manga_preview
Boruto TBV 11

FA mise – Staň se lepším malířem, staň se lepším ninjou!

FA mise – Staň se lepším malířem, staň se lepším ninjou!

JINAK CHCI VŠEM POPŘÁT ŠTASTNÝ NOVÝ ROK A DOUFÁM, ŽE JSTE SI SILVESTR UŽILI. Laughing out loud Jen doufám, že jsem misi pochopila správně Laughing out loud .

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 1

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Ne, 2018-01-28 00:43 | Ninja už: 4254 dní, Příspěvků: 5856 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Zajímavý obrázek, připomíná mi nějaké starověké reliéfy, kde byla vyobrazená celá pověst se všemi důležitými momenty. I ty symbolické detaily na mě působí starověce (v dobrém slova smyslu). Rozhodně se mi obrázek líbí tím, že je originální, netuctový a s myšlenkou Smiling

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Sasukeho strážná víla
Vložil Sasukeho strážn..., So, 2018-09-08 17:16 | Ninja už: 3877 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Konohamarova chůva

Dekuji. Smiling

Sasukeho strážná víla

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2018-01-01 18:22 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 7462 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Mám na tebe pár otázek.
Jsi s tím spokojená?
Vidíš na tom něco, co jasně víš, že bys dokázala udělat líp?
Řešila jsi při tom, jak to šikovně udělat, abys splnila misi, nebo to šlo rovnou od srdce?
Odpověz si upřímně.

Tím, že to své dílko vložíte do mise, tak s tím celým procesem končíte, ukazujete všem, kde jsou vaše meze, že víc opravdu nesvedete. Takže je to tak? Opravdu víc nesvedeš?

Budu vás v téhle misi posuzovat HLAVNĚ podle toho, kolik práce vynaložíte, ne podle talentu a už vůbec ne podle věku.

Takže co z toho tvého obrázku můžu vysledovat:
- velmi hezky jsi v komentáři vyjádřila svoje pocity, včetně toho, co máš za rituály a jak pracuješ. To je fajn, i ta zmínka, že posloucháš hudbu, jak na tebe působí různé styly hudby. Co jsi cítila při jednotlivých úsecích jsi popsala opravdu hodně detailně, (dala jsem to do skrytého obsahu Eye-wink), ale díky za to, to je moc dobře si to uvědomit.
- je vidět, že jsi o tom přemýšlela, že myšlenky jsou niterné, tvé a způsob kresby také, to je super

ale...

- neukázala jsi nám žádné skicy, ohledně práce samotné jsi se neradila, a to je škoda
- jsi velmi rychlá, ačkoli je na to zkoušení a výtvarnou práci ještě fůra času. A výtvarná práce je práce jako každá jiná. Musí se hledat podklady, musí se člověk naučit věci procítit (tohle ti asi jde dobře, tam nemáš problém Smiling), musí se dívat na věc, co vytváří, z různých úhlů pohledu. Jeden úhel pohledu je vyjádřit své pocity a další věc je forma (anatomie, kompozice, funkce, jakou obrázek má splňovat - v tvém případě omalovánka kterou třeba jednou někdo bude chtít použít k vybarvení, tak aby mu to dobře šlo)
- ve vztahu k tvým dosavadním pracem je to dost obdobné, navíc už tu máš i lépe vyfocená dílka Sad

Co z toho plyne? Jako antistresová omalovánka mi to pořád přijde málo náročné, málo plošek k vybarvení, protože omalovánka by měla být především hodně bohatá, hodně prokreslená, to je její základní charakter a podstata. To je jedna z věcí, na které bys klidně ještě mohla vydatně zapracovat. Zvolila jsi si nějaký žánr (antistresovou omalovánku) a jedním z hlavních tvých úkolů by mělo být ji pochopit. Co se od ní čeká, jak funguje, a pak se pokusit ji udělat co nejlépe. Zajímalo by mě, jestli by to nevypadalo lépe s dvojitou čárou, která by oddělovala jednotlivá pole, nebo naopak, zda by nešlo to udělat bez ní Smiling. Zda by tomu neslušel třeba rámeček. Další věc je kompozice - obrázek vždycky působí harmonicky, když je plocha rovnoměrně vyvážená. Ty to máš hodně nahuštěné k pravému dolnímu rohu a vlevo je cítit díra. Je to nevyvážené. Někde by stálo za to dát mezi postavy víc prostoru, aby na sebe nebyly úplně nalepené. S tím vším se dá pracovat a pokud bys to vložila jako klasický FA, mohly jsme to takhle probrat a mohla jsi zkoušet dál ten obrázek přetvářet a zlepšovat se.
Takhle jsi to tedy uzavřela a já počkám s vyjádřením, zda jsi misi splnila až na úplný konec mise. Není to totiž o bodech, ale o tobě. Pokud už nechceš využít času na zlepšení se, nechceš se naučit víc, pochopit víc, užít si víc a dokázat všem víc, tak to beru, ale pak ani ty neočekávej, že budeme nadšení výsledkem Smiling. Popřemýšlej o tom.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Sasukeho strážná víla
Vložil Sasukeho strážn..., Po, 2018-01-01 23:59 | Ninja už: 3877 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Konohamarova chůva

Spokojenější bych asi byla, kdyby to bylo vybarvené, ale měla jsem za to, že je to omalovánka, která má být nevybarvená.. S tím, jestli jsem řešila, jestli to splní misi.. Jakože nemůžu říct, že by mě to napadlo takhle. Prostě jsem to chtěla zkusit a zkusila a při kreslení jsem nějak nepřemýšlela nad tím, jestli to splní misi. Co se týče focení, mohu to zkusit přefotit lépe. Smiling Ta čára mohla být dvojitá, to je fakt. Možná by to šlo i bez ní, ale je tam právě proto, že odděluje oba životy, že si každý žije ten svůj a ne společně.. Každý je jinde..
Ale pravda je, že bohatší být mohla, nenapadlo mě to Laughing out loud . Tu díru v levo cítím taky, bohužel, ale prostě když jsem tam něco přikreslila (Itachiho) tak mi to prostě nevyhovovalo a tak jsem tam radši nechala tu díru..Klidně bych to zkusila opravit,Možná vybarvit, když to nakonec není antistresovka... ale to už nemůžu ne, když jsem to dala do té mise.. Laughing out loud Jinak děkuji moc za komentář Smiling

Sasukeho strážná víla

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2018-01-02 00:40 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 7462 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Víš, první, kdo se přihlásí do mise, to vždycky odskáče, ostatní se už pak na něm poučí. Chápu, že pro lidi, co nikdy moc nekreslili, může být obtížné pochopit, co po nich vlastně chci Smiling. Ale je to jednoduché. Ta mise je o tom, že musíte chtít především vy sami. A co chtít? No přece úplně všechno Laughing out loud! Být nejlepší, naučit se něco nového a zvítězit sám nad sebou. Takže bych ráda viděla určitý zápal a chuť z vaší strany, nejen to nějak nakreslit, jak to zrovna vyjde.
Neříkám, že jsi se vůbec nesnažila, ale je tam díra a vidím ji? No tak to zkusím vyřešit přeci! Navrhnout to jinak nebo přidat šikovně něco, co tam nebude vadit, třeba dekor. To je ta práce a ta námaha, která prostě nutně musí nastat, když se snažíme překonat těžkou překážku. Přesně v tomhle bodě jsi selhala, a ten je přitom nejdůležitější. Trochu se s tím poprat, nenechat se odradit, že mi to zrovna teď nejde a zrovna teď mě nic nenapadá. Přesně proto je v misi ten dlouhý termín, aby tě to napadlo zítra nebo pozítří. Už mě chápeš Smiling? A proto taky nabádám, aby to lidé klidně vložili v průběhu, když si nevědí rady, jak dál. Společně můžeme ty nedostatky popsat a odstranit.
Teď už s výsledkem nic nenaděláš, když jsi to vložila do mise. Ale to ti nebrání to zkusit všechno napravit a ještě se s tím poprat spolu s ostatními. Body už nijak neovlivníš, ale můžeš zkusit otestovat sebe, protože jak říkám, zvítězit a uspět v téhle misi může jen ten, kdo se s tím skutečně popere. Mělo by vás nejvíc motivovat ocenění od ostatních a vlastní dobrý pocit, ne body, ne má zelená fajfka u jména Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE