manga_preview
Boruto TBV 07

Nech sa stane, čo sa má stať..

Nech sa stane, čo sa má stať..

Súboj medzi narutom a Painom bol podľa mňa fakt brutálny. Potrebovala som nakreslit takehoto Paina priamo v akci ale nechcela som, aby vyzeral nenávistne ale skôr taký zmierený s osudom spomínajúc na všekty chvíle strávene so svojimi priateľmi. Viem, že pri ich súboji nepršalo ale dala som tam toto pozadie aby doplnilo atmosféru a trochu zobrazilo jeho myšlienky.
PS: strašne sa ospravedlňujem za tie nedokonalosti. Je to kreslené prevažne pastelom, na ktorý niesom zvyknutá. Snáď keď budem s ním čmárať viac, tak sa to naučím. Zatiaľ to snáď nejak pretrpíte.

Výsledek

+++++++---
Skóre: 7.4, Hlasů: 7

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Foxiha Lisak
Vložil Foxiha Lisak, Ne, 2017-06-18 07:10 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Recepční v lázních

Wow dobrý hodně se ti povedla hlava oči pusa i krk i ty vlasy na to že to je pastelem jde u těch vlasů vidět kam vedou pozadí taky super líbilo by se mi kdyby kolem celého Paina byly vedené ty šedé linky nevím jak to říct prostě to co máš i u ruky nevím jestli jo ale vypadá to tak prostě to co je v anime když prší tak je okolo nich takova ta věc nwm jak to říct ale super že ses odhodlala k ruce tu bych nedal Laughing out loud za mě 10

Obrázek uživatele Mina-Sara
Vložil Mina-Sara, Ne, 2017-06-18 18:40 | Ninja už: 2787 dní, Příspěvků: 147 | Autor je: Tsunadin poskok

Ooo..ďakujem ti fakt. Potešil si ma. No ta ruka...som sa hrozne bala ze to bude vyzerat cudne lebo mne perspektiva nikdy nejde tak som celkom rada ze to takto vydalo a ze sa ti paci. Smiling no ten dazd..bala som sa ze by to bolo potom take cele umazane.. Tak som to nekomplikovala ale tiez som nad tym rozmyslala no..

Obrázek uživatele Foxiha Lisak
Vložil Foxiha Lisak, Po, 2017-06-19 05:52 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Recepční v lázních

Aha to mě nenapadlo Laughing out loud taky mám problem s perspektivou Laughing out loud