manga_preview
Boruto TBV 09

Nelehký úkol

Nelehký úkol

Ahoj, po dlooouhé pauze přidávám zase jeden bláznivý výtvor Smiling. Jedná se o obrázek do mise, která právě probíhá (a do které všechny zvu k účasti Eye-wink). Ani nevím, jak mě tenhle mix napadl, víceméně jsem potřebovala "zadělat" na otázky Laughing out loud. To v ženském kimonu je Sasuke, ne Utakata, svádí to k záměně.
Dávám si ho do galerie také z důvodu lepšího rozkliknutí, v misi je obrázek zmenšený kvůli náhledu Eye-wink.

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.9, Hlasů: 20

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Ne, 2021-02-07 21:00 | Ninja už: 3825 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Většinu lidí tady v komentářích udivuje ta samotná scéna, proč je Naruto bez boty, proč má Sasuke kimono a kam kouká Shikamaru. Mě nejvíc zaráží to kimono, proč jsi zvolila Hikizuri? Jen je to nějaké náhodné kimono, co se ti líbilo, nebo to má nějaký hlubší význam? Tahle kimona totiž nosí hlavně gejši, herci a tenačníci. Znamená to, že Sasuke byl na misi která zahrnovala převlek za gejšu nebo tanečnici? Ale takový převlek by zkazily ty boty pod kimonem, to nejsou zori které se nosí ke kimonu.. Možná se přezul? Ale kde má ty zori a proč je nepůjčí Narutovi?
Tolik otázek a tak málo odpovědí. Možná by stálo za to udělat jednu doujinshi stránku ze Sasukeho mise jako maiko? Sticking out tongue

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-02-08 11:32 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Oj, ty se vždycky zčistajasna objevíš a okomentuješ něco dávno zapomenutého Laughing out loud, to je super Chcíp.
Upřímně - typ kimona jsem vůbec neřešila a pro účel mise bylo snahou dostat do obrázku co nejvíc otázek Smiling. Takže proto ty boty pod kimonem, proto ten velmi nelogický koncept. Já se v japonském oblečení nevyznám (což je evidentně chyba, koukám, je v tom hromada poetiky), musím si to příště víc nastudovat. Víceméně je div, že jsem nějaký typ trefila, často míchám prvky a vzory dohromady, aby se mi to líbilo a prostě to vypadalo japonsky. Myslím, že i tady je to kimono poskládané minimálně ze dvou obrázků, dokonce si myslím, že jsem si ty ptáky a kytky úplně vymysela Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Po, 2021-02-08 16:55 | Ninja už: 3825 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Někdy si procházím tvoji galerii a najednou mě něco napadne.. dodnes docela často přemýšlím o Kakashim na koni a jak ten parkur asi dopadl. Dokonce jsem kvůli tomu začala hledat plemena koní, která žila a žijí v Japonsku a jejich historii. Vypadají hodně jinak než dnešní plnokrevník. Laughing out loud Vlastně to i dává smysl, koně se v Narutovi nevyužívají ve válce, nejspíš jsou to zemědělská zvířata, používají se jako soumaři k zásobování vesnic. Možná, že daimyo má nějaké ušlechtilejší koně, ale nejspíš neexistují plemena tak, jak je dnes definujeme v našem světě, nebo koně teplokrevného typu.

No zpátky ke kimonu, kimona jsou velice poetická. Je to vlastně jen obdelníkový kus látky, který byl původně spodní prádlo, ale přitom jsou tak krásná a tolik ti řeknou o člověku, který je nosí i o příležitosti na kterou míří. Dřív hikizuri nosily běžně vysoce postavené ženy a čím delší byla vlečka, tím byla dáma urozenější a bohatší. Ukazovala na to, že je jí jedno kolik hedvábí se válí za ní po zemi a že se kimono zničí, protože si prostě může koupit jiné. Později ho nosili gejši a herci (vlastně do dnes). Ty rukávy jsou zvláštní vypadá to na tom obrázku, jako kdyby sasuke měl nagajuban (spodní vrstva, bílé "kimono" z hedvábí nebo bavlny slouží jako spodní prádlo.) delší než kimono a ty rukávy mu z něj přečuhují, což je velice nestoudné, takhle vykukující nagajuban je erotický symbol. Ve výstřihu není nagajuban vidět, takže to vypadá, jako kdyby ho Sasuke neměl.
Rukávy se zdají kulaté (možná je to jen úhlem té scény), kimona mají obdelníkové rukávy, hikizuri je má dlouhé někdy až na zem. Kimono vypadá, jako kdyby mělo střih, ale možná je to jen postavou Sasukeho? Kimono je jen obdelník a žádný střih nemá, upravuje se na těle složením v pase pod obi a vycpávkami.

Vzor je hezký a myslím, že hikizuri s takovým vzorem (vypadá to jako nezvyklé ztvárnění bambusu) může existovat. Kimona pro herce mají jiné netradiční vzory.
Vzory mají svoje pravidla v jakém ročním období se nosí, stejně jako barvy, existují kissho vzory, které značí štěstí a jspu svým způsobem "posvátné" dávají se třeba na uchikake (svatební kimono) a na furisode a kurotomesode (nejformálnější kimona). Mezi ně patří i bambus, taky želvy, volavky, borovice, chryznatémy, sakury, květ švestky, shochikubai (kombinace bambusu, borovice, švestky), shikunshi (orchidej, bambus, chryzantéma, švestka), takarazukushi (kolekce bohatství je vzor, který má fungovat jako nějaké zaklínadlo štěstí tomu, kdo ho nosí, jsou to nějaké neživé oběkty jako deštník, kladivo a podobně).
To jsou takové základní šťastné motivy na kimonech, je jich ještě víc. Každé kimono vypráví nějaký příběh, který chtěl buď vyjádřit umělec, který ho maloval a nebo jeho zákazník.
Kimona jsou nesmírně fascinující. Jestli umíš anglicky, Billy Matsunaga na youtube je učitelkou tradičního nošení kimona a na jejím kanálu najdeš videa o praktickém nošení, konstrukci, šití a historii kimon.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2021-02-08 18:23 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ty jo, ty jseš úplná odbornice na kimona Shocked! Já jsem to zatím blíž nezkoumala, nazkoumám se toho hodně v práci, tak pak už mám tendenci vůbec nic nezkoumat, když se bavím kreslením Smiling. Ty to nějak extra studuješ, že to všechno znáš? Pokud ano, zajímaly by mě spíš tsuby z katan. Mám už dlouho v plánu, že si seženu dva druhy oceli, přemluvím kolegu, aby mě konečně naučil pořádně svařovat (skovávat) v ohni, a že si katanu zkusím vyrobit. Koukala jsem u nás v NG, že tam máme ve sbírkách řadu nádherných tsub, ale neznám přesně jejich výtvarný význam, resp. jaké byly tradiční motivy a proč. Mají různá zdobení zlacením i taušírem - všechno jde udělat a hrozně by mě to bavilo, jen ten čas Bad. Zatím jsem pořád na bodě, že mi v kůlně stojí nezprovozněná výheň Smiling.
Jsem magor, normální holky zajímají spíš ta kimona Laughing out loud. Anglicky neumím ale v zájmu věci si přeložím, pokud by to bylo nosné...
Díky moc za perfektní výklad, člověk si rozšířil povědomí Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, Po, 2021-02-08 19:08 | Ninja už: 3825 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Ani ne, nestuduji. Nevím jak jsem se k tomu vůbec dostala, asi prostě anime, Japonsko a kimona k tomu patří.
Tsuby nezkoumám, ani mě to nenapadlo. Viděla jsem nějaké dokumenty o katanách, ale vždycky mě víc zajímala výroba té samotné čepele. Už je to ale déle, co jsem ty dokumenty viděla. Nemyslím si, že by symboly na tsubách měli mít nějaký jiný význam než jaký mají, když jsou na kimonech. Borovice jsou tradiční symbol mužnosti, červená kamélie byla symbolem vznešené smrti pro samuraie. Koukám na nějaké tsuby na internetu a jsou na nich vesměs klasické kissho motivy, volavky jsou symbol dlouhověkosti a nesmrtelnosti, taky štěstí, říká se že kdo složí 1000 papírových jeřábů, tomu bohové splní jakékoliv přání. Chryzantémy jsou symbolem japonského císařství, takže nejspíš vyjadřují loajalitu k císaři a k celé zemi. Bambus je taky spíš mužský symbol, znamená růst, vytrvalost, nezlomnost. Celkově mají přinést nositeli dlouhověkost, sílu, vznešenou smrt a štěstí, jak tak na ně koukám. Jeřábi jsou moji oblíbení a kdybych si někdy kupovala kimono (nejspíš jednou určitě, chci otestovat jestli se dá jezdit v kimonu v dámském sedle) tak si tam asi nechám dát jeřába jako kamon (rodinný znak). Podle počtu kamon na kimonu se určuje jeho stupeň formálnosti.
Kovářství mě docela zajímá, ale spíš jeho uplatnění v koňské ortopedii. Laughing out loud Ne že by mě nelákalo si zkusit něco vyrobit, ale nemyslím si, že jsem dost manuálně zručná na větší akce. Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2021-02-09 14:54 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Já jsem taky x dokumentů shlédla, hlavně o kovářském zpracování katan a šíleně náročném dolování železa z rudy (písku).
Díky za ty významy jednotlivých symbolů. Dřív jsem si říkala, že jednoduše nějakou pěknou okopíruju, ale teď si říkám, že by měla vyjadřovat zhotovitele/nositele meče. No samuraj ze mě asi nebude, ani na chlapa se nepředělám Laughing out loud, tak asi ten zhotovitel je tomu nejblíž. Jeřáb je mi taky blízký...
Kamarádka kove koně (využívám její kovárnu) a často mi ukazuje, kde se to různě podkládá, aby šel rovně apod. Je to věda.
Dlouho mám touhu uspořádat FA sraz, kde bychom něco pořádného zkusili vyrobit. Buď bych to zaměřila na keramiku (třeba bonzaiové misky), nebo kaligrafii (to ale moc neovládám já Laughing out loud), no... kování katan je už fakt náročnější machrovinka Smiling.
Díky za povídání, pokud chceš ještě navázat, doporučuju se přesunout do jiného - k tomu určeného - fóra, ať tady nespamujem Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Annie -chan
Vložil Annie -chan, Út, 2018-08-28 18:31 | Ninja už: 5583 dní, Příspěvků: 808 | Autor je: Prostý občan

Oo,tak to vazne lahodi memu oku.nadherna prace*_* jak dlouho sis s tim hrala?Smiling Kdybych mela pokoj sama pro sebe,uz by mi to viselo na zdi. Obdiv. Je radost koukat na tvoje vytvory:)

***
- Múza je přechodná a nezávislá na svém majiteli se sklonem k častým a dlouhodobým výletům.
Děkuju Anrycor Stern za vytvoření FC Annie -chan
Přidejte se do FC A-Marry! =^_^=

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2018-08-28 18:51 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ooooo Shocked, Annie -chan! Ty jsi na nás nezapomněla? Moc děkuji za povzbudivá slova Smiling! Hrála jsem si spíš se samotnou misí, ke které byl obrázek předlohou. Kreslení samotné šlo vcelku dobře, to, co nás baví, jde na svět velmi rychle Eye-wink. Děkuji za zastaveníčko. Jak jsi na tom s Narutem, můžeme ještě doufat v nějaký příspěvek od tebe Smiling?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Aldrig
Vložil Aldrig, Ne, 2017-09-17 10:02 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Kankurova kosmetička

Ja ani neviem čo na to napísať, veľmi sa mi tento obrázok páči. Asi všetko čo ma zaujalo už bolo spomenuté, ale musím povedať, že milujem tento tvoj štýl šrafúry, príde mi to také detailné a prepracované, ale zároveň veľmi dynamické (hlavne na postavách je to luxus). Všetci chlapi na obrázku sú krásni, najviac sa mi však páči môj drahý Shikamaru, má nádherný profil Laughing out loud Eye-wink. Jo a naozaj zaujímavé detaily, pridávajú tomu obrázku tak veľa príbehu vždy keď tam nájdem niečo nové, nie je to prázdne < 3.
Škoda, že nie som spisovateľ, aby som sa pridala do misie, ale rada si prečítam, čo vymyslia ostatní, lebo tu sa toho mohlo stať tak veľa.

Talking to myself
Crying out loud
Only I can hear me
I'm stuck inside a cloud

ikonku mám od https://doodlingleluke.tumblr.com

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-09-17 13:59 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

Aldrig, myslím, že tých pár vetičiek by si zvládla Smiling Aj iní majú v misii spisovateľskú premiéru Laughing out loud Porozmýšľaj Eye-wink

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Ne, 2017-09-17 21:35 | Ninja už: 4118 dní, Příspěvků: 1084 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

By ma zaujímalo kto mal spisovateľskú premiéru Senpai Puzzled ^-^

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-09-17 22:16 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

napr. ty aj ja Eye-wink

Obrázek uživatele demonkyuubi
Vložil demonkyuubi, Ne, 2017-09-17 23:09 | Ninja už: 4118 dní, Příspěvků: 1084 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Dosť odvážne senpai.

24.8.2020 Sasuke is dead. Zomrie Tenten alebo Sasuke ?

Obrázek uživatele Aldrig
Vložil Aldrig, Ne, 2017-09-17 14:20 | Ninja už: 5026 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Kankurova kosmetička

Fú, no nie som si svojím písaním práve najistejšia, preto ma to trochu odrádza, ale možno....možno to skúsim... Keďže nie je stanovený koniec misie, môže to byť aj za dlhú dobu Laughing out loud Uvidíme, veď koniec koncov, kedysi som písala rada, aj sem na Konohu (našťastie som už všetko zmazala, pretože tie výplody predstavivosti 13 ročného dievčaťa boli príliš trápne Laughing out loud)

Talking to myself
Crying out loud
Only I can hear me
I'm stuck inside a cloud

ikonku mám od https://doodlingleluke.tumblr.com

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2017-09-17 20:01 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Děkuju Aldrig! Můj styl je takový neučesaný, leze to zpod ruky samo a často bych si to představovala jinak, ale jsem ráda, jak to je a že se ti líbí Smiling. Já myslím, že otevřených cest, jak se může příběh zamotat je tam hodně, určitě se neboj a podpoř nás v misi, protože nápady určitě máš, jen je napsat Eye-wink. Je to docela jednoduché a sranda a navíc Slováci jsou pozadu oproti Čechům, pomohla bys národnímu týmu Laughing out loud!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Čt, 2017-09-14 21:04 | Ninja už: 4214 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Normálně ten obrázek je divný (ber to v pozitivním slova smyslu) Nutí mě to pořád nad tím přemýšlet, jak se ti tři mohli dostat do tak divné situace. Prostě logika mi absolutně uchází (asi to bylo účelem) ale prostě, je to takové neuchopitelné. U Sasukeho mám pár tezí. Buď tam stál a ti dva ho překvapili. Nebo vidí před sebou něco vážně děsivýho, třeba nasranou Sakuru, ale zase ta ho nebije. V podstatě bych chtěla vidět, ž čeho by byl Sasuke zaražený. Snad jedině Itachiho zjevení. Naruto je logický. Do všeho jde po hlavě a užene si úraz jako nic. Jen mi přijde divný, kde ztratil botu. Nechápu, jak? A ten jeho výraz… to je takový zvláštní. Najednou vypadá vážně až trošku pomstychtivě… Shikamaru to doplňuje, ale kouká, když to důležité je před nimi? No a Boruto musí být všude že Laughing out loud
No prostě víc otázek než odpovědí, což byl zřejmě účel, abychom to neměli jednoduché s příběhem.
Nicméně super nápad na misi, líbí se mi. Jen kdyby bylo málo lidí, tak bych dala klidně i opakování. Já bych to klidně opakovala i kdybych za to body neměla :3 By mě zajímalo kam bysme třeba v těch pár lidech co to píšeme dospěli. Fakt to by bylo super, zkus nad tím zauvažovat, jestli nás to třeba nějak nemisijně nechat dokončit.
Obrázek je skvělý, já prostě zbožňuju tvůj styl. To kimono je ta krásné :3 a myslíš na detaily. Třeba ten Narutův roztržený rukáv, toho jsem si všimla až napotřetí. A ty výrazy :3 Se kochám.
Díky noledko, že v tom všem svém shonu si dokážeš najít čas na Konohu.

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Čt, 2017-09-14 22:16 | Ninja už: 5476 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

s Narutem to bylo tak: ještě toho odpoledne našel zaječí packu, díky které měl ve všem nehorázné štěstí. jenže pak mu ji někdo ukradl, což způsobilo, že se jeho nehorázné štěstí obrátilo v nehoráznou smůlu. po cestě domů šlápl do žvýkačky a když se snažil otřít si podrážku o nalomenou kanálovou šprušli, tak mu bota sjela, spadla do kanálu a ještě k tomu si Naruto nohu pořezal-ah, počkat, to bylo jinde :D

ale obrázek je jako vždy skvělý :3 jenže když já se vždycky v obdivování zaseknu u toho, jak skvěle to umíš s tužkou, tak ani moc nepřemýšlím, kdo tam je a co dělá... a chvilku jsem si dokonce myslela, že to je na střeše šmíruje prťavý Kakashi :D ani nedokážu říct, která část se mi líbí nejvíce, protože celý výjev je naprosto perfektní, jak v provedení, tak v příběhu, který zanechává desítky otázek Smiling

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-09-14 22:50 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Geniální story Laughing out loud, ale ne sem, ne sem, do mise s tím Laughing out loud!
Jinak děkuju, no výtvarně s tím tady zrovna moc spokojená nejsu, nemůžu se z toho rozhodnout, zda je noc, či den, chybí vržené stíny, perspektiva je velmi podivná, ale uklidňuju se tím, že stojí na kopci Laughing out loud. A opakované skenování a úprava v pc to podivně rozostřily, takže jednou je tam Utakata, pak zase Kakashi a nakonec TO Sticking out tongue. Ale jsem moc ráda, že se ti to líbí Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-09-14 21:47 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ty píšeš fakt ráda co Laughing out loud? Takový koment! Díky ti, nevýslovně, právě toto mě drží částečně nad vodou, abych byla i při tom shonu a vytížení psychicky v pohodě.
Obrázek JE divný, protože jsem ho poslepovala ze zdánlivě nelogických kousků. Sasuke je projev večerního pracovního vyčerpání a dvoudenní samoty (jen s rýmou) na privátě Laughing out loud, Naruta jsem našla na netu, bota je ozvláštnění a těším se, jestli to někdo někde vysvětlí, proč se zranil a kde ji nechal, a Shikamaru vznikl dodatečně, aby to dokonale významově rozhodil Laughing out loud. Ale může to být přece zcela logicky moment, kdy Shikamara něco upoutalo a v příštím okamžiku se něco dalšího zjevilo před Sasukem. Logické Laughing out loud. Boruto je prďuch, co leze, kam nemá. Největší problém mi činilo pomyšlení, že by někdo dobrovolně donutil Sasana navléct si dámské kimono. Jedině snad v rámci mise, ale i tak mi to k němu absolutně nesedí. A v tom číhá veliká výzva Smiling.
Opakování v plánu fakt nemám, myslím, že zrovna česká verze bude dlouhá dost. Uvidíme, jak to zválčí bratři Slováci, ale pak byste museli pěkně spisovně po slovensky a samozřejmě bez bodů a mimo soutěž. Jenže já jim věřím, že se nezaleknou a že se ještě pochlapí a vylezou z úkrytu Smiling!
Díky Ivanitko a díky i všem ostatním za milé komentíky!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Oppai
Vložil Oppai, Čt, 2017-09-14 17:41 | Ninja už: 3372 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Sasuke mi zde připomíná Utakatu :3

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Čt, 2017-09-14 01:33 | Ninja už: 6058 dní, Příspěvků: 3262 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Tak toto pobavilo XD

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, St, 2017-09-13 21:00 | Ninja už: 4189 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Zajímalo by mě, jestli na střeše toho domu vlevo je nějaká postava, nebo je to jenom věžička Puzzled

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, St, 2017-09-13 21:21 | Ninja už: 4214 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

To je květináč s rukama Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2017-09-13 21:27 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Těsně vedle Laughing out loud! Chjó, lidi, nějak jsem vyšla ze cviku, když to není poznat. Ale aspoň je prostor pro představivost. Kreslila jsem to na A4, sežralo to detaily, no...
Napovím...kdo tak asi v Konoze sleduje ze střechy, co šíleného podnikají dva velcí muži jeho života Laughing out loud?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2017-09-14 19:54 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

To už môže byť len Kakashi Laughing out loud Hehe, dva velcí muži, tak Nagato trafil Laughing out loud

Obrázek uživatele Nagato Kirai
Vložil Nagato Kirai, Čt, 2017-09-14 17:43 | Ninja už: 2431 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

Je to Boruto? Eye-wink

Shinobi

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-09-14 19:48 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Měl by být Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, St, 2017-09-13 22:03 | Ninja už: 4046 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ten Sasukeho výraz...hm...možno sa mám čoho chopiť. Laughing out loud
Sorry, že všade spamujem, ale nedá mi to ! Laughing out loud

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2017-09-13 22:06 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

V pohodě, od toho jsem to sem dala, aby i ty výrazy byly lépe poznat. Těším se, co tě napadne Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2017-09-13 21:02 | Ninja už: 3880 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hihihihi, co myslíš?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE