manga_preview
Boruto TBV 09

Tým 8 (Kurenai)

250px-Kurenai.jpg

Yuuhi Kurenai je vedoucí [postavy/tym-8] týmu 8, ve kterém je Inuzuka Kiba, Aburame Shino a Hyuuga Hinata. Ví se toho o ní relativně málo. Jedině, že se teprve nedávno stala Jouninem. Zdá se, že Kurenai má milostný vztah s jejím kolegou Jouninen Sarutobi Asumou. Tráví spolu hodně času a jsou velice šťastni, když jsou spolu. Kurenai se o své studenty hodně stará a vyvinula se k nim velmi silnou vazbu. Vypadá to, že nejvíc si oblíbila Hinatu.


Inuzuka Kiba Inuzuka Kiba je hlasitý a akční Genin původně z týmu 8, který vedla Yuuhi Kurenai. Do tohoto týmu patří i Hyuuga Hinata a Aburame Shino. Kiba pochází z rodiny Inuzuka, která je známa tím, že používá Ninken (忍犬 - Ninja-psy) v bitvách. Kiba má svého ninja psa Akamaru, kterého má stále u sebe (ve škole, doma, v restauraci atd.), je s ním dokonce schopný komunikovat. To mu umožňuje získávat více informací, protože Akamaru má mnohem lepší čich a sluch. Spolu také provádějí mnoho ninja technik (jutsu), například Gatsuuga (dvojitý ostrý tesák). Nejpve použijí Juujin Bunshin (klon člověk-zvíře), díky kterému vypadají jako bestiální Kiba. Takto způsobí nepříteli díky vysoké rychlosti točení a silnému nárazu obrovská zranění.


files_27.thumbnail.jpg

Akamaru je Kibův Ninken (忍犬, "Ninja-pes"), nejlepší přítel a užitečný společník. Akamarovy vysoce vyvinuté smysly, jako je čich a sluch, společně s Kibovou schopností s ním komunikovat, z nich dělá silnou dvojku, která sbírá a předává informace. Akamaru svým čichem dokáže zjišťovat množství Chakry, a tak varovat Kibu před silným nepřítelem. Akamaru a Kiba téměř vždy útočí společně a často používají Juujin Bunshin (Klon člověk-zvíře), aby popletli své protivníky. Mají také velmi silnou techniku, Jinjuu Konbi Henge: Soutourou (Kombinovaná přeměna člověk-zvíře: Dvouhlavý vlk), kdy zkombinují svá těla do jednoho obrovského bílého dvouhlavého vlka, který je schopný naprosto ničivé rychlosti a síly. Ale tento útok je zcela oslepí. tento útok obvykle následuje po Dainamikku Maakingu (Dynamické značkování), což jim umožní zaměřit nepřítele jen pomocí čichu.


files_1927.thumbnail.jpg

Aburame Shino (油女シノ, Aburame Shino) je Genin z Listové vesnice, pochází z klanu Aburame, který je známý pro svou schopnost ovládat hmyz. Je velmi klidný a vždy respektuje broučí život. Příliš se nesměje, ale uznává hodnotu týmové práce. Shino je také velmi inteligentní, dělá chytrá rozhodnutí a má vynikající analytické schopnosti.


Hinata za rohem Hyuuga Hinata je dcerou šéfa klanu Hyuuga, který se jmenuje Hyuuga Hiashi. Po svém otci zdědí vedení tohoto klanu. Hinata je neuvěřitelně plachá a jemná dívka, ale při boji se chová jako velmi tvrdý a silný ninja. Po zkoušce na akademii byla přiřazena do týmu číslo 8, který vedla Yuuhi Kurenai. V tomto týmu byli také Inuzuka Kiba a Aburame Shino. Hinata v boji používá hlavně taijutsu (boj na blízko).

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí