manga_preview
Boruto TBV 09

Když je na zahradě nepořádek, nindžové ho zneužijí

P1010017_orez.jpg

Možná se zdá, že jde o příliš nápadné maskování... ale tyto pytle/plátěné koše se na zahradě nejmenovaných lidí nesoucích stejné příjmení jako já vyskytují běžně. Otec v nich přenáší posekanou trávu, ostříhané větve a další biologický odpad. No a když je hotov, obvykle je pohodí poblíž místa, kde naposled pracoval. Nikoho tudíž nepřekvapí, že se na zahradě válí pytle opřené o strom nebo sfouknuté větrem do křoví, ani to, že se při opakované návštěvě zahrady pytel nalézá jinde než předtím. Dokonce ani to, že se za větru pytel ze svého stanoviště uvolní a kutálí se ze svahu, nevzbudí pozornost, a nebozí civilisté tudíž vůbec netuší, že v pytli je kunoiči, která jim zrovna otrhala meruňky a již se chystá krást cuketu na dolních záhoncích.

Nevím, jestli dvouminutová práce může stačit na misi A, ale podle pravidel by to mohlo jít... Ten divný záběr je dán tím, že jsem foťák nastavený na samospoušť umístila na pařez. Oříznuto, aby záběr tak divně nevypadal.


Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2021-08-15 22:12 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Moc se omlouvám za tak pozdní vyhodnocení. Gomene. Prosím/promiň.
Právě naopak, tyhle pytle by jistě využil nejeden shinobi. I já. : D Eye-wink Tudíž je to - i nemusí - být ideální místo. Spíš jsem tipovala nějaký to roští. Jump!
Na základě toho ti misi ráda uznávám. Teeth Kakashi ^_^

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska