manga_preview
Boruto TBV 07

Yuukimaru

yuukimaru-foto.jpg

Yuukimaru (幽鬼丸) je mladý chlapec, který se objevuje v druhé Naruto Shippuuden filler části. Je testovacím objektem Orochimara, protože má schopnost ovládat Sanbiho.

Životopis

Když Uchiha Sasuke usekne květiny ze stromu svým Chidori, Yuukimaru květiny sbírá. Sasuke mu řekne, ať jde domů a Yuukimaru odpoví, že nemá kam jít. Později Kabuto s Yuukimarem odchází z Orochimarovy skrýše. Nakonec spolu dojdou k temnému jezeru, kde Kabuto provede experiment, když násilně vytlačí chakru z Yuukimara. To způsobí, že z vody se částečně vynoří tajemné stvoření (Zřejmě Sanbi) a když Yuukimaru začne slábnout, tak se zase ponoří. Poté je Yuukimaru velmi vyčerpán, ale Kabuto uzná výsledky jako uspokojivé. Když se pak začnou vracet do Orochimarovy skrýše, Kabuto umožňuje Yuukimarovi odpočinout si v horkých pramenech, kde je shodou okolností také Naruto. Yuukimaru se setkává s Narutem a mluví spolu o citových poutech. Naruto řekne Yuukimarovi, že když na něj někde někdo myslí, tak tam je jeho domov. Poté Yuukimaru zmizí a Naruto se ani nedozví, kdo to byl.
Yuukimaru změní Orochimarovu služebnou Guren, která vládne specifickým krystalovým kekkei genkai a nakonec spolu odejdou do světa, pryč od Orochimara.

Zajímavosti

Yuukimaru vypadá vzhledově trochu jako bývalý Sanbiho jinchuuriki, který se objevil v manze kapitole 420, oba mají podobné vlasy a oči. Další podobnost s jinchuurikim je jejich spojení s květinami. Sanbiho jinchuuriki má zbraň, na které je připevněna květina, zatímco Yuukimaru rád květiny sbírá.

Techniky

Ovládání a kontrolování Sanbiho

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie