manga_preview
Boruto TBV 07

FC pro specialistu na FF! Velkou Senpai-sama!!

Milá Senpai,
dlouho jsem přemýšlela, co mi ve zdejších FC chybělo. A přišla jsem na to. FC pro jednu specialistku na hledání FF, jejich čtení a celkově velkou znalkyni zdejších FF poměrů. Za což ji skládám poklonu. Je to obdivuhodné.
Také mi zabralo trochu času vymýšlením slov, které by se sem hodily, jelikož tady nemá ani jeden FA či FF počin, který bych tady mohla vyzdvihnout, což kvituji za to, aby sis zkusila něco napsat/nakreslit, abychom se mohli pokochat. Doufám, že v tomto nejsem sama. Eye-wink
Dále bych jí chtěla moc poděkovat za krásně povzbudivé komentáře, zahřejí u srdce a dají vám pocit, že jste odvedli skvělou práci a jste na sebe právem hrdí.
Opravdu jsem ráda, že ji mohu nazývat kamarádkou, se kterou se mohu bavit o všem, nejvíc však o FF.
Aku a Sayu v tobě mají velkou oporu, co se týče hledání chybějících odkazů na další díl nebo jen nějakou drobnost.
Jsi prostě jednička! Cením si tvého přátelství. Jsi bezvadná holka! Slovy se dost nedá vyjádřit, co všechno pro mě znamenáš.

S úctou
Kaze

Kdo sdílí stejný pocit, tak se neváhejte přihlásit. Eye-wink

Uctívaná osoba (v 1. pádě): 
Senpai-sama
Nindžové v tomto FanClubu: 
Akumakirei, Alalka, Dragon-chan, Klose, nettiex, noleda, Palantir, Rahzel, Sayoko, Yuki Kaze-san
Členství ve fanklubu se ovládá odkazem "Přidat se / Vystoupit" o kousíček níže.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Čt, 2019-04-04 11:55 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Senpai,
jsi zlatá duše, moudrý člověk, úžasná komentátorka a víc... a mě moc těší, že jsem měla nejen možnost se s tebou setkat, ale i spřátelit a mnohé sdílet. Obdivuju, kolik dáváš do svých komentářů, co všechno se snažíš hledat mezi řádky. Neuvěřitelně povzbuzuješ všechny kolem. Připomínáš mi světélko, u kterého se člověk může ohřát, pokud má to štěstí a zaplápolá mu pod ffkou. A to štěstí má často snad každý; klobouk dolů za všechny ty časově náročné komentáře, které vždy hledají dobré, pozitivní, ať už je text jakýkoliv.
Jako prostý člověk i jako ta zatrápená editorka ti děkuju za poskytnutou podporu, pomoc, ať minulou či budoucí, však Kaze to už naťukla i výše, a doufám, že se mi daří alespoň část oplácet a vracet zpět. Taktéž dlouho doufám, že od tebe nějaký ten textík jednou uvidíme a budu mít tu čest ho vydat i číst xD Ale chápu, že na dobré ffky se spěchat nesmí.
Jsem ráda, že se můžu hlásit k tak bezvadnému človíčku, neváhám a máš mě tady xD Ať se ti na konoze daří i dál a dál máš chuť tu s námi být Kvítek sakury Kaze, skvělý fanclub jsi založila Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-04-02 22:37 | Ninja už: 2657 dní, Příspěvků: 2988 | Autor je: Gaarova tykev

Kaze, som úplne dojatá, potešená, poctená takýmto prejavom priateľstva a ocenenia našej vzájomnej spolupráce v dobrom diele Cry Jump! Naruto Nejako som až onemela Stydím, stydím, stydím! Vďaka Konohe a svojej čitateľskej vášni, som spoznala mnoho vzácnych ľudí, s ktorými sa vzájomne obohacujeme, duchovne aj ľudsky rastieme, vymieňame si životné skúsenosti, pomáhame si zdolávať úskalia života, a tiež tešiť sa z neho. Aj prostredníctvom slova sa dá veľa zistiť o človeku, ktorého osobne nepoznáme, ale možno raz bude aj to realitou. Bohužiaľ svoje výtvarné nadanie som celkom nechala zakapať Sad S napísaním FF sa kasám už dlhú dobu, leeen..., aby z toho nakoniec nevyliezla dajaká vedecká esej Laughing out loud Vidíš, mám nápad Mrk Aby som za zas neprekonávala v rečnení, ďakujem všetkým pisateľom FF, skvelým editorkám, že udržiavajú úroveň sekcie a vážim si množstvo práce s tým spojenej, sekcii FA a jej editorkám za potechu oka a mnohé poučenia, a celému tímu Konohy za vynaložené úsilie o chod a obsah stránky Kiss! Z lásky Ino ti gratuluje!