manga_preview
Boruto TBV 09

Šťastie


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Chi.chi
Vložil Chi.chi, Pá, 2011-02-18 21:01 | Ninja už: 5769 dní, Příspěvků: 1537 | Autor je: Prostý občan

teď jenom přemýšlím, k čemu ti je, že přidáš 19 obrázků relativně hned za sebou... co to je za logiku? o__O lidi to jenom otráveně přejedou na obrázky jinejch autorů a ty z toho nebudeš mít žádný komenty nebo dobrý hodnocení. Neprospěje to ani jedný straně, tak proč? To je fakt nad moje chápání... -_-" (kdyby ty obrázky aspoň za něco stály...)

Pointa všech dní:Člověk potřebuje něco, do čeho si může kopnout.

Obrázek uživatele sue-chan
Vložil sue-chan, Po, 2011-07-25 22:40 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 159 | Autor je: Prostý občan

Tebe hrabe?!!!! Citujem čo si napísala: "kdyby ty obrázky aspoň za něco stály" Čo podľa teba dofrasa na tých obrázkoch nestojí za to?! Uznávam, štýl niektorých jej obrázkov je trochu zvláštny a nemusí sa páčiť všetkým no aj napriek tomu je tam dosť pozitív (napr. tieňovanie). A ďalšia vec JEJ CHIBÍCI SÚ PROSTE SUPER.
A aby tento komentár nebol úplne odveci: 10 bodov. Ten obrázok je lahoda pre oči. Tak podareného Itachiho som už dávno nevidela.

http://www.mugiwara.cz/

Obrázek uživatele Chi.chi
Vložil Chi.chi, Po, 2011-07-25 22:47 | Ninja už: 5769 dní, Příspěvků: 1537 | Autor je: Prostý občan

Tady nejde o komentáře typu: "juuu, to je vážně super, 10! Muck!", ale o zpětnou vazbu... když přidám obrázek, čekám, že se k němu někdo kriticky vyjádří, abych ho příště mohla zlepšit, ne proto, abych měla dvacet komentů za dvacet minut. Navíc je to vážně otravný. Takže 20 obrázků za sebou je prostě blbost.
Podle mě za nic nestojí. Podle mě jsou ošklivý. Co s tím uděláš, ukamenuješ mě přes net? Prostě se mi to nelíbí, tak to řeknu, nevím, co máte proti upřímnosti (i když, někdy drsně řečené, to přiznávám).
Teď konkrétně, co se mi nelíbí (když to potřebuješ tak moc vědět): oči, které mají tvar... jak to říct, možná motýlých křídel, pak vybarvování, který stojí za prd, na dalších obrázcích ty děsný čmáranice, který nazývá stylem, oči, který jsou vidět přes vlasy, který jsou zase nepřirozeně velký. Já mám prostě ráda stylisticky krásný obrázky a s tim, že se mi zrovna tohle nelíbí, ty prostě nic neuděláš, tak vážně nevim, co tu řešíš (jestli máš nějaký připomínky, tak PM, nebo mě Lentyl uškrtí za spam) Eye-wink

Pointa všech dní:Člověk potřebuje něco, do čeho si může kopnout.