manga_preview
Boruto TBV 09

Vlnková

kaji.jpg

Kaji (カジ) žije ve Vlnkové a poprvé jsme ho mohli vidět v 11. kapitole mangy a 7. díle anime, kdy potají převezl Tazunu spolu s Kakashim, Sasukem, Narutem a Sakurou do své domovské země. Kaji je obezřetný devětatřicetiletý muž, během plavby nechal motor lodi skryté v mlze vypnutý, aby nehlučel, a raději potichu vesloval.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
teguse.jpg

Chudý Teguse (テグセ) žije ve Vlnkové a poprvé jsme ho mohli vidět v 19. kapitole mangy a 11. díle anime. Teguse se pokusil ukrást Sakuřinu tašku, což byla chyba. Sakura ho označila za úchyla a praštila ho do obličeje. Je mu 44 let.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Ageha.jpg

Ageha (アゲハ) je chudá holčička z Vlnkové, která se poprvé objevila v 11. epizodě Naruta a 19. kapitole mangy. Tehdy jí bylo sedm let.
Má hnědé střapaté vlasy, průzračné modré oči a několik šmouh na tváři i oblečení.
Když šla Sakura s Tazunou z nákupu, malá Ageha zatahala kunoichi za oblečení a poprosila ji o jídlo. Sakuru dojal stav místních obyvatel a dala holčičce plnou hrst cukrátek.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Kusabi.jpg

Kusabi (クサビ) spolu s mnoha dalšími pracoval jako nájemný žoldák pro dopravního magnáta a gangstera Gatoua. Poprvé se objevil v 33. kapitole mangy a 19. díle anime. Třiadvacetiletý Kusabi si liboval v násilnostech a výhrůžkách.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
giichi.jpg

Giichi pochází z Vlnkové, pracuje jako dělník a je to Tazunův starý přítel. Rád Tazunovi pomáhal s výstavbou mostu, ale nakonec se s tím rozhodl přestat, protože se bál, že když to tak celé půjde dál, došlápne si Gatou nejen na Tazunu a jeho rodinu, ale taky na ostatní. Obával se, že Tazunu zabijí stejně jako Kaizu a nic opět nebude mít žádný smysl. Tazuna mu řekl, že další den nemusí chodit.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Tsunami.jpg

Tazunova dcera Tsunami (ツナミ) pochází z Vlnkové a byla už dvakrát vdaná. S prvním manželem měla syna Inariho, ale brzy po Inariho narození jí manžel zemřel. Podruhé se vdala za silného rybáře Kaizu, v němž se její syn viděl, Kaizu však pro výstrahu všem nechal zabít bídný Gatou. Tsunami manželova smrt zarmoutila, ale snažila se být kvůli synovi silná a dobře ho vychovat, přestože Inari ztratil víru v lepší budoucnost.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Zōri.jpg

Zouri (ゾウリ) je osobní strážce a nájemný žoldák, kterého si najal lodní magnát Gatou. Používá samurajský meč a spolupracuje s Warajim, je mnohem klidnější než jeho parťák, ale to nijak nezjemňuje fakt, že je stejně krutý. Poprvé se objevil v 18. kapitole mangy a 10. díle anime. Mohli jsme ho vidět po Gatouově boku, když se Gatou setkal se Zabuzou a vyčinil mu, že nedokázal zabít Tazunu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
waraji-foto.jpg

Waraji (ワラジ) je osobní strážce a nájemný žoldák, kterého si najal lodní magnát Gatou. Používá samurajský meč a spolupracuje se Zourim. Vyžívá se v bitkách, zabíjení a násilí. Poprvé se objevil v 18. kapitole mangy a 10. díle anime. Poprvé jsme ho mohli vidět po Gatouově boku, když se Gatou setkal se Zabuzou a vyčinil mu, že nedokázal zabít Tazunu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Gatou.jpg

Bohatý lodní magnát Gatou (ガトー) a zakladatel Gatouovy lodní společnosti byl ve skutečnosti gangster a nelítostný muž ochotný dosáhnout svého cíle všemi prostředky. Jeho lodní společnost byla jenom zástěrka pro ilegální obchody jako třeba pašování drog. Gatou využil toho, že se Vlnková země rozkládala na ostrově a neměla přímý kontakt s kontinentem, a ovládl vodní trasy, čímž vytvořil monopol a získal dohled nad situací v zemi. Právě proto se lidé měli ve Vlnkové tak špatně.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
250px-Tazuna.jpg

Tazuna (タズナ) je mistr tesař a stavitel mostů z Vlnkové země, kterého měl nově utvořený Tým 7 ochraňovat a doprovodit zpět do jeho domoviny. Vlnková je chudá země, a tak Tým 7 dostal na pohled lehkou a hlavně levnější misi C, ale ve skutečnosti se jednalo o mnohem náročnější úkol, na který čerství geninové nebyli připravení a Vlnková si jej nemohla dovolit zaplatit.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
kaiza.jpg

Kaiza (カイザ) známý také jako hrdina Vlnkové byl Tsunamin druhý manžel a Inariho nevlastní táta. Živil se jako rybář a původně do Vlnkové přišel proto, že si myslel, že mu tam pokvete štěstí. Kaiza se s Inarim setkal asi tři roky před začátkem Narutovy mise ve Vlnkové, když mu Akane chtěl utopit psa Pochiho a nakonec tam strčil i Inariho, který neuměl plavat. Pochi sám doplaval ke břehu a kluci ho pronásledovali, ale Inari zůstal ve vodě.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
zabuza.jpg

Momochi Zabuza (桃地再不斬) je shinobi na úrovni jounina, bývalý člen mlžných ANBU a nukenin (hledaný ninja) původem ze Skryté Mlžné. Se svým velkým popravčím mečem Kubikiri patřil mezi Sedm šermířských pánů z Mlžné a proslavil se pod přezdívkou Démon ze Skryté Mlžné (Kirigakure no Kijin, 霧隠れの鬼人), kterou získal ještě jako malý netrénovaný kluk, kdy sice nestudoval na Akademii, ale i tak dokázal zabít víc jak stovku studentů.

Techniky: 

Hisenken - Letící meč
Kawarimi no Jutsu - Náhrada
Muon Satsujin Jutsu / Sairento Kiringu - Tichá Vražedná Technika
Utsusemi no Jutsu - Technika Zobrazení

Na článku pracovali: 
haku.jpg

Haku (白) se narodil v malé zasněžené vesničce ve Vodní zemi, ve které skončila válka. V ní bojovali také ninjové ovládající různá kekkei genkai a hrůzné vzpomínky na jejich činy provázeli lidi i po válce, proto ninjové s kekkei genkai začali své schopnosti skrývat. Hakovi rodiče, jejichž jména neznáme, se živili obděláváním půdy, hospodařili a pokojně spolu se synem žili ve vesničce, aniž by Haku tušil, že jeho maminka pocházela z klanu Yuki a že také on zdědil obávanou klanovou schopnost, ledový Hyouton.

Techniky: 

Hissatsu Hyousou (v anime) - jedná se o ledové bodce, kterými Haku zničil svůj rodný dům.
Hyouton: Hyougan Doumu
Sairento Kiringu - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí