manga_preview
Boruto TBV 09

Manga Sun-ken Rock

Před pár týdny jsem narazil na mangu Sun-ken Rock. Líbila se mi, kresba úžasná, příběh se mi nezdá špatný(zatím, nejsem moc daleko) a líbí se mi. Chtělo se mi založit o téhle manze topic, protože na Konoze ještě není.

Děj
Mladík Kitano Ken odjíždí z Japonska za svojí láskou Yumin do Koreje, která se rozhodla pracovat tam jako policistka. Ken se tedy chtěl také stát policistou, aby ho Yumin měla ráda. Jednoho dne je svědkem toho, jak gangsteři vydírají starého majitele stánku, kde prodával jídlo, aby jim zaplatil dluhy. Ken prodavače ochrání a gangstery zmlátí. Toho si všimne jiný (malý) gang a rozhodne se přijmout ho do své party. Ken nejdřív odmítá takže šéf gangu, Tae-seo ho vyzve na pěstní souboj, přiněmž uvidí Kenovo touhu chránit jiné. Tae-seo Kena poté jmenuje jejich šéfem-Ken neměl moc na výběr Laughing out loud

Tohle je popis prvních dvou kapitol. Manga je akční seinen, je tam mnoho sexuálních scén. Také jsou tu časté komediální prvky, i když je to manga celkem vážná. Akce je dynamicky nakreslená a brutální. Vzhledem k tomu, že v Jižní Koreji platí přísné zákazy nošení zbraní, často se bojuje pěstmi, baseballkami a nožemi. Na pistole ale také občas dojde. Autor Mujik Park (přezdívka Boichi) kreslí vážně detailně, třeba pokrmy jsou vážně lákávé Smiling

POKUD TUTO MANGU ČTETE NEBO JSTE JI ČETLI, RÁD BYCH, ABYSTE NAPSALI DO KOMENTÁŘŮ VAŠE NÁZORY, CO SE VÁM NA NÍ LÍBÍ NEBO NELÍBÍ, PŘÍPADNĚ TU MŮŽETE PSÁT KOMENTÁŘE K NEJNOVĚJŠÍM DÍLŮM.


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele sodd
Vložil sodd, So, 2015-07-11 09:27 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

Na zaklade tohodle vlakna jsem ho zacal cist a muzu jen doporucit lidem kdo maji radi prostredi mafie a vseho co k tomu patri.

Obrázek uživatele bulko47
Vložil bulko47, Pá, 2015-04-10 22:33 | Ninja už: 6096 dní, Příspěvků: 164 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Manga moc fajná.. postavy brutálne kreslené, napínavé bavilo ma to.. len teraz som si uvedomil že to pokračovalo aj dalej ako kde som sa dočítal..

Obrázek uživatele Miesič
Vložil Miesič, St, 2015-03-25 22:36 | Ninja už: 4679 dní, Příspěvků: 991 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Spolu s Vagabondom,Shamom a Berserkom rozhodne seinen podla mojho gusta.

Kšá.

Obrázek uživatele OtakuRonin
Vložil OtakuRonin, Čt, 2015-03-26 08:19 | Ninja už: 3318 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Vagabonda a Berserka čtu taky a souhlasím, jsou to super seineny Smiling