manga_preview
Boruto TBV 09

Kiba_Sensei

Obrázek uživatele Kiba_Sensei
Kiba_Sensei je právě na misi (tzn. offline).
Nindžou již
15 roky 26 týdny
Poslední vstup do Konohy
Neděle, Duben 11, 2010 - 21:02

Mise

Hodnost: Prostý občan (bodů: 0) (info)
Kiba_Sensei se žádných misí neúčastnil(a).

Anime a Manga

Nejoblíbenější Anime a Manga
-->NARUTO<--
Anime, které jsem viděl(a)

NARUTO Eye-wink
Bleach
Pokemon
Digimon
Yu Yu Hakusho
Death Note
Full metal alchemist
Blod+
Devil may cry
Dragon ball
Král šamanů

Zajímá mě
Anime i Manga
Nejoblíbenější postava
Kiba Inuzuka

Naruto

Oblíbená postava
Kiba Inuzka
Oblíbené Jutsu
Tajuu Kage Bunshin no Jutsu
Postava, kterou nesnáším
Sasuke Uchiha
Jutsu, které se mi nelíbí
hmmm.... nevim líbí se mi všechny
Naruto sleduji
S Českými titulky
Kam chci patřit
Listová (Konoha)

Nindža karta

Věk
15
Bydliště
Tam kde zuji boty
Pohlaví
Nevím
Moje oblíbená hudba

Openingy a endingy z Naruta x)
Hip hop, rap

Můj sen

Vidět Kibu xD


Podpis