manga_preview
Boruto TBV 09

Ao, strážce Mizukage

Ao, strážce Mizukage

Sice chudák nedopadl podle mých představ a vypadá jako kdyby měl vtipný knírek místo ostrých rysů, ale nevadí Laughing out loud Byla to sranda kreslit v práci.
Tip na zadní stranu - http://ivanitko.deviantart.com/art/Pexeso-597621242

Výsledek

+++++++++-
Skóre: 9.0, Hlasů: 1

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Ne, 2016-03-20 00:03 | Ninja už: 3891 dní, Příspěvků: 7449 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hehe, trošku jsi nám ho omladila Laughing out loud. Má krásné náušnice, až si říkám, že si taky takové pořídím Laughing out loud (ten znak je něco mezi dollarem, eurem a houslovým klíčem, že? Laughing out loud). Trochu mi tam nepasuje barva pozadí, resp. použila bych tu růžovo-fialovou i víc někde na postavě, aby se to líp propojilo. Ale super příspěvek, díky. (Co ten podpis? Schválně si přeješ být v utajení, že je takový malý?) Jinak ok, uznáno.
A to logo sem prosím hoď normálně stejným odkazem do složky, ať je to pokupě. Díky moc.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Ne, 2016-03-20 20:00 | Ninja už: 4226 dní, Příspěvků: 2120 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

Njn je mladší tak o 10 Laughing out loud. Ty naunice by se mi taky líbily, ale netuším z čeho je má udělané. Pozadí jsem chtěla do modra, ale to by se mi tam ztrácel. A podpis je docela velký, ale beru, že na kartičce to asi nepůjde přečíst. Co už Laughing out loud Budu anonym.