manga_preview
Boruto TBV 09

Dokonalé

Vzal jsem za kliku a velmi zvolna otevřel dveře. Poslední paprsky večerního slunce dokázaly ozářit jen malý kousek temného prostoru přede mnou. Ovál mě chladný závan těžkého vzduchu. Vstoupil jsem. S velkou pečlivostí, snad jako bych se bál, že někdo vejde za mnou, jsem zavřel dveře. Můj stín, předtím tak ostře řezaný v úzkém pruhu slunečního svitu, se nyní v nejasných temných tvarech plazil po stěnách kamenné chodby osvětlované sérií jen slabě svítících světel. Zhluboka jsem se nadechl. Vzduch voněl zvláštní směsicí zatuchliny a něčeho…, něčeho, co jsem sám neuměl dobře pojmenovat, ale co mi bezpečně připomnělo, kde jsem. Zavřel jsem oči a vychutnával atmosféru tohoto místa. Ne, tady jsem sám. Není na světě člověk, který by o tomto místě věděl, nebo jej dokázal najít. Tady se mohu uvolnit.
Vykročil jsem vstříc šedavému přítmí. Dlouhá chodba mi vracela ozvěny mých vlastních kroků. Krom nich nebylo slyšet vůbec nic.
Uprostřed chodby jsem se zastavil a pohlédl vpravo na těžké železné dveře. Celým mým tělem projel jemný záchvěv vzrušení. Pomalu jsem k nim natahoval ruku. Vzrůstající touha ve mně budila silné nutkání. Nutkání otevřít a vstoupit. Těsně před tím, než se mé prsty dotkly kliky, jsem však prudce ucukl. Ne. Nejdřív práce. Nemá přece smysl spěchat.
Otočil jsem se. Rázným krokem jsem vešel do místnosti naproti a rozsvítil hlavní světlo. Na stole uprostřed ležel chlapec. Ninja s plavými vlasy, sotva šestnáctiletý. Nevěnoval jsem mu zvláštní pozornost. Mým cílem byl prozatím regál u zadní stěny. Najisto jsem sáhl po jedné z mnoha vystavených zkumavek a chvíli si ji pozorně prohlížel. Levý koutek mých rtů se protáhl v samolibý úsměv. Zdá se, že je kultivace dokončena. Výborně.
Přistoupil jsem k chlapci. Spal. Injekční stříkačkou jsem mu vpravil obsah zkumavky přímo do žíly. Vzbudilo ho to. Chlapcova tvář při pohledu na muže stojícího nad ním strnula hrůzou. Nechávalo mě to chladným. Nyní bylo třeba čekat, než nastoupí účinek právě vpíchnuté, poslední dávky. Ach to čekání... Snad z nudy jsem vzal kunai a točil jím na levém ukazováku. A pak… jsem bodl. Chlapcovo spoutané tělo se vzepjalo v bolestivé křeči. Na hrůzou i bolestí zkrouceném obličeji se rozevřela ústa v zoufalém němém výkřiku. Nemám rád zbytečný hluk. Už první den jsem mu proto odstranil hlasivky. U těchto bezcenných kusů živého masa to tak dělám čím dál tím častěji. Vytáhl jsem kunai z jeho břicha a bodl znovu. A ještě jednou. Celkem čtyřikrát.
Poodstoupil jsem a s napětím pozoroval, co se bude dít. Mnoho měsíců jsem strávil kultivací Hashiramových kmenových buňek, aby při spojení s hostitelským tělem pouze podpořily rychlou regeneraci organismu a nepřebíraly přitom nad tělem kontrolu. Chlapcovy rány se začaly zcelovat. Na mé tváři se rozhostil široký úsměv značící hluboké uspokojení.
Pečlivě jsem sklidil veškeré nástroje a otočil se k odchodu. Konečně… Konečně si dopřeji potěšení. Došel jsem zpátky k železným dveřím, k těm, které jsem už jednou chtěl otevřít. Srdce mi bušilo a do celého těla se rozlévala vlna vzrušení. Svým dlouhým jazykem jsem si olízl ústa a s téměř obřadnou úctou vstoupil do místnosti.
Konečně si mohu vychutnávat pohled, na který jsem se tak těšil. Dvě mužská těla. Přistoupil jsem k tomu nalevo. Nehybné. Bez známek života. Dlouhé černé vlasy mu splývaly podél obličeje a rozlévaly se po podložce. S hlubokým uspokojením jsem si prohlížel každý kousíček chladného těla, jemuž jsem osobně zastavil srdce. Jeho tvář, nyní tak bezbrannou, dvě dlouhé vrásky pod jeho očima, zavřená víčka, pod nimiž se skrýval poklad… Můj poklad.
Pohled mi sklouzl k pečetící nádobě u jeho nohou. Mé vzrušení prudce zesílilo. Touha rozechvívala snad každou buňku mého těla. Vnímal jsem, jak se mi mé úzké oči rozšířily a rty lehce rozevřely v širokém úsměvu. Je tam. Meč Totsuka. Čeká jen na mě. Na to, až ho konečně použiji. A ten okamžik se neodvratně blíží.
Po chvíli jsem otočil hlavu a zvolna přešel k druhému tělu, o trochu mladšímu. Rozcuchané černé vlasy lemovaly jeho obličej. Jste si tak podobní. A přece je tu podstatný rozdíl. Pečetící znaky na jeho čele a očích prozrazovaly, že v tomto těle srdce stále bije.
Přiblížil jsem se... Ještě blíž... Moje rty se téměř dotýkaly jeho krku. Pomalu jsem vdechoval vůni těla.
„Staneš se mou schránkou, sladký Sasuke-kun,“ zasyčel jsem mu něžně do ucha. Můj jazyk bezděčně vyklouzl z úst a s jemným chvěním smyslně olizoval mladé tělo. „Už brzy, brzičko se tě zmocním. Pak odemknu tvůj sharingan, vezmu si oči tvého bratra a získám všechno po čem toužím.“ Můj pohled znovu zabloudil k nádobě s bájným mečem Itachiho susana.
Před chvílí jsem dokončil poslední testy. Teď, právě teď mohu uskutečnit svůj dobře připravený plán. Konečně budu mít dokonalé tělo, o kterém jsem snil. Tělo Uchihy. Vyšperkované čirou životní silou Senju. Projel mnou záchvěv nedočkavosti.
Tvé silné tělo mi bude sloužit dlouho. Roky. Desítky let. Dost dlouho na to, abych si vypěstoval náhradu ještě o stupeň blíže k dokonalosti. Náhradu, jež bude v sobě tak nejpřirozeněji, jak jen to jde, snoubit geny Uchiha a Uzumaki. S implantovanou silou Senju.
Pohlédl jsem přes okénko do vedlejší laboratoře.
Na stovky malých skleněných nádobek.
V každé z nich malé lidské embryo.
Budu si vybírat.
To nejlepší.
Dokonalé.

Poznámky: 

Tuto FFku mám napsanou už asi tři týdny a teprve teď jsem se dostala k tomu ji trošičku učesat, aby vůbec mohla do světa. No byla by škoda ji navždy pohřbít v útrobách mého počítače. Eye-wink
I když Noledina verze Oroušova snu mě osobně baví víc. :D

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Čt, 2024-03-21 18:30 | Ninja už: 3901 dní, Příspěvků: 7450 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Husí kůže, chvílemi zadržený dech i překvapení, které touží člověk dvě vteřiny po přečtení zapomenout Laughing out loud. Skvostné! Starý dobrý Oro v plné kráse. Brr...Takový trapas...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2024-03-12 18:38 | Ninja už: 2707 dní, Příspěvků: 3017 | Autor je: Metař Gaarova písku

Dala si mi zabrať, čítala som to včera pred spaním a teeeda som si pospomínala na kadejaké udalosti a súvislosti. Nejako som zabudla, aká bol Oročimaru beštia, vzala som ho na milosť po tej vojne a chýbajú mi jeho znalosti, že ich teraz nikto nevyužíva. Dal si obrovský cieľ pospájať gény najmocnejších klanov, ešte chýbajú Hjúgovci, ale to ešte veľa o Ócucuki moc nevedel. Itači bol asi jeho najväčšia výzva, vždy ho pokoril. Stále podpisujem petície o zastavenie pokusov na ľudských embryách. Vôbec sa nič nezmenilo, naopak je to oveľa horšie, než bolo v histórii a Oro bol len zlomok. No, nejdem sa tu rozpisovať, lebo ma picne od bezmocnosti. Rozhodne nič neukladaj do šuplíka, zverejňuj, lebo vždy majú tvoje dielka úroveň a hlbokú myšlienku, ďakujem Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Čt, 2024-03-14 12:07 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Orochimaru byl pořádná bestie. Však na rozdíl od ostatních záporáků, Oro neměl pro své zločiny ani žádný rádoby ušlechtilý cíl míru. Přesto byl Konohou vždycky tak nějak tolerovaný. Občas se ztratilo pár dětí, občas pár ninjů, ale tak nějak se to přecházelo. Ve srovnání s tím, jak dopadli nepohodlní Uchihové.... Puzzled
Ono i po válce. Sasukemu hrozilo doživotní vězení a jen díky tomu, že se hrdinové války Naruto a Kakashi za něj zaručili, tomu unikl. Neumím si představit, kdo vlivný se přimluvil za Ora, přesto si had vesele zkoumá dál.. Z toho mi vyplývá jediné. Že v Naruto světě se nechutné pokusy na lidech (natož pak embryích) vlastně až tak neřeší. Ještě, že tam nežijem. Takový trapas... Laughing out loud
Děkuji za komentář. Z lásky

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2024-03-14 16:04 | Ninja už: 2707 dní, Příspěvků: 3017 | Autor je: Metař Gaarova písku

Zamyslela som sa a Oro mal v podstate dosť veľké zásluhy, keď oživil všetkých Hokage, Tretí mal voči nemu vždy slabosť. Tobirama dokonca daroval Sasukemu akúsi silu, už nepamätám akú. No a Haširama bezpochyby dal Madarovi zabrať. O Minatovi ani nehovorím, však pamätáme. Tiež zachránil Cunade. Potom pomohol Sasukemu na jeho očistnej ceste a zbavil svet kadejakých banditov. No a Naruto by ratoval každého, však Oro Micukiho vytvoril, aby hľadal slnko. Oročimaru je ozaj rozporuplná osobnosť, zdá sa mi, že pán Kišimoto si dal ozaj záležať a je to jeho najprepracovanejšia postava Smiling

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Čt, 2024-03-14 19:51 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Nicméně Sasuke měl rozhodně větší zásluhy na vítězství. Koneckonců Oro hokagy neoživil ze své iniciativy, aby pomohl ve válce, ale na žádost Sasukeho, protože ho bavilo sledovat, jak se to všechno vyvine. A i to, že je nakonec nechali jít bojovat, bylo tuším Sasukeho rozhodnutí. Máš pravdu, že po válce už pak celkem sekal latinu, ale to přece nemohli dopředu vědět. Mitsuki, kterého stvořil, je kladná postava. Ale samotný Mitsukiho původ by se dal taky klasifikovat jako pokusy na lidech (snad jen trošku humánnější než ty dřívější).
Stoprocentně s tebou ale souhlasím, že je Oro fascinující postava se zajímavým vývojem. Smiling

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2024-03-11 22:32 | Ninja už: 5669 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Tohle by byla veeelká škoda pohřbít někde ve složce počítače! Baví mě obě verze Ora, každá má svoje... Jsem ráda, že jsi nám dopřála možnost se pokochat ^^ Mise samozřejmě splněna podruhé, díky moc za příspěvek.

Řeknu něco pitomého, ale můj zážitek ze čtení byl velice nepříjemný xD Což mi dokazuje, jak dobrý text jsi napsala. Obraz dvou nehybných Uchihů, Totsuka na dosah, Orochimarovo skandální vzrušení... Uvědomění, že Oro skutečně uspěl a uskutečnil svůj monstrózní sen, navíc pokořil oba bratry, tak příšerně pokořil Itachiho... Ve vzpomínce na Itachiho a Sasukeho odpor, který k němu oba cítili... To jednoduše bolelo. A zvrácené experimenty nekončí, protože tohle sice už není špička ledovce, ale pořád je to jen část. Mno, nadšeně jsem si početla a určitě se k tomu ještě vrátím.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Uchiha Jaguš
Vložil Uchiha Jaguš, Út, 2024-03-12 16:33 | Ninja už: 5320 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuji za krásný komentář. Jsem ráda, že to zanechalo emoce. Smiling
Vlastně se mi ta část dost blbě psala. Oba Uchihovic kluky miluju. Věděla jsem, co chci napsat, přesto se mi několikrát stalo, že hned po tom, co mě napadla věta, jsem ji s odporem zavrhla, abych se k ní následně vrátila s vědomím, že on by si to ale z hloubi své zvrácené duše přál. Orochimaru mě byl vždy odporný, ale budil ve mě emoce a tím byl vlastně zajímavý. I proto jsem zkusila přemýšlet nad jeho snem. Myslím, že v případě Itachiho si snad ještě víc než jeho oči přál pomstu za to, jak ho Itachi ponížil.
Děkuju Smiling