manga_preview
Boruto TBV 08

Suigetsu

Suigetsu

PREDLOHA: https://sk.pinterest.com/pin/371335931762924259/
Takže jedného potetovaného Suigetsu pridávam. Snáď sa vám páči. Prosím hodnoťte a komentujte. Smiling

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.3, Hlasů: 3

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2017-03-30 00:36 | Ninja už: 3874 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Tak já se vyjádřím ke všem tvým obrázkům zde, snad to nebude vadit Smiling. Jako velmi pozitivní hodnotím, že se snažíš vymýšlet své pózy a nazírat postavy svýma očima i za cenu, že ne vždy je to dokonalé. Vidím, že tě dost provokují mužská těla a vůbec zaměřuješ se na člověka v jeho podstatě bez ozdob a příkras, o tom svědčí ta nahota i čistota provedení jen v černobílé tužce. Rukopis máš velmi rozechvělý, nebudeš patrně žádný velký puntičkář, spíš je z toho cítit snaha zachytit emoci. To se mi moc líbí.
Pokud ti mohu doporučit, je několik cest, jak se teď zdokonalit, ale záleží, co přesně chceš zdokonalovat Smiling. Pokud chceš vylepšit anatomii, tak si začni kreslit ideálně podle živých modelů vše, co ti jen dovolí a ukážou Laughing out loud. Oči, nosy, ruce, portréty, celé postavy. Klidně použij i svoje tělo, i když to není tak zajímavé, jako svlečený spolužák, to uznávám Laughing out loud. Každopádně to chce víc se začít soustředit na jednotlivé detaily, které ti občas utečou. Celek působí celkem slušně, ale zkus víc zapracovat na každé kresbě, stíny, detaily, možná i větší formát. Klidně si okopíruj i nějakou kresbu od známého malíře (ne fotky lidí z netu, ty bývají hodně blbě nasvícené, retušované a lžou).
No, pokud bys chtěla zapracovat na celkové kompozici, tak si začni zkoušet i pořádná pozadí, zkus si postavu nebo její části umisťovat do prostoru obrázku netradičně a sleduj, co ta změna s celkovým pocitem dělá.
A jestli chceš zapracovat na tématu, tak to je hlavně o tobě a tvé mysli. Co chceš tím obrázkem lidem povědět. Můžeš jen prvoplánově kreslit vizuální vzhled, ale je to skoro škoda, když tam toho tajemství člověk může dostat mnohem víc Smiling. Dá se naznačit nějaký příběh, scéna, dá se zachytit nálada, dá se zobrazit neurčitá emoce, což se ti skvěle povedlo u té Hinaty. Použila jsi jiné výrazové prostředky, jiný styl stínování a i jinou kompozici a najednou to funguje (to vidíš i podle ohlasů lidí). Ale tam mám jiný problém - a to její podobu s anime postavou - přeci jen, měla by být pro prezentaci zde víc poznatelná, i když jde o reálnou tvou podobu. Zkušet, zkoušet, experimentovat! A myslet u toho. Toť má rada, ať se ti daří!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Mina-Sara
Vložil Mina-Sara, Čt, 2017-03-30 15:17 | Ninja už: 2810 dní, Příspěvků: 147 | Autor je: Tsunadin poskok

Ďakujem strašne moc za rady. Dúfam, že v najbližších obrázkoch budú viditeľné nejaké zmeny. Smiling