manga_preview
Boruto TBV 08

Tým 10 (Asuma)

asuma.jpeg

Sarutobi Asuma je jounin ze Skryté Listové vesnice. Velí týmu 10, ve kterém je Nara Shikamaru, Akimichi Chouji a Yamanaka Ino. Patří do klanu Sarutobi, jeho otcem byl Třetí Hokage a matkou Sarutobi Biwako, Asuma je také Konohamarovým strýcem, proto musel mít nějakého sourozence.
Asuma má rád polehávání a odpočívání a neustále kouří cigaretu, ale také se dobře stará o své studenty, o které se často i strachuje. Říká, že se jeho tým skládá ze „žrouta“, „uřvané pusy“ a „flákače“. Svůj tým proto také považuje za jeden z nejlínějších ze všech v celé historii Listové.

Techniky: 

Chakura Tou: Maichimonji
Fuuton: Fuujin no Jutsu

Na článku pracovali: 

Shikamaru Nara Shikamaru je velmi líný člověk, ale je to génius, jehož IQ je přes 200, i když jeho známky v akademii tomu neodpovídaly (většinu testů prospal). Pochází z rodiny, která má schopnost ovládat stíny a chová jeleny.


chouji av.jpg

Akimichi Chouji (秋道チョウジ) je genin ze Skryté Listové a člen klanu Akimichi. Je také členem Týmu 10, který vede Sarutobi Asuma. Spolu s ním tvoří Nara Shikamaru a Yamanaka Ino proslulé trio Ino-Shika-Chou.

Techniky: 

Doton: Renga no Jutsu
Nikudan Youyou

Na článku pracovali: 

250px-15.png

Yamanaka Ino je Genin ze Skryté Listové vesnice (Konoha). Mise plní v týmu 10, ve kterém je ještě Nara Shikamaru a Akimichi Chouji. Tento tým vede Sarutobi Asuma. Tento tým tvoří druhou generaci týmu, ve kterém byli jejich rodiče, zkráceně se tým jmenuje Trio Ino-Shika-Chou. Ze začátku se zdálo, že Ino nemá Choujiho ani Shikamaru ráda kvůli tomu, že Shikamaru je nudný a neoblíbený a Chouji je tlustý. Ve skutečnosti je ale na ně velmi vázaná. Ino je dcerou Yamanaky Inoichi.


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí