manga_preview
Boruto TBV 09

Téměř konec

Téměř konec

Takže. Zapsat se den před uzavřením je zajímavé. Navíc když byl první můj obrázek ehm... nedokonalý.
Ráda bych řekla, že jsem vlastně ani nevěděla, jestli se zúčastním. Kdyby to bylo do původního data, tak to nestihnu. Za další, foťák mi detaily nevzal. Takže jsem musela trochu jinam a naskenovat to. Potom jsem to ještě upravovala, bylo to rozostřené, tmavé a celkově to kazilo dojem toho obrázku, který mám doma na papíře.
Scénu asi všichni poznáváte. Bijuu se tu uchytili a je jich tu už hodně, ale já prostě musela. Pro mě byl tohle jeden z těch nejsilnějších momentů. Ačkoliv ty ocasy trčí všude možně.Smiling Inspirovala jsem se ještě jednou scénou, obrázek jsem nenašla, ale je to když si Minato a Naruto ťukli pěstí a zobrazilo se to schéma Jinu a Jangu. Ano, ty kruhy se těm originálním nepodobají.
Nicméně mě tahle mise doopravdy potěšila, bavila jsem se (malování a kreslení mě nehorázně baví, ačkoliv nejsem mistr) a i uklidnila.(Teda, někdy Laughing out loud Například už jenom ta čelist.) Takže moc noledě děkuju za zrealizování takové mise a propříště by pro změnu mohla být podobná. Laughing out loud A samozřejmě, Yuki Kaze-san za výborný nápad.
A proč takový název. Protože to prostě skoro konec byl. Nebýt úžasného a hrdinného zachránce Minata.
PS: Protože to bylo tmavý, zesvětlila jsem to a celkem upravila kontrast, ale pokud by byl problém s tím jasem, můžu ještě upravit. A stejně s rozlišením a to já upravit neumím, ani nevím jak.

Výsledek

++++++++++
Skóre: 10.0, Hlasů: 1

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2017-06-05 23:22 | Ninja už: 3881 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hmm, zajímavé téma a hodně zajímavé vzory! Mise uznaná, i když ta kvalita by mohla být lepší. Nevím, nakolik je to kresbou a nakolik úpravami, ale je to takové místy hodně droboučké a nevím, jestli se do toho pastelkou půjde trefit. Díky za příspěvek, jsem ráda, že se mise líbila (ale autorkou nápadu je Yuki Kaze-san, já slízávám smetanu zcela neoprávněně Eye-wink).

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Kuriko
Vložil Kuriko, Út, 2017-06-06 16:03 | Ninja už: 2829 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Konohamarova chůva

Jo, ta kvalita. Můžu se pokusit upravit, když mi řekneš co, ale asi s tím už nic moc nenadělám. Co se těch drobounkých vzorů týče, tak to není žádnými úpravami. Někde jsem tu linku prostě přehnala a vyšlo tak malý a téměř nevybarvitelný místečko.

Everything that lives is designed to end. We are perpetually trapped in a never ending spiral of life and death. Is this a curse? Or some kind of punishment? I often think about the god who blessed us with this cryptic puzzle… and wonder if we’ll ever get the chance to kill him.

In space no one can hear you scream. (Alien - trailer)
Sorry, I can't go to hell. I'm all out of vacations days. (Undertale - 2015)
It's not possible. No, it's necessary. (Interstellar - 2014)
Being alive is pretty much a constant stream of embarrassment. (Pod 153, Nier Automata)
A future is not given to you. It is something you must take for yourself. (Pod 042, Nier Automata)
Time wounds all heals (Batim, ch.4)
None of us can live forever, and so we ask those who survive to remember us.
Hold something in your mind and it lives on with you, but forget it and you seal it away forever. That is the only death that matters. (Seer, Hollow Knight)
As long as you do it without regret, I will bear you no hatred." (Brumm, Hollow Knight)
The only person you can’t win against is the one that has nothing to lose.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2017-06-06 17:43 | Ninja už: 3881 dní, Příspěvků: 7446 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak to asi nic moc dělat nepůjde.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE