manga_preview
Boruto TBV 07

Zvučná čtyřka

jiroubouJiroubou (次郎坊) byl fyzicky nejsilnější člen Zvučné čtyřky, ačkoli podle ostatních členů byl celkově nejslabší. Jeho bojový styl se zejména zakládal na použití základních fyzických hmatů doplněných jeho schopností použít chakru ke zpevnění hlíny. Jeho fyzická síla byla neuvěřitelná, což předvedl, když aktivoval svou prokletou pečeť do druhé úrovně


Sakon a Ukon Sakon měl úžasnou sílu a rychlost (Orochimaru ho pokládal za nejlepšího ze Zvučné čtyřky). Všichni viděli, co mu to trci ze zad. Byl to jeho starší bratr Ukon. Sakon a Ukon mají své kekkei genkai. Ukon spí v Sakonově těle, ale mohou si to i vyměnit. Když ale spí Sakon v Ukonově těle, tak jsou slabší.


250px-Tayuya.png

Tayuya (多由也) byla kunoichi (ženská ninja) z Orochimarovy Zvučné čtyřky. Mluvila dost sprostě (Jiroubou jí to neustále vyčítal) a také byla velmi zlá, ale velmi silná. Její hlavní a jedinou zbraní byla flétna– byla jediným členem Zvučné čtyřky, který používal zvuk jako zbraň. Pomocí flétny mohla přivolat Doki – tři mocné démony, a po té je zvukem flétny řídit v boji. Tayuya byla velmi inteligentní, dokázala vymyslet excelentní strategie a bojové taktiky.


KidoumaruKidoumaru ( 鬼童丸) byl člen Zvučné čtyřky. Na rozdíl od normálních lidí měl Kidoumaru šest rukou a také uměl tvořit vlákna a sítě jako pavouk. Tato vlákna vytvářel ze zvláštní kapaliny, kterou dokázalo vytvářet jeho tělo z chakry a tělních tekutin. Navíc také dokázal vytvořit speciální žlutou kapalinu, která po vyloučení z těla ztvrdla na žlutý kov, který dokázal blokovat útoky na jeho chakrový systém. Dále z ní mohl tvořit zbraně, například kunai nebo luk a šípy.


kimimaro Kaguya Kimimaro (かぐや君麻呂) je pátým členem Zvučné Čtyřky, která se dočasně změnila na Zvučnou Pětku. Původní čtyři členové (Tayuya, Jiroubou, Kidoumaru, Sakon a Ukon, kteří žili v jednom těle) ho byli donuceni přijmout i přes jejich protesty, protože Kimimarovy schopnosti převyšovaly jejich. On byl jediný z klanu Kaguya (かぐや一族 - Kaguya Ichizoku), kdo přežil útok na Skrytou Mlžnou Vesnici. Klan Kaguya měl svou dědičnou vlastnost, díky níž byl schopen manipulovat svými kostmi dle potřeby.


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí