manga_preview
Boruto TBV 09

Nové hodnosti na Konoze

S radostí vám představujeme nový žebříček hodností!

V misi jsme po vás žádali pět zbrusu nových hodností, které by doplnily pouze vršek stávajícího seznamu. Kdo chtěl, mohl připsat i návrhy na tajné. Nakonec jsme se však rozhodli seznam úplně překopat, oživit a celkovou nabídku rozšířit, aby stoupání těšilo vás všechny a Konoze dlouho vydrželo. Vypsaný seznam kladných hodností je tak mnohem delší, nově čítá 74 položek, a to mluvíme pouze o viditelných... protože jsme rovněž výrazně rozšířili seznam tajných, které můžete hledat už na nejnižších příčkách Smiling
Seznamy tvoří příspěvky z mise i naše vlastní. Z důvodu úpravy bodování se několika uživatelům změní dosažená hodnost; omlouváme se, víme o tom, ale jinak to nešlo.

Navíc tu máme speciální servis pro snaživé sběrače bodů! Po dosažení jakékoliv ze tří níže vypsaných hodností se můžete rozhodnout stav blíže specifikovat.

  • Vůdce klanu - 2571-2650 bodů
  • Jinchuuriki - 3691-3780 bodů
  • Kage - 4521-4670 bodů

Lze se tak stát hlavou vámi vybraného klanu, zvolené země nebo schránkou vašeho oblíbeného ocasého démona. (Př. Vůdce klanu Akimichi, Jinchuuriki Jednoocasého, Tsuchikage...) Po dosažení hodnosti je jen potřeba kontaktovat Ironhide. Kdo nechce, této nabídky využít nemusí.

Doufáme, že se vám budou nové hodnosti líbit a budou vás bavit na dlouhé, namáhavé cestě ke krutopřísnému vrcholu těch nejostřílenějších drsňáků!

Váš Tým Konoha.cz