manga_preview
Boruto TBV 07

Tým Gai

Neji Hyuuga Neji je Geninem, který dokončil akademii o rok dříve než Naruto a byl číslo jedna mezi nováčky. Je také považován za nejsilnějšího a nejtalentovanějšího ninju ze všech Geninů, kteří podstoupili Chuuninskou zkoušku společně s Narutem. Neji má velmi silnou obranu Hakkeshou Kaiten (Vír proroctví), kterou se učí jen v hlavní rodině Hyuuga, ale Neji se ji zvládl naučit sám. Také má smrtící útok na blízko, nejsilnější taijutsu styl v Listové, Juuken (Vznešená pěst). K rozšíření svého útoku používá hmat Hakke RokujuuyonShou (64 úderů) a také Hakke Hyaku NijuuhasShou (128 úderů), které uzavřou Chakrové body v lidském těle, a tak zabrání toku Chakry a používání technik. Jako člen Hyuuga rodiny má Neji Byakugan (Pohled v rozsahu 360°), dědičnou vlastnost této rodiny. Byakugan má však jeden slepý bod za prvním hrudním obratlem.


Lee v "Nice guy's pose" Rock Lee je velmi temperamentní taijutsu (boj na blízko) specialista a je příkladem lidské píle. Není schopný používat ninjutsu (ninja techniky) ani genjutsu (iluzorní techniky). Když byl studentem na Ninja akademii, tak se mu ostatní děti vysmívaly kvůli jeho neschopnosti. Proto strávil veškerý svůj čas tréninkem taijutsu. V tomto tréninku ho vede Maito Gai, neboli Gai-sensei. V týmu je ještě s Hyuugou Nejim a Tenten.


250px-Tenten.jpg

TenTen (テンテン) je mladá mistryně se zbraněmi v příběhu, raději útočí na soupeře z dálky různými zbraněmi. Příliš se v příběhu nevyskytuje, ale podporuje členy svého týmu. TenTen vystudovala akademii ve věku 12 let a obdivuje legendární Sanninku Tsunade a doufá, že jednoho dne se stane velkou kunoichi jako ona.


Maito Gai Maito Gai je Jounin ze Skryté Listové vesnice, má extra husté obočí, mimořádně neobvyklou osobnost a velmi lesklý sestřih vlasů. Při úsměvu se mu třpytí zuby. Sám sebe prohlásil za rivala Hatake Kakashiho. Vede tým, ve kterém je Rock Lee, Hyuuga Neji a Tenten. Svým týmem je nejčastěji oslovován jako Gai-sensei.Ze všech tří z jeho týmu se nejvíce věnuje Leemu. Vede Leeho k tomu, že i když jsou jeho schopnosti horší než ostatních ninjů, tak se pomocí tvrdé práce může vypracovat na skvělého ninju (génius tvrdé práce).


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

PÚSČPSN