manga_preview
Boruto TBV 07

Tsunami

Tsunami.jpg

Tazunova dcera Tsunami (ツナミ) pochází z Vlnkové a byla už dvakrát vdaná. S prvním manželem měla syna Inariho, ale brzy po Inariho narození jí manžel zemřel. Podruhé se vdala za silného rybáře Kaizu, v němž se její syn viděl, Kaizu však pro výstrahu všem nechal zabít bídný Gatou. Tsunami manželova smrt zarmoutila, ale snažila se být kvůli synovi silná a dobře ho vychovat, přestože Inari ztratil víru v lepší budoucnost.
Když její otec přivedl do Vlnkové Tým 7, Tsunami ošetřovala vyčerpaného Kakashiho po jeho prvním střetu se Zabuzou a starala se o pohoštění celé skupiny. Často také mírnila Inariho, aby se choval slušně.

Gatou najal samuraje Warajiho a Zouriho, aby unesli Tsunami a použili ji jako rukojmí. Samurajové chtěli zabít Inariho, ale Tsunami prohlásila, že si prokousne jazyk a zabije se, pokud synovi ublíží. Waraji se Zourim tedy nechali Inariho být a Tsunami vzali sebou. Inarimu se nakonec vrátila jeho odvaha, rozhodl se chránit svou matku a samuraje dohonil. Ti se ho chystali zabít, ale dorazil Naruto a matku se synem zachránil.
Tsunami se snažila Inariho přesvědčit, aby zůstal doma a nechodil na most, kde probíhal boj mezi Zabuzou, Hakem a Týmem 7, ale Inari jí pověděl, že i přes své mládí chápe, co je to bojovat. Tsunami připomněl jejího zesnulého manžela Kaizu, proto se ke svému synovi nakonec připojila spolu s ostatními obyvateli země v boji pro svobodnou Vlnkovou.

Význam a překlad jména

Tsunami znamená "přílivová vlna". Tsunami jsou obrovské přílivové vlny, které když se dostanou na pobřeží, tak vše ničí a pokud se nepodaří lidem v oblasti zásahu utéct nebo přežít, tak má tsunami na svědomí obrovské ztráty na životech.

Zajímavosti

Tsunami se narodila 4. května a v době Narutovy mise ve Vlnkové jí bylo 29 let. Její krevní skupina je A, měří 158 cm a váží 45,3 kg.
Mihla se taky v 161. díle anime. Ráda zahradničí a šije oblečení dle západní módy.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie