manga_preview
Boruto TBV 11

pečeť

pečeť

ještě pudu na dodělání přes půl těla už se těšim

Výsledek

++++++++--
Skóre: 8.6, Hlasů: 8

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Reazon
Vložil Reazon, So, 2011-01-29 15:55 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

Ale tenhle znak nemusí reprezentovat Naruto. Masashi se jen inspiroval.

Tohle je Mitsudomoe. Shintoistický znak a je hodně populární v Japonsku. Je to symbol samuraiů, tradiční symbol Okinawy a hlavně shintoistický symbol boha války Hachiman. Taky se ten znak objevoval na vlajkách, byl to symbol urozených rodin.
Takže simťa, když tě Naruto omrzí a přestaneš se na to dívat jako Prokletou Pečeť. Máš si sakra z čeho vybrat a přiřadit tomu jinej význam.

A můj skromnej názor na věc: schvaluju, že sis nechal tetnout něco, co máš rád. Většina poptetovaných si tam plácne cokoliv a nedávaj tomu žádnej citovej význam. Někdy jsou ty případy tak zoufalý, že rozhodnutí co si vytetujou nechávaj na tatérovi.
Prostě SPRÁVNĚ! Kdyby sis dal tribal, trny, kytičky a motýlky. Pak bych si tě našla a profackovala. Takhle když tě potkám, ráda si s tebou potřesu rukou.

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, Ne, 2011-01-30 10:14 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

dík cenim si tvího názoru

Obrázek uživatele jimiimi
Vložil jimiimi, Čt, 2011-01-27 01:22 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 293 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Pekné... ja som sa vybláznil s centrofikskou na kamaratov chrbát... zacalo to tymto a potom to mal všade... mam to odfotene ak by si to chcel vydieť tak napiš a ja sem hodim neco Sticking out tongue

PS: jemu to stacilo takto... ja sfetovany on lahka otrava krvi Laughing out loud ale nestazoval sa


Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, Ne, 2011-01-30 10:15 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

to se stává xD

Obrázek uživatele S.n.i.p.e.r
Vložil S.n.i.p.e.r, Po, 2011-01-24 19:30 | Ninja už: 6125 dní, Příspěvků: 1043 | Autor je: Prostý občan

Bejt tebou bych to neřešila.Já osobně bych si to tetování nenechala udělat, tak nemám nic proti když někdo si ho udělá a je tam právě na tom ten Naruto.Je to tvoje věc co si uděláš na svým těle.Je to tvoje rozhodnutí a je to hlavně tvoje tělo a tvůj život a sám sis musel rozmyslet jesi ti stojí za to mít na zádech tetování.Je to úplně to samé jako když si 20 letej klu nebo holka nechá udělat třeba na ruku nákej ornament..taky to bdue mít někdy v 60 a nebo si to odstraní což už je ted možné ale né zrovna levné ale peníze se na to najdou.Takže je to tvoje věc a nikdo by ti do toho neměl kecat jak se na to budeš tvářit v 50 letech. Smiling Takže jen do dalšího pokračování tetování pokut si to přeješ Smiling A jak ti ještě někdo píše, že budeš mít holku a ona se tě zeptá co to máš tak nemusíš říkat že to máš z animovaného seriálu nemusíš to říkat vypadá to jako ornament a velice hezký Smiling

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, So, 2011-01-22 21:35 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

pls lidi napište sem jo dobrý ne nelíbí a znáku děkuju dal sem to sem aby ste viděli jak to asi vipadá dík peace

Obrázek uživatele soshiky
Vložil soshiky, So, 2011-01-22 17:31 | Ninja už: 5717 dní, Příspěvků: 624 | Autor je: Utírač Udonova nosu

magri ja jeviem co tu vsetci riesite ze ked bude mat 50 alebo babu dpc reazon vsetci na jej ita sassu vsetci napisetre ze vuaaaa zomierate poreinej ale ked sem da neco normalny chala tak ho idete zozrat ze je chudak nechapem tychto ludi

Obrázek uživatele phibo
Vložil phibo, So, 2011-01-29 15:55 | Ninja už: 6026 dní, Příspěvků: 210 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle by nerozšifrovala ani enigma.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2011-01-22 17:55 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

To víš, jméno uživatele je evidentně důležitější než to, co ten uživatel dělá. Co naděláš? I když se nechci dotknout těch, co upřímně vyjadřují své názory.

Jinak, abych nespamovala, taky tedy upřímně vyjádřím svůj názor. xD Tyhle tři... no, momentálně mě nenapadá jak to nazvat ^^" jsou fajn (ačkoliv na můj vkus je to trochu jednoduchý motiv, když neznáš Naruta, moc ti to neřekne...), i když osobně bych to už nedodělávala. Přes půl těla je podle mě moc... Ovšem mně se velká tetování nelíbí tak všeobecně. xD Nakonec, z estetického hlediska ta prokletá pečeť taky není žádné umělecké dílo.
No, každopádně, pokud věříš, že to pro tebe bude mít zvláštní smysl navždy a chceš s tím skutečně žít do konce života - a víš to se stoprocentní jistotou (která ale beztak neexistuje, co si budem povídat), do toho. Je to tvůj život.

Obrázek uživatele soshiky
Vložil soshiky, So, 2011-01-22 19:40 | Ninja už: 5717 dní, Příspěvků: 624 | Autor je: Utírač Udonova nosu

a ked sa ma niekto opita ze co to je tak mu povie 3magatamy pre stastie XD

Obrázek uživatele Afgy
Vložil Afgy, So, 2011-01-22 17:30 | Ninja už: 5110 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

Kdysi dávno jsem viděl v televizi pár dílů Naruta a poslední měl otevřený konec (asi jako většina dílů) a pak hodně dlouho nic. Před dvěma lety jsem náhodou narazil na jeden díl na Animaxu když jsem projížděl programy a vzpoměl jsem si na to a chtěl jsem vidět jak to dopadlo. Zapátral jsem na netu a už jsem se v tom vezl.
Jak to souvisí s tímto tématem? Je mi 26. K Narutovi se bez ostychu veřejně hlásim. Na krku nosim Tsunadin přívěšek nebo znak Konohy. Jakmile vyjde nový díl, okamžitě ho stahuju. Stejně tak novou mangu. Volný čas pak trávím čtením FanFiction a Fankomixů a učením se Japonsky (nějakej fanfiction jsem zkusil i napsat, ale moc to nedopadlo, viď Tenny). Můj mobil je plný fanartů co jsem našel na netu. Jako vyzvánění střídám různé melodie ze Soundtracku Naruta.
Jsem dětisnký? Možná, ale víte co, je mi to jedno. Já ten seriál žeru. Taky je to jediná věc, která mě dokáže stoprocetně odtrhnout od pracovních záležitostí a u které si krásně odpočinu. Mám rád krásné příběhy a Naruto má jeden z nejkrásnějších.
Věřte, že dokud mě to bude bavit, tak klidně i ve čtyřiceti půjdu ven s přívěskem konohy na krku a když se mě někdo zeptá co to je, řeknu mu klidně pravdu, že je to z jednoho kresleného seriálu. Když se mě někdo zeptá v padesáti, co bylou mou zálibou v mých pětadvaceti, na prvním místě mu řeknu " kraslený seriál NARUTO". Tetování teda není zrovna to, čím bych chtěl vyjádřit své sympatie k tomuto seriálu, ale teď jsem kupoval nové auto a mám v plánu si ho trochu vyzdobit a rozhodně to budou motivy z Naruta (pak sem hodim fotku).
Myslete si o mě co chcete, ale tvářit se na venek jako strašný tvrďák a tajit svou zálibu v tento seriál ze strachu, že by se vám ostatní vymáli, že je to pro děti... Když to někdo udělá mě, pomyslím si akorát, že neví o co přichází a jdu dál.
Toť můj názor a myslím, že to tetování bude super. Pak sem hoď fotku, až to bude komplet.

Obrázek uživatele Yumíí
Vložil Yumíí, So, 2011-01-22 18:25 | Ninja už: 6082 dní, Příspěvků: 596 | Autor je: Prostý občan

Je něco jiného nosit přívěsek a nechat si udělat tetování. Sama bych nějaké tetování chtěla, ale stokrát si rozmyslím, co to bude, než do toho opravdu půjdu.
Není to tak, že by se měl autor stydět za to, že má rád Naruta, naopak stejně jako Ty nemám ráda pokrytce, jenž se bojí přihlásit ke svým zájmům. Jenže za pár let toho tetování bude miki33 s největší pravděpodobností litovat. Proč si to myslím? Protože sama vím, že ač je mi pouze 19, tak mám teď zcela jiné zájmy, priority (a vůbec úplně jiný vkus) než v 17ti.
Kažedopádně jsem vlastně ráda, že ses autora zastal, protože se na něj všichni slétli jak hejno much, až mi začínalo být líto, že jsem svůj koment vůbec napsala...
mj. Ano, myslím si, že jsi dětinský Sticking out tongue

So... You thought it was the start of something beautiful? Well, think again.

Obrázek uživatele Afgy
Vložil Afgy, Po, 2011-01-24 20:52 | Ninja už: 5110 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

No, rád bych konverzaci na toto téma více rozvedl, ale tady se diskutuje o Mikiho tetování. Ale rozhodně je to zajímavé téma pro diskuzní fórum.

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, So, 2011-01-22 21:32 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

njn sem 18 děcko já za to nemůžu

Obrázek uživatele Afgy
Vložil Afgy, Po, 2011-01-24 20:36 | Ninja už: 5110 dní, Příspěvků: 9 | Autor je: Prostý občan

A co mám říkat já... Laughing out loud
Ale vážně, důvod, proč bych si nenechal udělat tetování je, že mám dvě (na každé paži jednu) a oboje dělané amatérem (taky podle toho vypadají), protože v tu dobu jsem byl trochu víc napitej, než by bylo zdrávo (taky, prokletá pečeť není v mé oblibě), ale pokud tvá mysl byla při tomto rozhodnutí čistá a jasná, pak toho nikdy nebudeš litovat. Upřímě, i když ty moje tetování vypadjí úplně na prd, tak bych si je nikdy odstranit ani opravit nenechal. Připomínají mi tu krásnou dobu, kdy jsem si je nechal udělat. Tady bych asi použil slova Maita Gaie (ikdyž jeho zrovna moc nemusim) "tohle je mládí". Smiling........Puzzled ...........Shocked ................Jawdropping!.................

Sakra, je možný, že jsem to vůbec řekl!!!!!!!!Sad

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, So, 2011-01-22 14:28 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

schválně kolik lidí sem napíše v 50 XD ale dík za komenty a za známky :-*

Obrázek uživatele Yumíí
Vložil Yumíí, So, 2011-01-22 15:00 | Ninja už: 6082 dní, Příspěvků: 596 | Autor je: Prostý občan

Taky to nechápu. Myslím, že nadávat si začneš nejpozději v pětadvaceti Laughing out loud

So... You thought it was the start of something beautiful? Well, think again.

Obrázek uživatele Ayame-Senpai
Vložil Ayame-Senpai, So, 2011-01-22 02:05 | Ninja už: 5227 dní, Příspěvků: 1652 | Autor je: Zatvrzelý šprt

muze to byt ted hezky ale za par rokov no nebude to v 50 trebars divne napr. ak sa ta mozna jedneho dna opytaju deti preco to mas co im povies ze volakedy si bol fanuskom naruta a ono ani nebudu vediet co to je a ver v 50 to bude hrozne vypadat.mam uja s malym tetovanim ma 51 a vypadato OTRASne proste hruza a to j len male na pul tela no neviem . podla man je to blbost a riadna ak chces nechaj si len hento to sa mi paci ale na pul tela no.... je to na tebe.Skoncila som!
inak za toto 10 Laughing out loud

•Naruto prišiel si do môjho života ako príbeh, ale odišiel ako legenda!•

Obrázek uživatele Lucky-san
Vložil Lucky-san, So, 2011-01-22 00:28 | Ninja už: 5289 dní, Příspěvků: 684 | Autor je: Recepční v lázních

Hochu asi to je opravdické si teda važně idiot :-DDD moc narutaček :-DDD za mmnt budež mít važnější vztah a holce řekne a né to mám z pohadky Laughing out loud jinak vypada to jakože dobře ale je ti to k ničemu ... a za chvíli tě to omrzí.

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, Pá, 2011-01-21 22:10 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

já doufam že to neomrzí XD
a taky doufam že už v 50 tady nebudu

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Pá, 2011-01-21 20:36 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Jo, hochu, vážně si myslíš, že třeba v 50 budeš milovat Naruta? Laughing out loud Za pár let se budeš proklínat. věř mi. Laughing out loud

Obrázek uživatele Yumíí
Vložil Yumíí, Pá, 2011-01-21 20:23 | Ninja už: 6082 dní, Příspěvků: 596 | Autor je: Prostý občan

Pokud je to opravdové, tak se Ti směju, protože za pár let si budeš říkat, jak jsi hloupý, že sis nechal vytetovat takovou hovadinu Smiling)

So... You thought it was the start of something beautiful? Well, think again.

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, Pá, 2011-01-21 08:58 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

to se lehko řekne ale těžko udělá Smiling

Obrázek uživatele soshiky
Vložil soshiky, Pá, 2011-01-21 20:16 | Ninja už: 5717 dní, Příspěvků: 624 | Autor je: Utírač Udonova nosu

ves ako furt to prerabam aby nik nemal take ako jaXD a vkuse toto moze byt lepsie a toto a tak vesXD

Obrázek uživatele miki33
Vložil miki33, Čt, 2011-01-20 21:40 | Ninja už: 5069 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

tak promin

Obrázek uživatele soshiky
Vložil soshiky, Čt, 2011-01-20 21:33 | Ninja už: 5717 dní, Příspěvků: 624 | Autor je: Utírač Udonova nosu

icte vsetci doritiXD ja to mam v plane uz par rokov a furt to nemamxD vzdy ked ho prekreslim o mesiac a moze byt lepsieXD

Obrázek uživatele Nyako
Vložil Nyako, Pá, 2011-01-21 00:55 | Ninja už: 5027 dní, Příspěvků: 528 | Autor je: Pěstitel rýže

To chce klid Laughing out loud

zašít si názory bezpečně v ústa
bez slz se posadit na hrob a zůstat
je to fakt cynický, chce se mi zvracet
bojím se odejít, bojím se vracet

- paní archivová