manga_preview
Boruto TBV 08

Tým Baki

BakiBaki (バキ) je Jounin Gaary, Temari a Kankura, kteří pocházejí z Písečné vesnice.


temari.jpg

Temari (テマリ) je dcera Čtvrtého Kazekageho a starší sestra Kankura a Gaary. Nosí u sebe vždy velký vějíř, který nosí na zádech. Specializuje se na boj na dálku a je také nadšený analytik bitvy. Bohužel není známo, jak je Temari dobrá při boji zblízka, když přijde o svůj vějíř. Temari se stará o své sourozence, ale je často velmi krutá ke svým protivníkům v bitvě. Temari dává své pocity najevo více než Kankurou, při jednání s Gaarou je z něj méně vystrašená.


Kankurou v detailkuKankurou (カンクロウ) je syn Čtvrtého Kazekageho a mladší bratr Temari a starší bratr Gaary. Na Ninja akademii vystudoval ve 12 letech a stal se Geninem spolu se svými sourozenci. Je známe, že nosí Kabuki make-up, který používají divadelní herci a mění svůj vzhled v průběhu let. Na začátku seriálu také nosí na zádech podivnou zamotanou věc a až později je odhaleno, že je to jeho loutka Karasu. V určitý okamžik v mládí se stal součástí loutkářské skupiny v Písečné vesnici. Díky tomu zdědil loutky, které vyrobil legendární loutkář Sasori.


Gaarův obličej Gaara je syn Čtvrtého Kazekageho, jeho sourozenci jsou Temari a Kankurou, Gaara je z nich nejmladší. Písečná vesnice byla oslabena, a tak Čtvrtý Kazekage požádal stařešiny z Písečné vesnice, aby do Gaary převtělili Shukaku (démon). Chtěli z Gaary udělat smrtící zbraň, kterou použijí na obranu vesnice. Kvůli tomuto převtělení Gaarova matka Karura při porodu zemřela. Těsně před tím, než zemřela, tak proklela Písečnou vesnici doufajíc, že Gaara její smrt pomstí.


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí