manga_preview
Boruto TBV 07

Mini CKS 2015




O co jde?

Kdo dosud neví, co znamená tajemná zkratka CKS, zde je vysvětlení: CKS = Celokonoží sraz. Volně přeloženo se jedná o setkání uživatelů konoha.cz, jejich kamarádů, a příznivců anime a mangy obecně. Smiling
Letos se CKSko bude konat už poosmé! Všechno o loňském ročníku si můžete přečíst TADY.
Letošní ročník bude probíhat trošku jiným způsobem než jindy. Už nebude žádná velká objednávka chatek, posílání přihlášek atd. Po vysílení po každém CKS jsme si řekli, že ho sice uděláme, ale každý si všechno zařizuje sám. Sami si zajistíte ubytování, stravu, program. Jelikož jede každý na vlastní pěst, nebudeme potřebovat přihlášky, popřípadě souhlas rodičů. Klidně udělejte čtyř/pětičlenné skupinky a rezervujte si chatky společně.

Kdy, kde a za kolik?

Termín: 31.7. - 2.8. 2015
Ne, není to žádný překlep. Letošní CKS bude skutečně pouze na tři dny a dvě noci. Cena záleží pouze na vás.

Místo konání: Autokemp Přehrada Mostkovice
Ubytování záleží čistě na vás, jakou chatku si objednáte. Když dáte dohromady větší skupinu, objednáte si větší chatku. Můžete klidně spát pod stanem, v karavanu, prostě jak se vám chce.

Doprava

Nejjednodušší je dojet do Prostějova, otamtud jezdí autobusy do zastávky Mostkovice, kino několikrát za hodinu. Ze zastávky už je to pak do kempu jenom pár set metrů.
Jen pro upřesnění: NIKDO VÁS NENUTÍ JET VLAKEM ČI BUSEM! Můžou vás přivézt rodiče nebo jiné příbuzenstvo autem; můžete přijet na kole nebo přiletět soukromým tryskáčem. Klidně vás tam můžou vysadit mimozemšťani z lítajícího talíře! Smiling Zkrátka jak se na místo dopravíte je zcela na vás; hlavně, že dorazíte. ^_^

Stravování

Opět, je to pouze na vás. Můžete si vařit sami (při troše štěstí bude kuchyňka lepší než loni), můžete držet hladovku, klidně se celý víkend ládujte párkama v rohlíku. V kempu je možnost objednat si obědy (na výběr máte dvě jídla + polévka k tomu), pochopitelně tam jsou bistra, a to dvě. Jako každý rok, i letos bude tradiční opékání buřtů (pokud vyjde počasí).

Program

Letošní ročník bude tak krátký, že chystat program nemá ani cenu. Jistě se tam budou hrát hry, ale žádné bodování nechystáme.

Téma CKS 2015


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Út, 2015-06-30 23:22 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

BTW vospolok: Bolo by fajn keby tí čo idú to tu aspoň v komentári napísali, nech približne vieme koľko sa vás ukáže a tak. Slúži to aj vám aby ste sa pripadne po spoznávali alebo vopred vedeli kto odkiaľ je a prípadne sa dohodli na ceste a podobne.

Odkaz na FB udalosť by Soulek:

https://www.facebook.com/events/1451389388491497/

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Vexxa Cia
Vložil Vexxa Cia, Út, 2015-06-16 14:02 | Ninja už: 3354 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Recepční v lázních

pise sa tam ze je to 2014 teraz som zmetena

dostala som šťastie
kúsok som si vzala
zbytok krásnou mašľou previazala
posielam ho tebe
tiež si z neho zober
ak ešte ostane
pošli ho ďalej.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Pá, 2015-06-19 14:37 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Nevím přesně, co myslíš, ale rozhodně bejt zmatená nemusíš, opravdu se jedná o letošní rok, čili 2015 Laughing out loud


Obrázek uživatele Mawerick
Vložil Mawerick, Po, 2015-06-15 16:32 | Ninja už: 3942 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Prostý občan

jelikož podle Facu to vypadá, že všeci mají všude plno ptám se, je ještě někdo kromě mne, kdo zaspal a hledá lidi do chatky a na domluvu?

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Čt, 2015-05-14 11:28 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Info od Sporty

Zde je info od Sporty. Nemá na Konoze účet, tak to sem za ni házím z FB skupiny já Smiling




Hoj, takže jsem volala do autokempu Mostkovice, kde by se mělo odehrávat cks a rozhodla jsem se s vámi podělit o zkušenost a o to, co mi paní řekla. Momentálně vám zvednou telefon 582 362 562 (na webu označené jako číslo mimo sezónu), dovoláte se na Obecní úřad Mostkovice, kde vám předají paní, která to má na starost (jelikož kemp je obecní). Říkám vám rovnou, že je NAPROSTO ZBYTEČNÉ volat. Objednávky pište mailem, na atc@mybox.cz, pokud vám nepřijde odpověď či potvrzení, nemáme plašit. Paní říkala, že teď přednostně řeší objednávky na červen, ale všechny objednávky má v záznamech. Když jsem se jí ptala, jak je to s tím povlečením, protože jsem z jejich webu nepochopila, zda-li se platí 30 Kč zapůjčení povlečení za pobyt nebo denně (kdyby denně, vyplatilo by se vzít vlastní), tak povlečení se platí 30 Kč jednorázově při pobytu do dvou dnů. Při delším pobytu je povlečení zdarma (neboli v ceně). K vaší objednávce pište "Jedeme velká parta, chceme chatky u sebe" paní mi slíbila, že se nás pokusí situovat poblíž sebe, abychom nebyli rozházeni kolem celé přehrady. O zálohách nepadla řeč, díky tomu, že "teď řeší hlavně červen". Všem, kdo pošlou objednávku se ozve mailem. Připište k objednávce i svůj telefon. To je asi vše, snad vám to k něčemu bude. Prosím, nebombardujte paní telefonáty. Díky.

Platí se za osobu,ale když budeš v chatě sám,doplácís prázdný postele,takže ve finále stejně zaplatíš za chatu.

DOMLOUVEJTE SE NA SPOLUBYDLENI JINAK SE VAM TO CELKEM DOST PRODRAŽÍ,pokud budete machrovat sami v chatě pro čtyři... Nicméně je to ale váš problém.Nikdo vám od zaplaceni nepomůže.

Lidi,paní mi večer psala,že dostala mail na objednávku dvoulůžkové chaty,ale pro 4 lidi! prosím vás,tohle ani NEZKOUŠEJTE! Objednávejte správný počet lidí na počet postelí,žádný kemp vám neschválí víc lidí na min posteli ani když máte vymazlenou výmluvu "my se nějak poskladame nebo spát skoro stejně nebudeme" Dodržujte pravidla nebo nakonec utřeme nos všichni!Howgh.

Tak ještě jednou,pro stejný trubky jako je Ohayo Laughing out loud
znovu:vy napíšete mail viz.předchozí příspěvky,do něj napíšete chci chatu pro tolik a tolik lidí v terminu od 31.7.do 2.8.
Heslo "patřím k té velké partě "
To je cely.Paní vám potvrdí objednávku mailem a v následujících dnech VÁM POSLE ZAVAZNOU SMLOUVU,kam vyplníte jména,adresy vás a spolubydlicich v chatě nebo stanu.Zřejmě tam bude i vyčíslena záloha a kdy a kam ji máte poslat.Zapište si za uši SPORTY ZA NIKOHO NIC NEVYPLŇUJE,TO MUSIM JA SAM.To,co jsem psala byl příklad,postup toho,jak to probíhá,když uz mate poslanou objednávku! NENI VAM DESET,ZKUSTE PREMYSLET!ZADNA ORGANIZACE,NIKDO TO ZA VAS NEUDĚLÁ! Ohayo,v**e! Laughing out loud


Obrázek uživatele CoLLiNsKo
Vložil CoLLiNsKo, Ne, 2015-05-10 21:20 | Ninja už: 4347 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ahojte išiel by niekto zo Slovenska ? Smiling ak áno prosím napíšte mi správu Smiling

Obrázek uživatele Minare
Vložil Minare, Po, 2015-05-11 11:53 | Ninja už: 3277 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Ja by som šla a rada Smiling

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Po, 2015-05-11 01:26 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Zo slovenska chodíme už od začiatku ale tohto roku to bude prebiehať trochu inak takže netuším či niekto sa ukáže. Treba sa skôr dohodnúť asi s ľuďmi v okolí alebo si to tu mrkni cez mapu ninjov, či sa niekto neprihlási z tvojho okolia.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele ApoSP
Vložil ApoSP, St, 2015-05-13 08:05 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 113 | Autor je: Utírač Udonova nosu

tak konečne nejaká pekná správa...2-lôžko zarezervované xD

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, St, 2015-05-13 23:38 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

No tiež dúfam, že sa mi ho podarí ešte chytiť.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???