manga_preview
Boruto TBV 09

Vysněný podnik?!

Vysněný podnik?!

„Hlavně tiše." Pomyslí si Boruto kráčejíc stánkem k rámenu který tady nechal jeden zákazník,se slovy:„Dojdu si pro něj,tak mi ho prosím hlídejte." „Dojde,jasně už je půl desátý a nikdo nejde." Konečně malý nezbeda přichází k rámenu,už,už po něm natahuje ruce, když v tom dostane pěstí do hlavy a za ním se ozve hlas vedoucího stánku a také jeho otce:„Co to sakra děláš?! Řekl že si pro něj dojde tak měj trpělivost -ttebayo!"

Za pokus to stálo. Smiling Tohle je moje první mise a stejně tak první příspěvek na Konohu.Doufám že se vám bude líbit. Za každý komentář,radu nebo hlasování budu ráda.
Nejdříve jsem chtěla namalovat Saie jako psychologa ale jak se mi dostala tužka pod ruku tak to jako Sai moc nevypadalo. Až nakonec mě napadl Boruto,rámen,Naruto a práce tady je výsledek

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.2, Hlasů: 6

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2015-08-13 09:59 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Chudáček, to je boule! Laughing out loud Takže Naruto šéfkuchařem v oblíbeném podniku? Dobré, dobré... Uznávám, i když by to mohlo být trošku ostřejší a světlejší Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE