manga_preview
Boruto TBV 07

Ino 4

Ino 4

Další obrázek Ino k misi už je hotová ale do mise ho ještě nevkládám kvůli posledním úpravám které bych jsem mohl dělat na základě vašich komentářů. Ještě pak to přefotím, je to focené bleskem.

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 2

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2018-03-10 00:34 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Další potěšující příspěvek se nám tu objevil! Jak dlouho ti to trvalo celé vyšít?
Ke zvolenému tématu - převedení předlohy do výšivky je tématicky snadné, člověk nemusí vymýšlet a vytvářet nové pojetí, o to víc ale musí zápasit s barvami a nesnadnou technikou. Potěšil jsi mě, že jsi zvolil jiné než černé pozadí a že jsi ho udělal trochu rozehrané a aspoň na něm jsi se sám koncepčně víc realizoval.
K barvám - mám pocit, že všechno děláš hodně pocitově nebo jak to vyjde. Mohu se mýlit, ale zatím jsi mě nepřesvědčil o opaku. Není vůbec snadné sladit správně k sobě odstíny, když navíc paleta je nějak omezená. Ale určitě by ti prospělo, kdybys víc naslouchal a zkusil si udělat nějaké barevné zkoušky vedle samotné práce. Třeba existuje něco, čemu se říká barevná tonalita. Je to jednoduché cvičení, kde vezmeš jednu barvu, třeba červenou a snažíš se namíchat vedle sebe z ní co nejvíc odstínů, aniž by se změnila v jinou, oranžovou nebo hnědou, nebo fialovou. A druhé takové cvičení, kde zkoušíš dávat vedle sebe různé barvy a vnímat, jak na tebe ten souzvuk působí. Třeba nádherná kombinace je šedá, modrá a růžová. Naopak zelená s červenou ve svých čistých odstínech je šílená, vůbec se k sobě nehodí. Takovéhle cvičení kdybys vyzkoušel, tak bys mnohem líp ty barvy k sobě navybíral. Je to cvik a také na to musí mít člověk trochu cit a talent, aby to vnímal. V tom máš ještě mezery, které by se daly do budoucna vypilovat. Osobně bych na to pozadí zvolila odstín, který víc ladí s očima. Protože barvy, které na paletě leží těsně vedle sebe (zelená a modrá) se obvykle perou, místo aby se doplňovaly. Naopak když k nim dáš barvy hodně jiné, kontrastní, tak to ladí dobře. Takže k těm žlutavým a hnědým odstínům jde dobře modrá, ale zelená k té modré už ne. Nebo by k nim šla dobře zelená, ale v tom případě se to bije s modrou.
K rozvrhování ploch - tady máš také ještě velké rezervy, protože tohle je vlastně stínování. A pokud neumíš dobře stínovat, bude se ti i těžko rozvrhovat, kde má být stín. Bohužel i předloha není v tomto dostatečně vypovídající, měl si možná zvolit něco, kde budou stíny markantnější a lépe umístěné. Ale popral jsi se s tím statečně! Líbí se mi hlavně vlasy a jemné přechody na tom těle. Určitě bych ale nedělala dole pod postavou pozadí, vypadá, že je uříznutá Smiling.
K vyšívání - pamatuješ si na svou první výšivku zde Smiling? Jednoduchou linkou? Myslím, že jsi se hodně posunul od té doby a celoplošný portrét je super záležitost, tleskám a máš můj obdiv! Do budoucna, pokud bys chtěl ještě v tomto pokročit co se týká kvality provedení, tak doporučuju podívat se na ostatní autory a zkusit zaexperimentovat s různou délkou stehu v jedné výšivce, různým podkladem, které můžeš nechat místy obnažené a samozřejmě s vlastními nápady, jak to celé lze pojmout. Držím v tom palce! Vedle toho si ale i kresli, protože jen tak se zlepšíš v tom rozvrhování a barevném vnímání.
K prezentaci - určitě bych to zarámovala a do mise vyfotila společně s předlohou (nebo vlož na ni odkaz), abychom měli srovnání Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, So, 2018-03-10 05:30 | Ninja už: 2986 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Diky, za pěkný komentář, co se týká času ten bude uvedený jako obvykle při konečném vložení. Ano pamatuju si první výšivku, od té doby jsem se dost posunul, i když mám ještě v některých věcech místa jak píšeš. Každou výšivku si rámují. Co se týká dalších výšivek tak tu můžu zveřejnit už jen jednu, co mám v plánu. Další neprojdou jedním pravidlem a to tím že to má být pouze Naruto.
To není špatný nápad to vyfotit vedle sebe. Pokud si chceš jen tak tipnout čas jak to dlouho trvalo tak můžeš, odpověď dostaneš až dalším vložením.

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Čt, 2018-03-08 23:40 | Ninja už: 5449 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

Hmmm... Tak nakonec jsi zvolil modrou na pozadí. Sama bych se bála jít do studené barvy, ale nevypadá to vůbec špatně Smiling Ono jde v této fázi ještě opravovat? (Fakt o šití nic nevím, gomene Laughing out loud) Ale stejně je to fajnové, hlavně jak je to stylově odlišné od předlohy. No hodně sis s tím vyhrál, je to fakt paráda Smiling

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Egil
Vložil Egil, Pá, 2018-03-09 07:13 | Ninja už: 2986 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Konohamarova chůva

Drobné úpravy jdou udělat, jak psala Poštolka je to práce na první pokus.

Obrázek uživatele Uchiha-Mariko
Vložil Uchiha-Mariko, St, 2018-03-07 22:50 | Ninja už: 3590 dní, Příspěvků: 1371 | Autor je: Manga tým, Minatův osobní výrobce kunaiů

Nějak mi nesedí nasazení krku Sad nějak až moc se nepřirozeně zužuje Sad ale musím říc, že sis pěkně mákl Laughing out loud

Za svůj FC vděčím Teri-chan, díky! Smiling, DA