manga_preview
Boruto TBV 08

Klan Hyuuga

tokuma.jpeg

Hyuuga Tokuma (日向トクマ) je pětadvacetiletý tokubetsu jounin (zvláštní jounin) ze Skryté Listové a člen klanu Hyuuga. Poprvé se objevil v 489. kapitole mangy a 197. dílu Shippuudenu. Jedná se o klidného a uvážlivého ninju, který je ochotný dát svůj život nesobecky všanc pro záchranu ostatních. Má kekkei genkai svého klanu, Byakugan, který mu poskytuje rozhled téměř 360 stupňů. Podle Aburameho Muty je Tokumův Byakugan velmi silný.

Na článku pracovali: 

Iroha_Hyuga.png

Hyuuga Iroha (日向イロハ) je sedmadvacetiletý jounin ze Skryté Listové vesnice a člen významného klanu Hyuuga. Jedná se o vážného, bohužel s neočekávanými situacemi těžce se vyrovnávajícího shinobiho, který vládne kekkei genkai svého klanu - Byakuganem, což mu umožňuje vidět téměř v úhlu 360 stupňů. Poprvé se objevil v 536. kapitole mangy a 275. díle Shippuudenu.

Na článku pracovali: 

Hima_Boruto_Movie.png

Pozor, celý článek může být spoiler!
Uzumaki Himawari (うずまきヒマワリ) je obyvatelka Skryté Listové vesnice, dcera Uzumaki Naruta a Hyuuga (Uzumaki) Hinaty a mladší sestra Uzumaki Boruta Himawari se poprvé objevuje v 700. díle mangy Naruto Shippuuden, kde dává spolu s matkou slunečnice na Nejiho hrob.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Boruto_Boruto_Movie.png

Pozor, celý článek může být spoiler!

Techniky: 

Boruto dokáže využívat stínové klony. Má větrnou, bleskovou a vodní podstatu.
Sasuke ho učí dokonale házet shurikeny. Konohamaru jej naučil Rasengan.
Je rychlý, hbitý a zběhlý v taijutsu.

Na článku pracovali: 

122.png

Hyuuga Hoheto (日向ホヘト) je jounin ze Skryté Listové vesnice v Zemi Ohně a člen klanu Hyuuga. Poprvé se objevil v manze číslo 515 a Naruto Shippuudenu číslo 256

Čtvrtá válka shinobi

Na článku pracovali: 

Kou.jpg

Hyuuga Kou (日向コウ) je jounin ze Skryté Listové vesnice v Zemi Ohně a člen hlavní větve klanu Hyuuga. Poprvé se objevil v manze číslo 430 a Naruto Shippuudenu číslo 163. Jeho hlavní náplní práce je ochrana Hinaty.

Na článku pracovali: 

Hyz.png

Otec Hiashiho a Hizashiho, dědeček Hinaty, Hanabi a Nejiho, který bohužel nedostal od Kishimota žádné jméno. Byl vůdcem Hyuuga klanu před Hiashim a poprvé se objevil v 105. kapitole mangy a 61. dílu anime první série Naruta. To on přišel s nápadem výměny Hiashiho těla za Hizashiho pro Oblačné ninji jako kompenzaci za zabití několika jejich lidí. Hiashimu se tento nápad nelíbil, ale otec mu řekl, že každý vůdce musí nějakým způsobem ochraňovat jemu svěřený klan, jinak by Hlavní větev zanikla.

Na článku pracovali: 

Kategorie:

hizashi_hyuuga Hyuuga Hizashi byl bratr Hiashiho. Patřil do klanu Hyuuga, do vedlejší rodiny. Jako všichni členové vedlejší rodiny měl prokletou pečet' klanu Hyuuga. Byl to Hiashiho "mladší" bratr - narodili se skoro ve stejnou chvíli, protože byli dvojčata. Muselo se však rozhodnout, kdo bude patřit do vedlejší rodiny. A volba padla na Hizashiho. Hizashi byl také otec Nejiho.


Hyuuga HanabiHyuuga Hanabi - 日向ハナビ - je druhá dcera Hyuugy Hiashiho a mladší sestra Hyuugy Hinaty. Když Hiashi mluvil o Hinatě s Kurenai, tak o ní mluvil pohrdavě a řekl, že když je Hinata slabší než její o pět let mladší sestra, tak jí v klanu Hyuuga není třeba.


Kategorie:

hiashi_hyuuga Hyuuga Hiashi je vedoucí hlavní rodiny Hyuuga. Je zároveň jouninem ze Skryté Listové vesnice. Hiashi se narodil těsně před svým bratrem, Hyuugou Hizashim. Stal se tedy členem hlavní rodiny.

Když chtěli Hinatu unést ninjové ze Skryté Oblačné Vesnice (kumogakure) ze Země Blesku, tak je Hiashi zabil. Ale Země Blesku chtěla za mrtvého ninju náhradu, jinak by došlo k válce. Původně bylo navrhováno, že tam půjde právě on, avšak jeho bratr, Hyuuga Hizashi, se pro něho obětoval.


Neji Hyuuga Neji je Geninem, který dokončil akademii o rok dříve než Naruto a byl číslo jedna mezi nováčky. Je také považován za nejsilnějšího a nejtalentovanějšího ninju ze všech Geninů, kteří podstoupili Chuuninskou zkoušku společně s Narutem. Neji má velmi silnou obranu Hakkeshou Kaiten (Vír proroctví), kterou se učí jen v hlavní rodině Hyuuga, ale Neji se ji zvládl naučit sám. Také má smrtící útok na blízko, nejsilnější taijutsu styl v Listové, Juuken (Vznešená pěst). K rozšíření svého útoku používá hmat Hakke RokujuuyonShou (64 úderů) a také Hakke Hyaku NijuuhasShou (128 úderů), které uzavřou Chakrové body v lidském těle, a tak zabrání toku Chakry a používání technik. Jako člen Hyuuga rodiny má Neji Byakugan (Pohled v rozsahu 360°), dědičnou vlastnost této rodiny. Byakugan má však jeden slepý bod za prvním hrudním obratlem.


Hinata za rohem Hyuuga Hinata je dcerou šéfa klanu Hyuuga, který se jmenuje Hyuuga Hiashi. Po svém otci zdědí vedení tohoto klanu. Hinata je neuvěřitelně plachá a jemná dívka, ale při boji se chová jako velmi tvrdý a silný ninja. Po zkoušce na akademii byla přiřazena do týmu číslo 8, který vedla Yuuhi Kurenai. V tomto týmu byli také Inuzuka Kiba a Aburame Shino. Hinata v boji používá hlavně taijutsu (boj na blízko).

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí