manga_preview
Boruto TBV 07

Cyklus Povaha - VIII. Odhodlanost

Cyklus Povaha - VIII. Odhodlanost

Tsunade je jedna z mých nejoblíbenějších postav, a podle mě je to prostě silná baba, kterou ten život a nenaplněný vztah nezlomil. Chtěla bych být jako ona. Co se odhodlání, nadhledu a životní síly týká. (Zatím jsem zřejmě ve fázi utápění se v alkoholu, ale to přejde Laughing out loud. Musí.) No, nepodařilo se mi to vůbec vystihnout, jak jsem chtěla. Ale úplná marnost to taky není. Vždy to, k čemu cítíme největší obdiv, lásku, silný osobní vztah, to se nám na just nikdy nedaří uchopit Smiling.
Můj doprovod ke kreslení - https://www.youtube.com/watch?v=___l8Y21yNM
Cyklus Povaha VII. - Bezstarostnost

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 10.0, Hlasů: 23

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, Út, 2017-01-31 14:09 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Já to ještě nikdy neokomentovala? Jakože fakt nikdy? Ty kámo, co sis dal?! Přitom jsem ji viděla už kolikrát, vždycky mě úplně hypnoticky vtáhne.. Tsunade je podle mě jedna z vůbec nejlepších postav, a její život a nikdy nenaplněnej vztah jí a Jiraiyi jsou asi jediná věc z Naruta, která ve mně i po tolika letech, co už ho nesleduju, dokáže vyvolat nějakej silnější pocit. Nedokážu úplně souhlasit s tím, že ji život nezlomil, mně připadala uvnitř zlomená od začátku.. ale právě to ji pro mě dělá lidskou, jak to krásně nazvala Lee. Opravdovou, takovou, jaká by mohla žít klidně i mimo ten narutovskej vesmír. A samozřejmě jí to vůbec neubírá na odhodlání, který ji vystihuje naprosto přesně Smiling a tys ji vystihla přesně takovou, jaká je. Tenhle cyklus je skvělej.

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2017-01-31 14:34 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jé, ty ještě trochu žiješ Smiling? To jsem ráda, že jsi se zastavila zrovna u mého obrázku. No vidíš, mě zlomená celkově nepříjde, měla zlomené srdce, to ano, ale zlomeného člověka bych viděla, že rezignuje na vše a to Tsu rozhodně nedělá. Jistě, jedna část jí zlomená navždy zůstane, ale to jí nesrazilo na kolena, žije dál, pomáhá dál, snažila se zodpovědně v těžké funkci - pro mě zlomená není.
Děkuji za milou pochvalu, chtělo by to další příspěvek, ale chybí ta správná inspirace. Možná je to tím, že se vytrácejí vzpomínky. I když já Naruta sleduji dál, tak už to vůbec není ono Sad.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele strigga
Vložil strigga, St, 2017-02-01 19:35 | Ninja už: 4923 dní, Příspěvků: 1637 | Autor je: Konohamarova chůva

Máš pravdu, chtěla jsem dodat, že hodně záleží, jak se na to člověk dívá a jak to slovo vnímá Smiling úplně ti rozumím, jak to myslíš. Možná je to prostě tak, že pro mě z ní tak skvělou postavu dělá právě to "zlomený", co v ní je. Smiling
A jasně že žiju! Dokonce se trochu snažím i psát, ale doznávám, že mi to moc nejde, tuhle jsem napsala asi čtyři řádky a pak jsem se zasekla na tom, že vlastně nemám žádný nápad, jak dál. Laughing out loud Potřebovala bych nakopnout (obrazně i doslova)..
A myslím, že ti rozumím i v tom posledním. Já na Naruta přestala koukat právě proto, že mi přišlo, že už to "není ono". Vytratilo se to prvotní nadšení a opojení z objevení celýho novýho velkýho světa, ale hlavně - přišlo mi, že z příběhu samotnýho se začíná vytrácet upřímnost a přesvědčivost, a to bylo horší.. jako by Kishi už prostě jen "omílal pořád ty stejný bláboly" pořád dokola, jen aby se neřeklo. Vím, jak těžký je vymyslet a udělat příběhu dobrej závěr - ale z toho, jak se chýlil ke konci Naruto, mi připadalo, že už to jenom překombinovává a vrství jednu "šokující" novinku za druhou, protože už prostě jen neví, co s tím. A já tím pádem neměla možnost nic z toho pořádně vstřebat a přijmout, a tak jsem tomu čím dál tím míň věřila, až mi to úplně přestalo cokoli říkat a dávat. Chmm..

Pamatuj, tenhle svět není jen pro silný, stvořen byl pro všechny ztracený duše
a počítá se, jestli tě tvá cesta posilní, a ne to, jak rychle jsi ji ušel
~ Radůza

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, St, 2016-06-22 22:15 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Mno, musím přiznat, že taky tak trochu kreslím...
-Ale
-kam
-se na tebe
-hrabu! Smiling

(Nechceš se mnou kreslit originální mangu?)

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2016-06-22 22:44 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Když já právě obdivuju ten tvůj grafický grif, který, byť se může zdát anatomicky nedokonalý, tak je to podle mě, přesně to, co manga potřebuje víc, než dokonalou anatomii. Má to údernost, humor a dokážeš dobře vystihnout i výrazy a zkratky, takže není co řešit, klidně si můžeš jet sólo a pokud si s tím trochu vyhraješ, tak je to téměř profi podání. Tvá nabídka mě fakt překvapila. Samozřejmě velmi mile, juj! Ale nerada bych tě zklamala. Mně to fakt moc nejde, aspoň tedy jak bych si to představovala mi to nejde. Mám s tím problém stále a všude. Jsem realista a uvízla jsem s tím někde v 19. století. Nedokážu ten svůj styl podřídit žánru, což tobě jde skvěle! I tak bych se ale moc ráda připojila, ráda experimentuju, ale je to se mnou běh Transsibiřskou magistrálou Laughing out loud, v létě nemám čas na nic Sad...
Co by bylo tématem, máš nějaký plán? (asi spíš do soukromky, ju?)

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, St, 2016-06-22 12:00 | Ninja už: 3798 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Ahoj, jsem líná jako veš, takže jsem se ani nevyjádřila k tvým dílům.. prosím o odpuštění velké noledy a odvolání armády soch pomsty. Aby mě Karel IV. jabkem bacil...

I. Doujinshi

a) Mrňavka Satu je sympatická, má zvláštní postavu a je dobře zapamatovatelná (asi ta jizva). Líbí se mi její obleček, je praktický. Na mangách mi nejvíc vadí, že oblečky postav jsou nepraktické, odhalující a někdy i ponižující. Jsem zastáncem reality, takže když postava nebojuje jen genjutsu tak ať si nechá kimono doma.

b) Babička je vážně skvělá, ty detaily, vrásky... a to kimono je taky skvělý. Kolik jí tak může být? Řekla bych přes 80, mojí babičce je 70 a vypadá asi o 3/4 lépe. I když na druhou stranu - moje babička byla zdravotní sestra a ne ninja ve válce (możná i dvou).
Líbí se mi jak má vytažené ušní lalůčky od naušnic, já jsem si nevim po jak dlouhé době sundala naušnice a zjistila, že mám divně vystouplou chrupavku... to potěší.

c) Nevím jestli by babička v Japonsku opěvovala na vnučce sílu a neústupnost, protože v jejich kultuře je ideální bojovnice, matka a manželka Yamato Nadeshiko, její ideál vznikl za imperiálního Japonska, kdy byly bugeishi poměrně běžné. Taky mi přijde, že postava Sato coby hlavní postavy ve srovnání s babičkou opticky trochu ustupuje do pozadí. Možná je to schválně a scéna s babičkou je natolik důležitá, že jsi ji zvýraznila, nebo je to náhoda? Tradiční obi bývá tlustší přes celý pas.

d) Eh.. to je psí známka? Ninjové nemají psí známky, nebo jo? Předpokládám, že její děda je Madara, takže možná v počátcích Konohy existovaly identifikační známky? Bylo by to logické a praktické...

II. Orochimaru
Orochimaru je bezkonkurenční, ty lícní kosti...
Fialový je lepší než zelený, ta textura hadí kůže je skvěle zvolené pozadí, stejně jako ty "duše" nebo co je to za lidi.
I když se mi stýská po Konan jako Libuši.

III. Haku
Skvělý nápad! Napadnou mě všlijaký blbosti, ale Haku jako mistr Japonska v šipkách ne. Líbí se mi ten jemný vzor na kimonu a dečka na hlavě.

IV. Cyklus povaha - Bezstarostnost VII.
Vůbec jsem nepoznala kdo to je. Teprve, když jsem si to přečetla v perexu (nabo jak se jmenuje ten text pod obrázky?). Ale ať je to, kdo je to, vypadá opravdu bezstarostně.

V. Cyklus povaha - Odhodlanost VIII.
Strašně se mi líbí, jak umíš vyjádřit výraz. Jeden by řekl, že Tsunade se tváří svůdně, pak se podívám znova a čím víc se dívám, tím víc odhodlaně působí. Zatím nejvíc se mi líbil výraz Hidana, Hinaty a Kabuta. Hidanova nedůvěra skrytá za aroganci, Kabuto je tak slizkej, že se z toho otřeseš a Hinata působí, že ji někdo sleduje v tmavé uličce, když jde večer domů.
Pravda asi bych to nepoznala, kdyby jsi se nás zeptala, co vidíme a neřekla to. Moje emoční inteligence je na úrovni Gaary a rozeznávní emocí z výrazu tváře mám tudíž na úrovni žulový sochy. Občas mi sochy přijdou sympatičtější než lidi.

Jak se ten výraz dělá? Prostě se ho učíš kreslit a nebo se učíš svaly obličeje a podle nich potom uděláš výraz? Přijde mi, jakoby měla Tsunade zatnuté zuby?

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2016-06-22 21:57 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Páni, takový koment k celému mému činění za poslední dobu Shocked, no na začátek díky za něj! (Armáda soch ti odpouští Laughing out loud).
I. Díky za pochvaly, zrovna uvažuju o tom, že bych se měla pustit do pokračování, hrozně se mi po komixu stýská Sad. Babička, inu, po tom co si asi užila díky dědečkovi, se není čemu divit Laughing out loud, ale to vy ještě nevíte, cheche, takže je jí tak nějak úměrně, spíš asi víc. Na náušnice pozor, hlavně na ty těžké Eye-wink. Co se oblečení a historie týká, smiřte se s tím, že jsem laik, který nebyl ani v Japonsku, ani nijak nesleduje módu a dobový vkus, dokonce ho reálie Naruta ani trochu nezajímají. Já jdu po výrazech, po emocích, po prožitcích a vše ostatní si domýšlím, jak by se to líbilo mně, nebo je mi to úplně fuk (hlavně, aby tam neběhali nazí, že Laughing out loud). A psí známka to opravdu není, však je v textu tuším zmíněno, že je to zelený kámen. Není barva, není zelená, snad je aspoň poznat ten nedodělaný řetízek od náhrdelníku Smiling.
II. Konan jako Libuše, he Puzzled...
III. Díky Smiling.
IV. Minato dle mé realistické představy Eye-wink.
V. Haha, ten Gaara pobavil. Ale prosím tě, tak špatně na tom nejsi, myslím, že jsi zmínila ty nejzdařilejší. Sochy jsou dost často sympatičtější než lidi, to je normální jev, protože je to ztvárněná představa o člověku. A většinou hezká sympatická představa. Ošklivost sochá málokdo, většina sochařů nejsou masochisté Laughing out loud.
A jak se dělá výraz? To máš tak. Představím si tu postavu, co dělá, jak se chová, jak vypadá. Pak si určím, jaká vlastnost je pro ni nejcharakterističtější. Pak najdu hudbu, která mi s tím pocitem ladí a pustím si ji. Pak přemýšlím, jakou bych obličeji měla dát pozici, aby co nejvěrněji vypovídal o té vlastnosti. Každá vlastnost se nějak projevuje i řečí těla, takže třeba upřímný člověk ti bude narovinu přímo koukat do očí, nemá co skrývat. Lhář zase bude uhýbat, krčit se - viz Kabuto. No a pak skicuju a gumuju, dokud z toho něco nevzejde Smiling. Anatomii tváře celkem znám, to nijak nezkoumám, ale dost mi pomáhá, když objevím aspoň trochu podobnou osobu (charakterem nebo čistě zevnějškem a podle ni chytám základní podobu. Pak to upravit na konkrétní manga postavu už je hračka. Ale často postupuju i jinak, záleží, co mě kdy osloví a jaká je právě múza v ruce. Dost často slyším písničku a napadne mě ihned celý obrázek.
Zatnuté zuby? Hm, to se ti jen zdá Laughing out loud.
Díky za milý koment!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Korvína
Vložil Korvína, St, 2016-06-22 22:35 | Ninja už: 3798 dní, Příspěvků: 174 | Autor je: Pěstitel rýže

Eh... asi to dám raději do spoileru. Jsem hrozná, vżdycky musím každému odepsat jinak si připadám nezdvořile. Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2016-06-23 20:07 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

I. Nuduto Laughing out loud Laughing out loud, to pobavilo. No ráda bych se do něčeho pustila, ale ten čas. Žere to hrozně moc času a já mám nešťastnou vlastnost, že když se do toho dám, nevím, kdy skončit a vesele dlabu na pracovní povinnosti, a to si teď nemůžu dovolit, no...
II. Laughing out loud
V. Hiteler? No já k němu teď taky nemám daleko Laughing out loud.
Tobě se zdá o postavách Shocked? Ty se máááááš Smiling. Mně, když se o komkoli zdá, tak nevidím žádnou tvář či postavu konkrétně, všechno jen tuším a vím, že to tak je. Takže být překvapená ve snu konkrétní podobou musí být fajn zážitek!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2016-06-15 00:22 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky lidi, všem.
vidím, že jen já asi nespokojená jsem Smiling.
Ale to by nevadilo,
jsem ráda, že vás to k básním navnadilo Laughing out loud.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Út, 2016-06-14 21:47 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Zase skvělá práce s tužkou,
která je ti dobrou služkou Smiling
Zdůrazněné rty a oči
z obrázku málem vyskočí!
Vlastnost jsi vystihla krásně,
to je konec mojí básně.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Sentouki
Vložil Sentouki, Út, 2016-06-14 15:56 | Ninja už: 3293 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Konohamarova chůva

Další práce od noledy,
to je zase dílo,
Tsunade s očima plnýma ledy,
upadlo mi z toho mýdlo

:3

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, Po, 2016-06-13 20:12 | Ninja už: 4901 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

Ty rty spolu s očima z toho neskutečně vynikají. Je to opět úžasná práce a je vážně radost na něco takového po tak dlouhé době narazit.
Tsu mám svým způsobem ráda a tahle je vážně neskutečná! Smiling

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2016-06-13 20:18 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Jé, rin-chanka zavítala,
a pochvalu mi tu dala!
Díky díky. A já mám kopu otázek,
z nich hlavní - bude zase nějaký obrázek Sticking out tongue?

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele rin-chanka
Vložil rin-chanka, Út, 2016-06-14 15:28 | Ninja už: 4901 dní, Příspěvků: 496 | Autor je: Pěstitel rýže

''Člověk, který porušuje pravidla, je považován za odpad, ale člověk,
který opustí své přátele, je mnohem horší než odpad.''
(Obito Uchiha)

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Po, 2016-06-13 20:03 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Další dílko do sbírky,
doma se ti množí papírky.
Tsunade je žena skvělá,
v saké si rochni občas celá.
Souhlasím s tvým popisem,
a koukám na chat s Hromisem.
Moc děkuji, že děláš tento cyklus,
rozběhne se mého srdce rytmus.
Kakashi YES slintani

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2016-06-13 20:12 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky. Tsu je dávno v koši Sticking out tongue,
to Photoshop ji vdechnul duši.
Tenhle cyklus ucelený
nebude nikdy vystavený.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Út, 2016-06-14 06:50 | Ninja už: 4187 dní, Příspěvků: 2117 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

To je škoda veliká,
každý z nich tam vyniká.
Já jednou chtěla ji vidět celou,
výstavu lidiček zajímavou a veselou.

Obrázek uživatele Aldrig
Vložil Aldrig, Po, 2016-06-13 12:55 | Ninja už: 4999 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Kankurova kosmetička

veľmi sa mi páči, Tsunade je skutočne jedna z najlepších naruto postáv a ty si ju bravúrne vystihla Smiling tie oči sa do mňa priam zabodávajú, sú nádherné... páči sa mi ako každý obrázok z tohto cyklu akoby bol robený iným štýlom, samozrejme je vidno, že je to od teba, ale prídu mi také odlišné a to je na tom dobre, pretože každý odlišne zachytáva tú onú vlastnosť, ktorú má. Je to naozaj zaujímavé sledovať Laughing out loud.. 10 bodov bez premýšľania a teším sa zasa na ďalšie, táto séria mi veľmi prirástla k srdcu a vždy keď vidím nový doplnok skáčem od radosti Smiling

Talking to myself
Crying out loud
Only I can hear me
I'm stuck inside a cloud

ikonku mám od https://doodlingleluke.tumblr.com

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Po, 2016-06-13 20:02 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ó, jak zahřál mě tvůj komentík!
Fakt se ti ta série tak líbí?
Dnes tancuju tu štěstím,
snad nebudu mít z toho tik Smiling.

Vystihlas' to věru přesně,
snažím se každou tvář prožít,
to se odráží pak v různé kresbě.
(Proto Hidan vypadá tak děsně Laughing out loud.)

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Corisan
Vložil Corisan, Ne, 2016-06-12 22:20 | Ninja už: 5449 dní, Příspěvků: 1591 | Autor je: Manga tým, Sochař hlav Hokagů

ten kontrast bílé tváře a vlasů s tmavýma očima a rty je skvělý. a skvostný pohled, jako obvykle Smiling

Pokémon Go: 5898 3500 2445
Můj FanClub (díky, Uchiha-Mariko Smiling ), IG

Drawing people, sketching things. The artistic business.

"You did well. My boy... you did so well."

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2016-06-12 23:12 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Děkuju Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hromis
Vložil Hromis, Ne, 2016-06-12 22:19 | Ninja už: 3748 dní, Příspěvků: 489 | Autor je: Moderátor, Prodavač v květinářství Yamanaka

Koho mi ta podoba připomíná... Nebo mi už ty lidi přijdou všici stejní. Samé deja vu. Laughing out loud Fešná je a když vysadíš alkohol tak třeba zjistíš, že ta nejistota v sebe sama je neopodstatněná a že jsi vlastně v lecčem utekla na míle daleko oproti běžným smrtelníkům a co nepřišlo doteď, to si už k tobě najde cestu samo. Eye-wink

Včera byla Země ještě placatá, počkej, co bude zítra!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2016-06-12 23:10 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Hromis
Vložil Hromis, Po, 2016-06-13 09:43 | Ninja už: 3748 dní, Příspěvků: 489 | Autor je: Moderátor, Prodavač v květinářství Yamanaka

Jednou to vzdávání se chtě nechtě přijde, aspoň na pár měsíců. Laughing out loud A to ti teda přeju! Pak už ho třeba, nebude třeba! Už vím, koho mi připomíná... Jednu spolužačku z vedlejší vsi, má takové podobné rysy, jen se pořád směje, tak mě to zmátlo. Laughing out loud

Včera byla Země ještě placatá, počkej, co bude zítra!

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Ne, 2016-06-12 20:32 | Ninja už: 4682 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Uf, tohle je skvělé. Ještě jak ty oči bijí do očí. Smiling Taky mám Tsunade hrozně ráda, přijde mi jako jedna z mála postav opravdu lidská. Tobě se vážně povedla. Smiling

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2016-06-12 20:38 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Nevím, jestli je to tentokrát ku prospěchu, že ty "oči bijí do očí" Laughing out loud (Heh, dobrý obrat!). Díky Lee Smiling.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Ne, 2016-06-12 20:26 | Ninja už: 3918 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

tie oči a ústa Shocked hm...hm....! ja viem že to znie dosť gay ale sú mňamózne Laughing out loud proste úžasné! ako veľa mužov si na žene ako prvé všímam oči a tieto sú proste nádherné...a tie pery sú tiež veľmi pekné Smiling za mňa máš palec hore...oba palce Laughing out loud

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2016-06-12 20:35 | Ninja už: 3853 dní, Příspěvků: 7435 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Ha, šmírák Jiraiya Laughing out loud! Úplně vidm tu reakci Tsunade na tenhle ksichtík někde za stromem Laughing out loud. Díky suikene, pobavilo Laughing out loud. A samozřejmě i za pochvalu!

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Omnira
Vložil Omnira, Ne, 2016-06-12 20:22 | Ninja už: 3533 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Opravdu fantazie, Tsunade je opravdu neskutečná a neuvěřitelně silná postava a ty si to vše v tomhle obrázku vystihla