manga_preview
Boruto TBV 11

Gaara

Gaara

Dalo by se říct, že je to můj nejlepší obrázek, který jsem zatím namalovala, vím není to nic moc ale trvalo mi to dlouho, začala jsem chodit na kurz malířství, tak jsem tam něco snad pochytila. Jinak mě v tom trochu pomáhala sestřenice, jenom s tím tvarem obličeje a tím levým uchem, jinak jsem vše dělal sama. Takže doufám že to není tak strašné.

Výsledek

++++++----
Skóre: 6.5, Hlasů: 11

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lucy Sarutobi
Vložil Lucy Sarutobi, Čt, 2012-06-14 21:11 | Ninja už: 4449 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Není to úplně dokonalé *jop*. Ale já v tom vidím snahu Sticking out tongue *jop*. Teda až na to pozadí, vím že většina lidí neradi malují pozadí Laughing out loud, ale i tak Eye-wink *jop*. A to vykreslování, jak se tak koukám tak máš asi nějaké špatné pastelky *jop*. Já osobně ráda maluji aji vykresluji Ceruzkami, nevím proč ale přídou mi takové, jemné, prostě dobré Laughing out loud *jop*. Jo a ta kvalita, tak to jsou tady aji horší, takže je to v poho kámo *jop*. Dávám ti 9/10 *jop*. A dávám to proto, že si myslím, že to je aji hezky nakreslené (až na to vybrvování) a je v tom snaha *jop*.


Obrázek uživatele Hoshiko Nanda
Vložil Hoshiko Nanda, So, 2012-06-09 13:22 | Ninja už: 5291 dní, Příspěvků: 1020 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Takže, mám tu pár bodů k vytknutí:
- Měla by sis dát více záležet na vybarvování, takhle načmrkané se to prostě moc líbit nebude..
- Další bod je kvalita, obrázek je nejspíš focený foťákem viď? Na to dávat pozor, buď raději foť při větším světle, nebo si pořiď skener(můžeš také zajít někam, kde se dá obrázek levně naskenovat, například nějaké papírnictví nebo veřejná knihovna)..
Jinak ty kurzy malířství ti ve všem určitě moc pomůžou, takže jejich návětěva je rozumná věc. Jen tak dál a snaž se! Smiling