manga_preview
Boruto TBV 09

Mugino

05.jpg

Mugino (ムギノ) byl jounin ze Skryté Listové vesnice. Poprvé se objevil v 16. díle mangy Boruto.

Boruto: Nová generace

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhAo a Kara
Když na hranicích Ohnivé země havarovala vzducholoď, byli na Mugino s Konohamaremprůzkumnou misi vysláni Mugino s Konohamarem. Na místě nehody nenalezli žádné přeživší, a tak se Konohamaru rozhodl vzducholoď prozkoumat zevnitř, zatímco Mugino zůstal venku a pozoroval ho. Kvůli své nepozornosti Mugina překvapila a zranila mechanická loutka vyrobená pomocí ninjovské technologie.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhVzhledem k tomu, že byl Mugino zraněn, se Konohamaru rozhodl Ao a Muginostáhnout se a schovat do blízké jeskyně, kde je poté našli Boruto, Sarada, Mitsuki a Katasuke, kteří byli vysláni na záchrannou misi. Konohamaru je zasvětil do situace, jenže jeho vysvětlování zaslechl i Ao, vnější člen organizace Kara a začal na ně útočit. Mugino se pokusil Aa zadržet, aby ostatní mohli utéct. Toto rozhodnutí bylo pro Mugina fatální, ve chvíli, kdy ho Ao probodl energetickým kopím. Těsně před svou smrtí však Mugino zvládl narušit strop jeskyně, který ho společně s Aem zavalil. Dal tím však ostatním šanci uniknout.

Popis

Mugino nosil standardní konožskou uniformu, ochrannou čelenku si vázal jako šátek a nosil brýle. Podle Konohamara byl Mugino nesobeckým, loajálním mužem, který se raději obětuje, než aby byl přítěží pro ostatní.

Schopnosti

Jeho schopnosti nám nejsou obšírně známé, zřejmě však dokáže používat techniky Živlu Země.

Zajímavosti

Pokud vyjmeme z jména no, získáme mugi, což znamená pšenice, ječmen, oves (麦) nebo nestoudný (無愧).

Jutsu (nindža techniky): 
Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí