manga_preview
Boruto TBV 07

Yahiko/Pain

Yahiko/Pain

Pain z mojí ruky Laughing out loud Malováno na tabletu.

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.3, Hlasů: 3

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2019-03-12 00:07 | Ninja už: 3852 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Lidí, co tvoří na PC, tu mnoho není, proto každý obrázek se cení! Mně osobě vadí pouze to levé oko a pravé ucho, které je obkroužené výrazně tlustší linkou a jsou různě velké a neladí s druhou stranou. Na to bych si dala příště pozor. Všude jinde mi ty linky přijdou živé a příjemné, že nejsou stejně tlusté. A pak si dej pozor na to, kam umisťuješ panenku v oku. Musejí být obě přesně ve stejné výšce, jinak postava šilhá Smiling.
Držím palce do dalších obrázků!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Machiko Kiyoshi
Vložil Machiko Kiyoshi, St, 2019-03-06 17:49 | Ninja už: 2078 dní, Příspěvků: 45 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuji moc, složka opravena. Před chvílí jsem si všimla že kovová "tyčka" v pravém uchu levituje zdá se xD. Určitě zkusím ještě upravit. Děkuji, a do práce, yosh!

Obrázek uživatele Naruto006
Vložil Naruto006, Po, 2019-03-04 19:47 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 33 | Autor je: Prostý občan

krása

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2019-03-04 03:46 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Líbí se mi, jak je obrázek pestrý a zaplněný, i když v počítačovém kreslení je snazší toho dosáhnout. Ale chtělo by to si příště více pohrát s obrysy. Třeba uši máš nakreslené každé jinak velké, bylo by fajn kouknout se na obrázek s odstupem a prohlédnout si, co tam tak úplně nesedí. Ale na začátek se mi to (podobně jako předchozí Deidara) líbí, jen tak dál!

Jinak si, prosím, sprav zařazení. Stačí jenom ta složka „Pein“, tu jsi našla dobře, ale ty ostatní složky „Akatsuki“ jsou většinou pro jiné typy obrázků, např. cosplaye nebo avatary.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.