manga_preview
Boruto TBV 09

Narozeniny Konohy!!!1!!

bday.jpg

Konoha.cz dneska slaví! A co? Přesně před 10 lety, 24. 11. 2006, byla založena! Přesněji řečeno, v tento den se mohli začít registrovat první uživatelé. Nacukaší desu ne.

V té době jsme na Konoze měli pouze pár obrázků, článků a také několik desítek titulků k prvním epizodám Naruta. S překladem jsme totiž začali už před založením Konohy. Konoha se následně rozrostla, rozběhl se překlad mangy a počet registrovaných uživatelů dosáhl několik tisíc. Takový úspěch jsme nečekali, což si někteří z vás pamatují díky tomu, že byl server často přetížený a zobrazovala se (ne)oblíbená modrá kapka, neboli logo Drupalu (systém, na kterém běží Konoha).

Za deset let pomohla Konoha ke vzniku mnoha virtuálních i skutečných kamarádství a přátelství hlavně díky spoustě srazů, táborů a oblíbených CKS (CeloKonoží Srazy). Občas to skončilo i svatbami. Eye-wink Spoustě lidem jsme také pomohli překonat životní obtíže. Taky jsme pro vás přeložili přes 700 (slovy sedm set) epizod anime a vyčistili a přeložili kolem 350 kapitol mangy, smazali skoro milion komentářů, roztřídili a ohodnotili přes 20000 fan fikcí a 37000 obrázků (smazané nepočítáme). Solidní čísla. Smiling

No, jak vidíte, stalo se toho za tu dobu celkem hodně a jsme na to náležitě hrdí a poplácáváme se po ramenou. Laughing out loud Ne, samozřejmě že to děláme hlavně proto, abyste se tu měli dobře vy, naši nindžové. Za to patří dík i všem, co se zapojili do konožského pracovního procesu, moderátoři, editoři, anime i manga tým, a další spousta lidí.

Abychom narozeniny náležitě oslavili a abyste z toho měli něco i vy, připravili jsme pro vás několik soutěží, které začínají právě teď! Zapojit se mohou FFkaři, FAčkaři, ale i ti z vás, kterým můza políbila maximálně tak prd... zadek. Máme pro vás strhující, krásné a hlavně narutovské ceny!

Jako první je mi ctí vyhlásit výsledek za mise. Jak víte, na Konoze pro vás připravujeme zábavné i užitečné mise, za které lze získat body. No, a jako ocenění práce nejlepším nindžům zašleme odměny prvním třem nejúspěšnějším. A jak to dopadlo?
1. Ivanitko - 2119 bodů, první cena (plakát, naruto taška plátěná, minipostavička)
2. Palantir - 1521 bodů, druhá cena (kunai, kapsička na nohu, minipostavička)
3. Poštolka 1304 bodů, třetí cena (mini postavička, svazek mangy 6 v japonské verzi)
Pokračování žebříčku si můžete zkontrolovat zde: uživatelé podle bodů.

Další výsledky už můžete ovlivnit od teď sami a to tak, že se zapojíte do zmíněné Fan Fiction mise, Fan Art mise nebo do jednoduchého kvízu, který se týká našeho serveru.

Tak neváhejte a oslavte to s námi!

Pro starší 18 let je samozřejmě povoleno (ba přímo doporučeno) otevřít láhev toho nejlepšího saké, popř. něco silnějšího, a řádně to zapít. Vy ostatní holt zůstanete u rychlých špuntů, abyste nedopadli jako Rock Lee. Laughing out loud

PS: Napište nám do komentářů, co pro vás Konoha.cz znamená, ať už kladné nebo i záporné komentáře. Všechno si přečteme (a možná odpovíme). :)

5
Průměr: 5 (22 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Vervil
Vložil Vervil, Čt, 2016-12-29 01:35 | Ninja už: 2674 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Recepční v lázních

Milí Tvůrci Konohy,
s hlubokou úklonou Vám vzdávám holt za trpělivost a vytrvalost s jakou jste nám dodávali potravu naši fantasii posledních 10 let. Je mi velikým potěšením, že s Vaším přispěním nás tenhle nádherný příběh provázel poslední dekádou a pokud budete chtít pomoci s překlady, ráda Vám pomohu.

s uctivým poděkováním za Vaši trpělivost
Vervil

Obrázek uživatele NedokázalJsemSePřihlásitProtožeJsemSiNepamatovalAktu...
Vložil NedokázalJsemSe..., Ne, 2018-04-22 21:20 | Ninja už: 5607 dní, Příspěvků: 912 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

*hold

Requiescat in pace...

Volunteer @ Akicon & Natsucon & Animefest
Autor Animefestí mobilní appky

Obrázek uživatele NoFofr
Vložil NoFofr, Čt, 2016-12-08 19:44 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc pekne jubileum, opozdene gratuluji... uz je to opravdu nejaky ten patek co jsem uploadoval na ulozto konohacky preklady Sticking out tongue a taky uz vubec nesleduji deni na Konoze denne jako tomu bylo driv.
Konoha pro me nebyla jen o Narutovi, vzdy tu byl i skvely technicky support (diky MaStar a conky) nebo jen tak pokec na IRC.
At se vam vsem dari!!! Cookie 1

A takovy dotaz na konec. Budou konohacke preklady k poslednim dvou filmum? Popripade jestli jsou tak kde??

Obrázek uživatele Komi369
Vložil Komi369, Pá, 2016-12-02 23:49 | Ninja už: 5030 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

Opožděně přeji všechno nejlepší k narozeninám!!! Smiling
Děkuji vám moc všem za všechno co jste nám předali, děkuji!!! Smiling

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Pá, 2016-12-02 11:45 | Ninja už: 4582 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Tento web pro mě znamená hodně,je to místo kde se můžu odreagovat od všech starostí.Je to můj druhý domov kde jsem šťastná opravdu nebýt tohoto webu těžko říct jak bych dnes vypadala (povahově) proto jsem ráda že před pěti lety a osmi týdny jsem zabloudila právě sem dodnes si i pamatuji jméno povídky díky které jsem se sem zaregistrovala a jsem na to hrdá ARIGATO všem kteří tento web spravují

A VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM KONOHO

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Út, 2016-11-29 20:29 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Konoha mě za těch osm let naučila spoustu věcí: Pravopis, sloh, jak psát haiku, jak psát absolutní báseň, jak psát smajly, jak správně vykrádat Monty Pythony, jak uvařit ramen, jak se stát Kankurovou kosmetičkou, co je to tanabata, co je kumquat, co je to takoyaki, jaký je rozdíl mezi kimonem, yukatou, hakama a haramaki, jaký je rozdíl mezi waraji a zouri, jak se čte o s plochou čárkou, jak se čte správně manga, proč nadrženým mužům krvácí z nosu, proč Chouji může na požádání zhubnout a proč já nikdy nebudu Chouji.
A taky desítky jmen a názvů fiktivních postav a neexistujících míst Smiling

Ps: Happy Birthday!

Obrázek uživatele Lukas IV. Baruto
Vložil Lukas IV. Baruto, Ne, 2016-11-27 16:45 | Ninja už: 4255 dní, Příspěvků: 521 | Autor je: Pěstitel rýže

Na Konohu jsem narazil díky pátrání po seznamu jutsu pro své Dračí doupě s tématem Naruta... Seznam mě dost zklamal, jelikož je velice k ničemu Laughing out loud
Každopádně za zbytek musím poděkovat. Většinu epizod jsem viděl právě zde, díky vám s titulky ve svém oblíbeném jazyce (v češtině).
Na Konoze jsem poznal jaké to je, mít nějaké "fanoušky" a snad i díky tomu jsem začal s YouTube tvorbou, která Naruťáka stále obsahuje. Našlo se zde i pár lidí, které bych mohl nazývat "kamarádi přes skype" Smiling
Jediné co mě mrzí? Že je Konoha odsouzena zaniknout. Naruto skončil, jak by mohla dál zůstat navštěvovaná v tak hojné míře? Sad

Tvůrce, který pořádně neví, kdy přestat.

Obrázek uživatele tlapka
Vložil tlapka, Čt, 2016-12-01 01:56 | Ninja už: 2809 dní, Příspěvků: 330 | Autor je: Recepční v lázních

No vypadá to, že bude Boruto anime ne? Nepředpokládám, že by to zůstalo jenom u mangy Smiling Jinak až nebude Naruto/Boruto tak těžko říct co bude, přece jenom to bude ještě pár let. Možná se objeví nějaké nové anime, o který by byl velký zájem Laughing out loud Na rovinu nemá asi překládat něco, co už dělají ostatní (např. One Piece, a další velký anime, co mají pravidelný překlad).

Obrázek uživatele Jiraya33
Vložil Jiraya33, Po, 2016-11-28 04:25 | Ninja už: 3205 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Pěstitel rýže

Snad jenom překládání jiných anime byla by to konkurence prori shirai a hns.moe

Obrázek uživatele McDeva
Vložil McDeva, Pá, 2016-11-25 20:44 | Ninja už: 5375 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

No utíká to jako voda Smiling
Děkuju vám za všechnu tu obětavou práci co pro nás milovníky Naruta děláte.
Díky Díky Díky a všecko nejlepčí Smiling

Obrázek uživatele YoshieH
Vložil YoshieH, Pá, 2016-11-25 15:52 | Ninja už: 4777 dní, Příspěvků: 218 | Autor je: Konohamarova chůva

Připojím se ke gratulantům. Smiling
Na Konohu jsem kdysi narazila náhodou a jsem za to moc ráda. Je super najít lidi, kteří sledují osudy postav se stejnou láskou jako já.
Když si vezmu poslední díly mangy… že jsem hned po vydání mohla číst reakce ostatních fanoušků a ztotožnit se s nimi, že jsem si mohla rozšířit svět Naruta o hodně pěkných ff povídek a přitom si prohlížet zajímavé fa obrázky, popř. plnit mise. O zábavu tu bylo vždy postaráno. Smiling
Máte na tom zásluhu hlavně Vy, protože nebýt Vás, tak tahle komunita není.
Proto děkuju za všechny překlady a vytvoření našeho Naruto světa tady na Konoze, moc si toho všichni ceníme a do budoucna přeju k těm 10. narozeninám ještě hodně nových generací ninjů, kteří nepohrdnou Narutem a těmito stránkami. Eye-wink

Naruto Online OAS - Bandai
TADY

Obrázek uživatele Ravencrest
Vložil Ravencrest, Pá, 2016-11-25 15:24 | Ninja už: 5262 dní, Příspěvků: 1199 | Autor je: Účastník Irukova doučování

.
.
.
.
.
Je mi velkým potěšením vám pogratulovat k tak krásnému kulatému výročí a zároveň bych vám tímto chtěl poděkovat za vaší práci čas a úsilí, jenž jste dali tomuto projektu.
Konoha.cz není pro mě jen tak obyčejný web, dalo by se říct že z tohoto webu se stala jakási verze sociální sítě, obrovské fórum veškerého animé a nejen Naruta, denně se tu probírá nepřeberné množství věcí, jenž se týká našeho kulturního světa.
Vy jste založili tento web a vytvořili obrovskou skupinu lidí různých věkových kategorií jenž spojují stejné záliby, láska k animovaným obrázkům, mangám a také k japonské kultuře.
Poznal jsem zde spoustu velice zajímavých lidí různých pohledů na věc a vkusů, fantazií a životních příběhů.
Děkuji vám mnohokrát za tisíce a tisíce strávených hodin zábavy diskuzí, informací a her na vašem webu.
.
Prosím pokračujte i nadále ve vaší dobré práci a přeji vám ať tenhle web vydrží dalších 50 let Laughing out loud
.
HONTOU NI ARIGATOU






Obrázek uživatele Gaara-Sensei
Vložil Gaara-Sensei, Pá, 2016-11-25 15:04 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

Jsem tu registrován přes 9 let a jen chci poděkovat konoze za její vždy profesionální přístup a vždycky kvalitní a rychlí překlad všech epizod. Děkuji vám z celého srdce za vaši nekončící trpělivost dámy a pánové moderátoři..

Obrázek uživatele Kisák
Vložil Kisák, Pá, 2016-11-25 14:02 | Ninja už: 5452 dní, Příspěvků: 522 | Autor je: Pěstitel rýže

Páni už je tomu 10 let?

S Konohou jsem vyrostl, trávil jsem zde valnou část mého mládí a dost mi tato stránka a spoustu lidí tu pomohlo. Chtěl bych mockrát poděkovat vedení, že jste se tak krásně až doposud o tuto stránku a hlavně i o komunitu starali. Takových ochotných a sympatických lidí moc není. Smiling

Jste nejlepší, a ikdyž už jsem nechodím aktivně psát na články/obrázky či plnit mise... i přesto je to místo, které bude navždy v mém srdci. Mockrát díky, Konoho! Smiling

Obrázek uživatele Jano
Vložil Jano, Pá, 2016-11-25 15:50 | Ninja už: 4289 dní, Příspěvků: 440 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Som tu síce registovaný iba 4 roky čo mi oproti niektorým ľudom pripadá dosť málo a ani som sa s nikým nespoznal(no čo som málo komunikatívny Smiling) , ale aj tak sa chcem poďakovať za túto skvelú stránku ktorú mi strýčko Google vyhodil keď som hľadal toto skvelé anime ktoré som začal ako mnohý iný pozerať ako malé decko na Jetixe. Okrem anime ktoré pravidelne týždeň čo týždeň prekladáte rýchlosťou z ktorej mi zostáva pomaly rozum stáť, je tu ešte kopec iných skvelých vecí ako rôzne diskusie, manga, obrázky ktoré nakreslili ľudia s obrovským talentom a množstvo FF ktorých som sa stal veľkým fanúšikom a mnoho iných vecí na ktoré si momentálne nespomeniem. Takže jedno obrovské ĎAKUJEM všetkým tým ktorý za tým stoja či stáli.

Obrázek uživatele Cocoa Fay
Vložil Cocoa Fay, Pá, 2016-11-25 12:07 | Ninja už: 3612 dní, Příspěvků: 8 | Autor je: Prostý občan

Konoho... moc děkuji za vše, co pro nás děláte a jsem vám vděčná za obrovskou péči, se kterou se o nás tolik let staráte. Všechno nejlepší k narozeninám.

Obrázek uživatele KiRiO
Vložil KiRiO, Pá, 2016-11-25 09:19 | Ninja už: 5249 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Pro mě se stal Naruto srdcovkou. Jedna členka Konohy mi vlastně ukázala, co to anime je a Naruto je tedy mojim prvním Anime. Po cca 8 letech, když už Naruto končí, tak ve mě zůstává velká nostalgie a jsem vám moc vděčný, protože bez vás by se nic z tohoto nestalo! Smiling

Obrázek uživatele Maikeru-kun
Vložil Maikeru-kun, Pá, 2016-11-25 09:05 | Ninja už: 2708 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Upřímně konoha je pro mě něco u čeho jsem začinal s anime takže taková srdcovka jsem rád že jste s nami a ještě tu dlouho zustanete diky Smiling

Obrázek uživatele Ranmaru
Vložil Ranmaru, Pá, 2016-11-25 07:41 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 433 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Nostalgické, tak je to už deset let co jsem tu našel první odkazy na Naruto seriál. Až mnohem mnohem později potom, jsem se ač proti své povaze zaregistroval, četl poprvé mangu, pak tu začal hrát NFFORPG a před třemi lety poprvé hrál/psal si s holkou, se kterou jsem se oženil. Laughing out loud

Díky Konoho, za Anime, Mangu, textovku, manželku a za prcka až se narodí. Žij dlouho prosperuj. Eye-wink

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Pá, 2016-11-25 06:40 | Ninja už: 4214 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Docela jsem se i podivila, že jsem na Konoze už 4 roky a co všechno mi za ty léta přinesla. Bylo toho opravdu hodně od motivace k tvorbě až po fajn kamarády. Myslím, že obyčejný web, který měl k dispozici anime a mangu se stal něčím lepším. Místem, kde se setkávají lidé a dokáží spolu najít společnou řeč nejenom o Narutovi ale i o běžných strach a slastech obyčejného života.
Konoha pro mě znamená místo, kde najdu spoustu lidí, s kterými již sdílím svoje myšlenky. Místo, kde můžu najít zajímavé úkoly a pachtit se s jejich splněním a získat body... jo vůbec je nesbírám Laughing out loud a místo, kde obětaví lidé překládají mangu a anime. Takže za mě jedno super místo na internetu, kde se budu ráda dlouho vracet.

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Pá, 2016-11-25 00:14 | Ninja už: 5476 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

Pamatuju si, když jsem na Konohu poprvé (když jsem teprve začínala anime sledovat jinde než na Jetixu Laughing out loud) narazila a stránka mi z nějakého důvodu přišla nepřehledná, plná "zbytečností", které s nejnovějšími přeloženými díly anime neměly nic společného, a radši jsem se odstěhovala někde, kde mi anime online naservírovali přímo pod nos. Později jsem ale zjistila, že všechny ty ostatní weby sice překládají (či kradou překlady) anime, ale žádná z nich nebyla svým dalším obsahem - encyklopedií, fanfikcemi, fanarty, tak bohatá a jedinečná, jako právě Konoha. Skoro až by člověku přišlo, že Konoha musí být malý zázrak, když ještě po 10 letech stojí, funguje, uživatelé jsou aktivní a stále přibývá nový obsah. Konoha se stala stránkou, ke které se již několik let vracím a ke které se doufám ještě dlouho budu vracet.
Takže bych za tento malý zázrak v internetovém moři chtěla poděkovat všem, kteří věnují svůj čas rozvoji a chodu stránek, všem, kteří se jakkoliv podílejí na překladu ať už mangy nebo anime (konožský překlad je totiž jediný český překlad, kterému jsem ochotna důvěřovat, že mi při čtení vět nevykrvácí oči Laughing out loud), a vlastně i všem uživatelům, kteří na stránkách přispívají, ať už obsahem, nebo třeba jenom komentáři...
Takže děkuju, že Konoha existuje, bez vás by byl internet o hodně chudší... Smiling

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele Lightning_Blade
Vložil Lightning_Blade, Čt, 2016-11-24 23:54 | Ninja už: 5817 dní, Příspěvků: 492 | Autor je: Konohamarova chůva

Je pěkné vidět, že se něco udrží tak dlouho při životě. Uvážím-li, jak se vše kolem mění (a mnohdy spíš k horšímu), je to fajn pocit jistoty. 10 let - to je kus života, který už zpátky nikdo nikdy nikomu nedokáže dát, byť by měl v jednom balíku schopnosti Madary, Itachiho i v kombinaci s otravným (a místy pěkně nechutným) převtělováním Orochimara. Neodolala jsem a koukla se v profilu, jak jsem tu dlouho. No, je to už 8 let a 27 týdnů - taky pěkná doba a já si zase pripadám o něco víc starší Eye-wink Konoha.cz mi dala hodně a vypsat to vše by zabralo dost dlouhou dobu (o délce výsledného komentáře ani nemluvě). Kdyby ale nic jiného, pomohla mi vyplnit večery a noci, kdy se prostě nedalo spát... Navíc jsem se tu za tu dobu, byť někdy jen virtuálně, potkala s mnoha talentovanými lidmi a to je na tom asi to nejlepší. Některé si totiž budu pamatovat po zbytek života Laughing out loud a to by bez Konohy nešlo. Díky vám za vše a zkuste to s námi, jedinci mdlého ducha, vzhledu, schopností a talentu, vydržet i dalších 10 let anebo mnohem déle.

"Run! Try it and run away, if you think you can. Don't forget that you are my prey... Here and now!"



Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2016-11-24 23:16 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

No...tak ja by som samozrejme rád poprial Konohe. Som rád, že som na túto stránku narazil a mal možnosť spoznať super ľudí. Kto by povedal, že práve táto stránka mi zmení život..heh Smiling Vďaka nej som našiel svôj koníček...ktorým je samozrejme kreslenie...spoznal svojich prvých skutočných priateľov a našiel dokonca aj Lásku...verím, že tú pravú Laughing out loud Smiling
No.. ďakujem všetkým a hlavne Anime týmu a všetkým Editoromm vďaka ktorým táto stránka dodnes žije a dúfam, že tak skoro to tu nevymrie Smiling

Obrázek uživatele Evčaa
Vložil Evčaa, Čt, 2016-11-24 22:58 | Ninja už: 5545 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Student Akademie

Na komentáře mě moc neužije, ale pro tentokrát udělám výjimku Smiling
Patří Vám velký dík za veškerou Vaši práci. Jsem na Konoze něco přes 7 let a je až neuvěřitelné, jak mi přirostla k srdci, stejně jako samotný Naruto Smiling a to nemluvím o té obrovské radosti, kterou jsem měla, když jsem byla přijata do manga týmu. Doufám, že Konoha bude fungovat ještě minimálně dalších 10 let, protože si nedovedu představit, že by najednou nebyla Laughing out loud
Arigatou ^.^

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Čt, 2016-11-24 22:55 | Ninja už: 3320 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

Páni, gratuluji Laughing out loud Sice tu jsem zaregistrovaná jenom něco přes rok a půl, ale za tu dobu jsem zjistila, kolik je tady super lidí Laughing out loud A upřímně obdivuji všechny, kdo se podíleli nebo podílí na vzhledu stránky, anime překladu, fanfikcí, fanartů a podobně. Arigatou, minna ^^

:3

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Čt, 2016-11-24 22:19 | Ninja už: 4709 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Gratuluji k výročí!
Konoha mi dala jedno krásné a cenné přátelství, za které jsem velice vděčná. Doufám, že budete fungovat ještě dlouhé časy. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Čt, 2016-11-24 22:17 | Ninja už: 5443 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

To už je to vážně 10 let? To mi ani přijde páni, ale když se dívám na svůj profil, tak tam mám už 7 let a pár týdnů, takže už to vážně nějaký ten pátek bude.
Chtěl bych poděkovat všem, co kdy na Konoze pracovali, jelikož bez vás bych nemohl číst Naruta v češtině, teda do té doby, dokud jsem se nenaučil trošku lépe anglicky. ( Laughing out loud )
Taky bych chtěl poděkovat komunitě, protože bez vás by Konoha vlastně nebyla Konohou, nemám pravdu? Smiling Pamatuji na dny, kdy jsem tu hltal jednu FanFikci za druhou a sám jsem se pokoušel nějaké napsat. Budu na to vzpomínat vždycky s úsměvem na tváři.
Přeji hodně zdarů i v budoucnosti a ať je tu s námi Konoha ještě aspoň dalších 10 let Laughing out loud Smiling

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2016-11-24 22:12 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Znám Konohu něco přes devět let, ale teprve osm a něco jsem registrovaná. A za tu dobu se toho moc a moc změnilo, ale co zůstalo stejné byla moje úcta ke Konoze a k jejím lidem, kteří mi změnili život. Díky Tobě jsem poznala životního partnera, s kterým jsem už přes 3 roky. Díky nevyjadřuje to, co cítím ke Konoze. Je to můj druhý domov, vím, že tady jsem doma ve známém prostředí, i když lidi přicházeli a odcházeli byla jsem vděčná, že jsem je na srazech mohla poznat. Pořád myslím na to, jak mě Prasátko učil na Holomocaku jíst hůlkami. Smiling A spoustu dalších krásných vzpominek.
Moje slova nestačí, aby vyjádřila všechny pozitivní emoce, které mám. Zatlačit slzu nostalgie a vrhnout se na oslavy.
Konoha, otanjobi omedeto!! Smiling
Arigato gosaimasu minna-sama.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Gumo1
Vložil Gumo1, Čt, 2016-11-24 21:58 | Ninja už: 2936 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Mal by som jednu otazku bude sa niekedy prekladat Boruto Manga či nie? Ďakujem za odpoved

Obrázek uživatele Prasatko
Vložil Prasatko, Čt, 2016-11-24 21:58 | Ninja už: 6360 dní, Příspěvků: 3457 | Autor je: Admin, Manga tým, Anime tým, Obsluha v Ichiraku

Myslim, ze se na ni pilne pracuje, ale presne datum neznam Smiling

„Nedělám nic, protože nevím co dřív.“
Můj Instagram: prasatko55