo to vybízí k hlubšímu zamyšlení. To, že si na obrázcích testuješ a zkoušíš i výtvarné postupy, je další bonus, což ve výsledku činí tvá díla ucelenější, syntetičtějí a velmi zajímavá. Ale vůbec nevadí, když jednou tu nebo onu stránku vypustíš a zaměříš se jenom na myšlenku, nebo naopak jenom na výtvarný aspekt.
Obrázek se mi moc líbí po stránce kresebné. Ani bych neřekla, že zvládneš takhle s přehledem portrét Shocked. Jediné, co mi dost vadí (a na co jsem tě už několikrát upozorňovala Sticking out tongue), je ta šrafura. Když kladeš linky přes sebe v pravém úhlu, tak ti to tvoří čtverečky a vypadá to mnohem hůř, než kdyby to byly kosočtverečky Eye-wink. Doporučuji vyzkoušet, je to trik, který využívali už rytci a grafici staletí před námi a osvědčil se. Fakt.
Jinak bomba, ta souhvězdí jsou super nápad a jak jsi mi osvětlil ten název, tak to dostalo hned další rozměr.
Jsem ráda, že jsi zase po delší době něco namaloval a nenuť se do veselých věcí, když to tak necítíš. To nikdy nedopadne dobře. Raději se soustřeď na to, abys se sám cítil veseleji, a pak i kreslení půjde samo. Námět už máš připravený a obrázek z něho bude krásný. Jen to chce počkat na tu správnou náladu a vnitřní rozpoložení.
Líbí se mi, jak se v tvé práci odráží celý život, jednou si to budeš prohlížet a uvidíš to uceleně jako celou svou jednu životní etapu. Přála bych ti, aby ta další už byla veselejší Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Po, 2019-06-17 07:43 | Ninja už: 2297 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Mne sa to takto páči. Že je Kakashi bez farby. A jeho veční strážcovia a výčitky zároveň nad ním.
No a veselý obrázok. Čo je viem, či je veselý? Ale je krásny a dúfam, že ho dokončíš a pridáš aj sem. Haku je krásna bytosť a už dávno ho nikto nepridal.
Si veľmi talentovaný.

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Po, 2019-06-17 00:13 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Mne sa hodne pozdáva to zanikajúce tieňovanie ktoré tomu hodne pridáva takže za to palec hore, no a pozadie má dobrú myšlienku takže tam to hodnotím rovnako. Len tak ďalej.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???