manga_preview
Boruto TBV 10

Válka duší 5: Přerušené spojení

Tak jsme dosáhli vítězství, ale co je s Narutem a Šakranem?? Vyhrál snad Myoshi?? Tak to se dnes dozvíme a vlastně ukončíme tuhle serii.

K ležícímu Narutovi přiskočil Kakashi a otočil ho na záda. Ověřoval jeho životní funkce a zjistil, že Naruto normálně dýchá, ale je v bezvědomí. K Šakranovi přiskočilo několik zdravotníků, ale ti jen sklopili hlavy a pomalu se odebírali k Narutovi. Vůdce Bleskových vládců zemřel a jeho zbylí muži mu šli prokázat uznání. Jediný kdo měl v tuhle chvíli radost z této situace byl Myoshi, který si přihlouple smál. Do jeho okamžiku velkého triumfu mu však skočil Naruto, který během vteřiny zmizel doktorům z pod rukou a dokázal se dostat za Myoshiho. Jeho útok byl nečekaný a tak po úderu do zad se Myoshi proletěl dobrých dvacet metrů. Když se Myoshi zvedl pohlédl do očí Naruta a uviděl v nich pohled svého bratra. Trošku zaskočený a vyděšený Myoshi se zvedl a stále hleděl do Narutových očí, ve kterých projížděly blesky jako u Šakranovi oční techniky Raitora.

"A co bude teď??? Teď mě budeš chtít porazit, že???" smál se Myoshi, ale tím chtěl jen přebýt svůj strach.
"Teď za to zaplatíš, ty zrůdo!!!" okřikl ho Naruto a v mžiku se přesunul za nepřítele. Ten byl víc než zaskočen rychlostí Naruta a proto ani nestihl jeho první útok. Myoshi odletěl pár metrů stranou a rozhlížel se po Narutovi. Ten se ukázal kousek za ním. Myoshi se ohlédl za sebe a uviděl, že Naruto formuje nějakou zvláštní kouli v ruce. Bylo to hodně podobné Rasenganu, ale tenhle se tvořil samovolně bez pomoci klonu a navíc nebyl modré nýbrž černé barvy.
"Co..co..co to je??" ptal se vyděšeně Myoshi. Myoshi sebou trhnul a byl na něm poznat strach.
"Rasengan!!!!" ozval se hluboký hlas Naruta a sám Naruto se rozeběhl k Myoshimu. Ten uskočil stranou a myslel, že to byl útok jako každý jiný, ale to se spletl. Naruto upustil kouli a provedl znamení ruky. Koule se zvětšila a rozdělila do několika menších. Pak Naruto udělal další znamení ruky a když ho dokončil měl ruku v symbolu tygra, což naznačovalo nějakou ohnivou techniku. Naruto potom zvolal "Ohnivý styl, jutsu Dračího dechu". Na Myoshiho se valil proud ohně a když proud přeletěl aktivované jutsu, tak se koule vznesli k oblakům. Oheň udělal své a Myoshiho ochromil a proto měl Naruto čas na dokončení jutsu. Ze vzduchu začali padat koule, které Naruto vytvořil ještě před ohnivou technikou, a všechny zasáhli Myoshiho. Myoshi vzplál jako pochodeň a během pár vteřin se úplně vypařil.

Naruto klesl do kolen a těžce oddychoval. Tsunade se Sakurou k němu přiskočili a zjišťovali, jestli není zraněný. Z Narutova těla se vynořil nějaký mráček a mířil přímo k Šakranovi. Pronikl do jeho těla a tím ho znovu probudil k životu. Tenhle život ale neměl mít příliš dlouhého trvání. Rány se opět zalili krví a svou bolest dusil Šakran v sobě. Naruto byl jako vyměněný a pln sil. Přišel k Šakranovi a ptal se ho, co se stalo. Šakran neměl sílu na mluvení a jen aktivoval svouoční techniku a upřeně se díval na přítele. Najednou se objevil Naruto v nějaké místnosti. Bylo to Šakranovo podvědomí, ale jelikož už neměl jeho majitel tolik síly, tak mluvil na Naruta pomocí myšlenek.
"Naruto!!" promluvil v hlubině své duše Šakran.
"Šakrane?? Kde jsi příteli??" hledal svého přítele pohledem i hlasem Naruto.
"Už nemám moc času, tak poslouchej. Zabil jsem svého bratra a už nemám proč tu žít." odpověděl Šakran.
"Nemáš proč žít a co Mina a tvůj syn???" ptal se rozčíleně Naruto.
"O svého syna jsem se už postaral. Zdědí po mě vše, co znám a samozřejmě to co se naučí sám. Minu budu milovat dál a budu s ní napořád v jejích vzpomínkách a srdci." reagoval s klidem Šakran.
"A co my ostatní, jak budeme žít???" držel stále Naruto řeč.
"To opravdu nevím, ale ty ode mě dostaneš na památku dárek. Zabil jsi mého bratra, ale já vždycky pokládal tebe za svého bratra. Proto jsem před chvílí byl ve tvém těle a bojoval s tebou proti Myoshimu. Ve tvé mysli nyní najdeš techniku, kterou můžeš kombinovat s Rasenganem. Ale buď opatrný!! Tahle technika je pro vítězství v souboji a ne k získání výhody. Pokud tohle jutsu použiješ, tak ten kdo jím je zasažen nemá šanci." vykládal Šakran.
"Já nechci žádnou techniku!!! Bez tebe nedokážu zachránit Sasukeho!! Neodcházej!!!!" křičel Naruto.
"Tohle musíš dokázat sám........pouze ty ho můžeš při....vést zpě........t............" slábl pomalu hlas Šakrana a Naruto se opět díval na svého přítele ve zkutečném světě, ale už jen sledoval, jak jeho tělo odnáší Bleskoví vládci.
"Kam ho nesete???!!!" ptal se udiveně Naruto.
"Neseme ho do našeho města. Bude pohřben a uznáván jako Dosai, největší a nejváženější vládce Tallonguardu. A ty Uzumaki Naruto budeš pro nás naším budoucím vůdcem, ale teď bude náš svět odloučen od toho vašeho, aby už nedošlo k takovým událostem. Jednoho dne budeme opět připraveni se spojit s lidmi, ale potřebujeme čas, abychom sami zvládli Ashrakovu hrozbu." promluvil jeden z Bleskových vládců.
"Ale co bude s námi, vracíme se také????" ptal se Yondaime.
"Ne vy zde můžete zůstat, protože už vás Šakran nemůže vrátit do našeho světa. Žijte tady spokojeně a považujte si jeho oběti." řekl Bleskový vládce a všichni jeho druhové zmizeli i s jejich vůdcem.

Trvalo mnoho dní než se život ve světě lidí uklidnil a vrátil ke svému tradičnějšímu průběhu.

Po osmi měsících se v Konoze očekávala velká sláva a to narození prvního dítěte Naruta a Hinaty. Hinata nakonec porodila holčičku, kterou pojmenovala Kushina po Narutově matce. Pro Naruta to byla nejšťastnější chvíle v životě. Jeho láska k Hinatě se prohloubila ještě více a to díky změně, kterou u něj vyvolala právě Hinata. Celý klan Hyuuga přivítal novou členku klanu se všemi poctami a Hiashi jí prohlásil za právoplatnou následnici vůdce klanu. Kushina podědila po Hinatě Byakugan. A po svém otci? No to se dozvíme později. Dítě Naruta a Hinaty bylo jasným důkazem, že se nová generace ninjů hlásí o své místo v Konoze.Narutovi přátelé mu přáli všechno nejlepší, celá Konoha uvítala takové dítě jako hrdinu. V obrovském přívalu štěstí jen Sakura nenašla moc šťastných chvil, ale Naruto jí objal a řekl jí, že Sasukeho určitě najde a přivede ho zpět domů. Sakura se slzami v očích Narutovi děkovala a skoro mu při tom utrhla hlavu, jak mu byla vděčná za ta slova.

Konoha nebyla jedinou vesnicí, která se těšila z nějaké slávy. Pozadu nezůstala Mlžná, Oblačná a Písečná vesnice.
Písečné vesnici se také nevyhla svatba a ta byla hned trojitá. Shikamaru konečně našel odvahu, překonal strach z Gaary a vzal si Temari za ženu. Kankurou se po diplomatické misi v Kumě zakoukal do Asume, dcery nejsilnějšího ninji a po dvou letech si jí vzal. Sám nezůstal ani Gaara, který po několikaletém výcviku se zamiloval do své studentky Matsuri. Byl to trochu zvláštní pár, ale moc jim to spolu slušelo. Gaara nikdy nebyl tak šťastný a navíc jako první z těhle tří shinoby z Písečné čekal svého prvního potomka.
Mlžnou vesnici zase překvapila svatba Mizukageho a jeho vyvolené z Konohy. Svatba to byla parádní a dás e říct, že byla asi tím nejsilnějším zážitkem pro celý svět Shinoby. Kakashi si jako svou ženu vybral Natano, nevlastní sestru svého největšího rivala Gaie.
Všechny svatby probíhaly ve stejnou dobu, ale byli naplánovány tak, aby se jí zůčastnili lidé všech čtyř národů. Obřad byl proveden hromadně u nově vybudovaného městečka, které vládci čtyř vesnic pojmenovali Raitran. Tento slavnostní akt byl ozdoben speciálními efekty, které vytvářeli nejsilnější a nješikovnější ninjové všech vesnic. Dále potom výzdoba a dekorace, které charakterizovali každou kulturu zastoupeného národa. Byl to další krok k upevnění spojenectví, ale každému teď nějaké smlouvy byli volné a radovali se ze štěstí našich přátel. Mina, která vychovávala už téměř tři roky Šakranova syna Kazukiho byla také šťastná, protože stále cítila přítomnost své lásky, která jí zahřívala srdce a dodávala jí sílu pokračovat v jeho šlépějích.

Život šel opět dál a já sleduji, jak se lidé mění a jsou šťastní. Hlavně sleduji svého synka, jak roste a sílí - přece ho nemůžu přestat hlídat, ne! No a to je konec dalšího mého příběhu, tomu věřte - aspoň takhle by to řekl mů kamarád a přítel Naruto.

Nebojte to není konec mého psaní. Další serie konečně pro některé z vás vyřeší Sasukeho. Bude se jmenovat:

Konečný duel

4.97059
Průměr: 5 (34 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 19:58 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no konečně se to se sasukem vyřeší, ale že by mi tu chyběl, tak to né Smiling jinak tenhle díl byl tak procítěný, že mi málem aj slzička ukápla, celá tahle série má nádherný spád, píšeš opravdu výborně, jen tak dál a já se vrhám taky dál Smiling , hlavně piš dál a nepřestávej Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-22 17:33 | Ninja už: 5296 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Jdu na další sérii-ttebayo!

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 15:30 | Ninja už: 5578 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

dALŠÍ SÉRIE .. IHNED JDU NA NÍ xD Laughing out loud

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2009-01-13 19:42 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Thákže... Další úžasná série, to se musí nechat Smiling Velmi hezky píšeš, a je to znát Laughing out loud

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, Po, 2008-08-04 19:41 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Chválím Velmi tuto serii... uz dlouho sem necetl tak vydarene povídky...

Obrázek uživatele Tez
Vložil Tez, So, 2008-06-07 20:45 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Krásný konec, samozřejmě, jako obvykle. Moc se omlouvá, no, však víš. Si talent a to se dá poznat hned, jak člověk začne číst tvé povídky. Sou bombastické

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-04-05 22:01 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Lidi mám tady pro vás pokračování příběhu v další serii:
http://www.konoha.cz/?q=node/24135

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-04-01 22:02 | Ninja už: 6072 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Jediné co jsem totálně přehlédl byly hrubky, protože jsem byl zapálen do tohoto díla a na zvažování jestli je gramatika špatně není čas, když to čtu jedním dechem Laughing out loud Je to naprosto senzační a na další sérii se těším uplně imba. Eye-wink

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2008-04-01 21:27 | Ninja už: 6055 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Jééééj ,ale honeeem s tím dalším dííílkem upe se klepu na to jak to bude (btw. Chudáček Sakura tam upe osamělá a smutná mě to j**e za ní boobeek ) jako honem s tím neco udelej -> jo ta holka byla **** jen ze začátku , ale pak jako prostě sugoi hlavně v Shippuudenu je upe borka tak ji v tom jen tak nenechej je ti to jasný XD ?? Eye-wink

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-03-29 20:31 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Jo, jo, závěr, jak má být. Happyendy vládnou světu - i když hrdinové odcházejí, jejich odkaz zůstává... Eye-wink Ach, jak hlubokomyslně jsem to zas popsala! Laughing out loud Ne, je to vážně pěkný a těším se na další tvou tvorbu. Jen se, prosím, kvůli mě Eye-wink, pokus odstranit ty hrubky, přímo mě pálí do očí. Sticking out tongue

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-03-29 20:16 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No tak jsem hodil poslední díl, doufám, že se bude líbit.

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2008-03-29 14:33 | Ninja už: 5981 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jéé to bylo super! Laughing out loud Už se moc teším na další sérii! Eye-wink