manga_preview
Boruto TBV 09

Vyhlídka na Manga "prázdniny"

Vzhledem k tomu, že nás v následujících týdnech čeká pár pauz, rádi bychom Vás informovali o tom, kdy a proč tomu tak bude. Snad tím předejdeme většině netrpělivých dotazů, které předpokládáme, že se budou vyskytovat. Ale protože jsme v tomhle směru už nějaký ten pátek otrkáni, shrneme to raději rovnou a pokud se někdo bude ptát, odkážeme ho sem. Smiling

Informace jsou od našich anglických kolegů, překladatelů z mangastreamu. Většinou je to důvěryhodný zdroj, nicméně může se stát, že kapitolka, obzvláště v období dvojitého vydání a prázdnin, unikne o něco dříve, ale vždy tam bude jeden týden pauzy. Situaci budeme, jako ostatně vždy, bedlivě sledovat a průběžně Vás informovat (na a ).

Naše snaha je totiž tlumočení vydávat v ten samý den, v který zaznamenáme vydání anglické verze, ať už je to úterý-středa, nebo jiný den. Zatím se nám to za dobu fungování tlumočení povedlo vždy. Smiling

Ale pojďme mluvit konkrétně:

  1. Tento týden vyšla dne 10. 4. 2013 AJ Kapitola 627 (tlumočení zde, na CZE verzi stále pracujeme)
  2. Příští týden (okolo 17. 4. 2013) sice Weakly Shounen Jump vyjde (můžete očekávat One piece a Bleach) ale Naruto v tomto výtisku nebude.
  3. Poslední týden v dubnu (okolo 24. 4. 2013) Naruto pravda vyjde, ale bude se jednat o double issue, tedy dvojité vydání. Což je obvykle mylně považováno za dvě kapitoly na jeden týden. Opak je pravdou. Sticking out tongue Jenda kapitola platí po dva týdny. (Ale s velkou pravděpodobností nás bude čekat nějaká barevná stránka. Hip hip hurá. Evil)
  4. A první květnový týden jistě pozná každý, kdo Naruta čte už nějaký ten rok. Ano, čeká nás Golden week. Tedy Japonský sled svátků, kdy si většina Japonců bere volno a tráví volný čas se svou rodinou. A do té většiny patří i vydavatelství WSJ, takže v tomto případě pro změnu nevyjde časopis, ve kterém Naruto vychází.

Tolko tedy výhled do budoucna.
Pro konkrétnější upgrady nás sledujte na eventuálně na . Smiling

5
Průměr: 5 (31 hlasů)

Kategorie: