manga_preview
Boruto TBV 07

Fillerová postava

naho.jpg

Naho je příbuzná feudálního pána Ohňové. Objevila se v 196. dílu Shippuudenu, jedná se o fillerovou postavu. Tehdy se nedaleko jejího domu zastavil Sasuke se svým týmem Taka a vzpomínal, jak ve zdejších lesích kdysi zoufale trénoval a náhodou se přitom setkal s malou Naho.

Na článku pracovali: 

Ryuugan.jpg

Ryuugan (竜眼) byl ninja z vesnice Takumi a zároveň členem ve skupině Shitenshounin. Poprvé se objevil ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Kujaku.jpg

Kujaku (孔雀) byla ninja z vesnice Takumi a zároveň jedinou kunoichi ve skupině Shitenshounin. Poprvé se objevila ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Houki.jpg

Houki (宝亀) byl ninja z vesnice Takumi a zároveň velitel skupiny Shitenshounin. Poprvé se objevil ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Hachiya.png

Hachiya Tsurushi (蜂谷釣糸) je genin z Skrytej Mlžnej a bol nasledovníkom Hoshigaki Shizumiho. Poprvé se objevil v 26. dílu anime Boruta. Tsurushi má dlhé blond vlasy, tmavé obočie a zelené oči. Nosí ochranku na čelo vo vlastnom štýle vo vlasoch.

Na článku pracovali: 

Kagura_Karatachi.png

Karatachi Kagura (枸橘かぐら) je shinobi zo Skrytej Mlžnej, ktorý pracuje po boku Šiesteho Mizukageho. Patrí medzi Sedem nových šermariov z Mlžnej.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJe to vnuk 4. Mizukageho Yaguri. Preto si každý od neho držal odstup. To viedlo k tomu, že Kagura nemá priatelov. Mohli sme ho vidiet v 25. epizóde.

Život

[spoil2]

Na článku pracovali: 

shira.jpg

Shira (シラ) je chuunin ze Skryté Písečné a týmový partner Sen a Yome. Poprvé se objevil v 395. epizodě anime a jedná se o fillerovou postavu. Narodil se ve městě ležící na nejsevernější hranici Země Větru a v dětství se přestěhoval do Písečné. Jeho velkým snem bylo stát se shinobim, pro svůj nedostatek schopností v genjustu a ninjutsu byl však z Akademie ze dob Čtvrtého Kazekage vyškrtnut. Ostatními byl za své slabiny šikanován.

Na článku pracovali: 

Ninja_Kosuke.png

Maruboshi Kosuke (まるぼしコスケ) je genin z Listovej. Je geninom viac ako päťdesiat rokov, preto ho prezívajú Večný genin. Keď bol dieťa, urobil nezodpovedné rozhodnutie, ktoré stálo jeho spoločníkov život. Hanbil sa za to a cítil, že by nemal byť povýšený nad genina. Tobirama napriek tomu naňho naliehal, že sa musí zlepšovať.

Techniky: 

Konoha Ryuu

Na článku pracovali: 

Haruna_ep191.jpg

Haruna (ハルナ) je fillerová postava, která se v anime objevuje v dílech 187-194. Je feudální paní z Nano země, která nahradila svého otce ve funkci po té, co byl zavražděn.

Na článku pracovali: 

yota.jpg

Yota (ヨタ) je fillerová postava, která se poprvé objevila v 313. dílu Shipuudenu během bojů Čtvrté války ninjů, vyvolal ji Kabuto skrze Edo Tensei. Jednalo se o malé dítě z neznámého potulného klanu, jeho rodina dokázala ovládat počasí a svoje schopnosti využívala k obstarání živobytí. Yota ve válce narazil na Kibu, Sakuru a trio Ino-Shika-Chou.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Chen.png

Chen (チェン) byl jounin ze Skryté Listové vesnice a hrdina, legendární mistr taijutsu. Jedná se o fillerovou postavu, tedy postavu, která se objevila pouze v anime, konkrétně v 312. díle Shippuudenu. Žil ještě před Třetí válkou ninjů a měl studenta, který se podobal Rock Leemu; tento student nedokázal používat genjutsu ani ninjutsu a rozhodl se stát odborníkem na taijutsu. Oba dva se poté zúčastnili Třetí války, ale Chenův student byl pro svoji nepřipravenost v jiných druzích technik zabit.

Techniky: 

Dračí bůh z Listové

Na článku pracovali: 

300px-Ruka.png

Medička Ruka (ルカ) pochází ze Skryté Mlžné, během Čtvrté války ninjů sloužila v Třetí divizi. Poprvé se objevila v 285. epizodě Shippuudenu, jedná se o fillerovou postavu. Ruka je spíše tichá zdrženlivá dívka, která se však nebojí ozvat (ač váhavě), pokud někdo napadá její společníky ve zbrani nebo domovskou vesnici.

Na článku pracovali: 

Hiruko.png

Hiruko je fillerová postava. Hiruko bol bývalý priateľ troch legendárnych Sanninov. Hiruko vyvinul Techniku Chimér, ktorá by mu umožnila získať Kekkei Genkai ostatných ninjov tavením ich tela s jeho vlastným.


Kategorie:
250px-Ryuuzetsu.jpg

Ryūzetsu (竜 舌) byla ANBU na úrovni kunoichi z travnaté vesnice a objevila se jako filerová postava v movie 5 krvavé vězení

Techniky: 

Dragon Life Reincarnation (Dračí život Reinkarnace)
Fire Release: Demon Lantern (Požár vydání: Demon Lucerna)


akashoshi.jpg

Akahoshi (アカホシ) je ninja z Hvězdné vesnice ve Fazolové zemi a samozvaný Čtvrtý Hoshikage. Jedná se o čistě fillerovou postavu, která se objevila pouze v anime, poprvé v 178. díle Naruta. Jeho jméno znamená červená hvězda; aka je červená a hoshi je hvězda.

Na článku pracovali: 

Shinnou.png

Shinnou je velice zdatný doktor byl v Naruto Shippuuden Movie 2. Poprvé se ukázal, když Země Oblohy vybombardovala Listovou.

Potom cestuje s Narutem, Hinatou, Sakurou a Amaru do Amařiny vesnice v džungli, která byla zničena. Shinnou poté umírá na vystřelené kunaie, které mířily na Amaru.


Kategorie:
reibi.png

Reibi (零尾, Bezocasý démon) je fillerový démon, který se objevil pouze ve filmu; v Naruto Shippuuden Movie 2, Kizuna (Pouta). Jedná se o nenávistnou duši vytvořenou temnými, nešťastnými myšlenkami utlačovaných občanů Země Nebe. Jeho tvář je zakryta maskou podobnou těm, které se používají v japonském divadle . Tato maska má na sobě znak pro číslici nula.

Na článku pracovali: 

Amaru se objevila se v Naruto Shippuuden filmu 2 jako jedna z hlavních postav. Je holka sice holka a na začátku filmu vypadá jako kluk. Je lékařský učedník hlavního záporáka filmu, Shinna, o čemž ovšem nevěděla. Pochází z neznámé vesnice v hluboké džungli. Když na Listovou vesnici zaútočili Vzdušní ninjové, Amaru hledala svého mistra. Naruto dostanou za úkol je dovést do vesnice.Druhý den vyráží se Shinnoi senseiem, Narutem, Sakurou a Hinatou do její vesnice.


Kategorie:
Gozu.png

Gozu (牛頭) je shinobi ze Skryté zvučné vesnice (Otogakure no Sato, 音隠れの里) a člen Gurenina týmu, poprvé se objevil ve fillerovém 91. dílu Naruto Shippuudenu. Guren ho zachránila ze spárů smrti, když mu hladovému a žíznícímu dala vodu.

Filler o chytání Tříocasého démona

Techniky: 

Střely bahna
Proměna těla v bahno
Manipulace s tělem; zvětšení, zmenšení

Na článku pracovali: 

Suiko.JPG

Suikon je ninja z vesnice Takumi, jedná se o fillerovou postavu, která se objevila na konci základní série anime. Poprvé se s ní můžeme setkat v 216. dílu anime Naruto. Suikon společně se svými druhy tvořil skupinu jménem Shitenshounin, která měla za úkol chytit Písečného Gaaru a využít chakru jednoocasého démona Shukaku na vzkříšení zakladatele své vesnice Takumi a vynálezce zbraní, Seimeie.

Shitenshounin vnikli do Písečné, aby předali Gaarovi vzkaz o výzvě spolu s tím, že jeho odmítnutí znamená každodenní únos někoho z jeho blízkých. První, koho použili jako návnadu k vylákání Gaary z Písečné, byla jeho nová studentka Matsuri.

Na článku pracovali: 

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí