manga_preview
Boruto TBV 07

Tokubetsu jounin

muta.jpg

Čtyřiadvacetiletý Aburame Muta (油女ムタ) je tokubetsu jounin (zvláštní jounin) ze Skryté Listové a člen klanu Aburame. Jednalo se o klidného metodického muže, kterého jen tak něco nerozhází, a inteligentního jounina věrného své vesnici. Jak už je u členů klanu Aburame tak nějak zvykem, také Muta nosil tmavé brýle skrývající oči. Na na zádech tahal obří tykev s dalšími brouky. Poprvé jsme ho mohli vidět v 427. kapitole mangy a 162. díle Shippuudenu.

Techniky: 

Mushi Jamingu no Jutsu = "Džemovací technika"

Na článku pracovali: 

tokuma.jpeg

Hyuuga Tokuma (日向トクマ) je pětadvacetiletý tokubetsu jounin (zvláštní jounin) ze Skryté Listové a člen klanu Hyuuga. Poprvé se objevil v 489. kapitole mangy a 197. dílu Shippuudenu. Jedná se o klidného a uvážlivého ninju, který je ochotný dát svůj život nesobecky všanc pro záchranu ostatních. Má kekkei genkai svého klanu, Byakugan, který mu poskytuje rozhled téměř 360 stupňů. Podle Aburameho Muty je Tokumův Byakugan velmi silný.

Na článku pracovali: 

tsume.jpg

Inuzuka Tsume (犬塚ツメ) je zvláštní jounin ze Skryté Listové vesnice a člen klanu Inuzuka, rovněž je matkou Kiby a Inuzuky Hany.
Jedná se o velmi tvrdou a přísnou ženu, která často napomíná svého syna za jeho chování, nedbalý trénink nebo podceňování nepřítele. Přes svoji nepřístupnost se však Tsume pečlivě stará o rodinu i vesnici. Dle Kibových slov v 429. kapitole mangy je zodpovědná za odchod jeho otce, jelikož ho Tsume příliš vystrašila.

Na článku pracovali: 

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí