manga_preview
Boruto TBV 09

Travnatá

midori-foto.jpg

Midori (ミドリ) byl dvacetiletý chuunin ze Skryté Travnaté vesnice, který se poprvé objevil v 110. kapitole mangy a 65. epizodě anime.

Na článku pracovali: 

Shiore.jpg

Shiore (ミドリ) byla genin ze Skryté Travnaté vesnice, poprvé se objevila v 45. kapitole mangy a 21. dílu anime. Spolu se svým týmem se vydala do Listové na chuuninské zkoušky, ale ještě před samotnými zkouškami ji i s ostatními z týmu zabil Orochimaru. Ten si následně přivlastnil Shiorinu identitu, jelikož chtěl vyzkoušet Sasukeho schopnosti v Lese smrti.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Tsuba.jpg

Shiba (シバ) byl dvacetiletý chuunin ze Skryté Travnaté vesnice, který se poprvé objevil v 110. kapitole mangy a 65. epizodě anime. Jeho partnerem byl Midori. Oba přihlíželi konečným soubojům chuuninských zkoušek a před Gaarovým bojem se Sasukem napadli Gaaru při cestě do arény. V anime se to stalo z rozkazu svého feudálního pána; na očekávaný boj dědice Uchihů lidé vsadili vysoké částky a bylo by nejlepší, kdyby Gaara zkoušku jednoduše vzdal.

Na článku pracovali: 

karin.png

Karin (香燐) je původně kunoichi ze Skryté Travnaté vesnice a Orochimarova podřízená.
Poprvé se objevila v 347. kapitole mangy a 115. díle Shippuudenu.
Pracovala pro Orochimara, pomáhala mu v jeho experimentech a později hlídala jeho Jižní úkryt. Orochimaru dělal experimenty i na ní samé.
Při kousnutí do některé části jejího těla se dotyčný začne uzdravovat, kousnutí jí však na kůži zůstávají, proto má téměř celé tělo pokryté otisky zubů.
Je velice zamilovaná do Uchihy Sasukeho.

Na článku pracovali: 

250px-Zetsu.png

Zetsu se dá snadno poznat díky dvěma velkým zeleným výčnělkům, které obklopují jeho hlavu. Tyto výčnělky pokračují zřejmě i na zbytku jeho těla a proto má vzhled jako rostlina. Když se jeho výčnělky poprvé otevřely, tak bylo vidět že Zetsu má dvě různé barevné půlky těla. Levou stranu má zcela bílou a pravou zcela černou. Černá tvář mluví v manze v japonské Katakaně a bílá v Kanji a Kaně. V anime má každá jeho půlka jiný dabing. Tyto dvě půky mezi sebou komunikují a občas se liší v názorech.


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí