manga_preview
Boruto TBV 09

Uchiha Sasuke a Uchiha Itachi

Uchiha Sasuke a Uchiha Itachi

Tento obrázek jsem sem již dával ale nevím z jakého důvodu byl odebrán.
Mám opravdu hodně rád tuto scénku a tak sem se jí pokusil nakreslit. Snad se bude líbit.

Výsledek

+++++++---
Skóre: 7.0, Hlasů: 3

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Út, 2016-10-25 00:31 | Ninja už: 6065 dní, Příspěvků: 3262 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

No zmazal som ti to ja.
Dôvod bol ten, že si to zaradil ako obrázok z naruta a pôvodne sa to nejavilo ako tvoja vlastná práca.
Asi nečítaš pravidlá! Lebo ak by si čítal čo si písal v správe o pridelenie práv na vkladanie obrázkov tak by si vedel že pokiaľ je ti zmazaný obrázok tak sa máš ozvať niekomu z FA týmu. Nie to sem dávať nanovo. Pokiaľ je ti zmazaný obrázok má to svoj dôvod.
tentokrát to nechám tak lebo je to pomerne schopná kresba ale ak sa to bude opakovať v budúcnosti tak už ti to bude zmazané natrvalo a bude ti odobraté právo na vkladanie obrázkov.

A uprav si to zaradenie, dávam ti na to čas do dnešnej polnoci.

EDIT: Stále to máš zle zaradené! Napriek tomu, že ti to v komentári dosť podrobne popísala Poštolka. Takže ešte ti dám ďalších 24 hod ale už si to fakt uprav.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Po, 2016-10-24 17:29 | Ninja už: 4196 dní, Příspěvků: 5845 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Ahoj, ten obrázek ti smazal Ironhide, šéf obrázkové sekce. Nevím, jaké měl k tomu důvody, ale napadá mě, že to mohlo být tmavé nafocení. Je potřeba obrázky fotit na dobrém světle, případně u fotky přidat jas a kontrast pomocí nějakého počítačového programu. A taky máš špatné zařazení, chtělo by to najít ta samá jména postav, ale až níže od názvu alba „Váš FanArt“. Teď je to zařazeé mezi obrázky nalezenými na internetu, ne těmi vlastnoručními.

Každopádně - když ti obrázek zmizí, tak nejprve kontaktuj Irona (případně mě nebo Noledu a my už si ty informace předáme) a zeptej se ho na důvody smazání. Pokud jde opravdu o nafocení, tak to se dá opravit a pak nahrát znovu, ale možná měl Iron i nějaký další důvod, protože v těchto případech většinou nejprve upozorníme komentářem.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.