manga_preview
Boruto TBV 08

Oblačná

ToroiGenin250px.jpg

Toroi (トロイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole manze Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Toroi (トロイ) v japonštině znamená "pomalý", myšleno tělesně i mentálně.

[spoil2]Chuuninské zkoušky

Techniky: 

Raiton, Taijutsu

Na článku pracovali: 

Kategorie:
250px-Tarui.jpg

Tarui (タルイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevila ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole manze Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Tarui (タルイ) v japonštině znamená "znuděný".

[spoil2]Chuuninské zkoušky

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Yurui.jpg

Yurui (ユルイ) je genin ze Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 3. kapitole mangy Boruto a 56. epizodě anime Boruto. Yurui (緩い) v překladu znamená "shovívavý".

[spoil2]Chuuninské zkoušky
Yurui se zapsal na chuuninské zkoušky společně se svým týmem. V prvním kole, kdy se ukázalo, že je kvíz chyták, použil techniku s bublinami, aby svůj tým zachránil před pádem do jámy s inkoustem.

Techniky: 

Žvýkačkové ninjutsu

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Dodai_HDshot.png

Dodai (ドダイ) je jounin ze Skryté Oblačné vesnice ze Země blesku. Poprvé se objevil v manze číslo 541 a v Naruto Shippuudenu epizodě 282. Narodil se 23. října a v Shippuudenu je mu 54 let. Měří 176 centimetrů a váží skoro 79 kilogramů. Krevní skupinu má 0 a vládne lávovým Kekkei genkai. Ovládá ještě ohnivý a zemní element.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
1straikage.png

A (エー, také možno jako Ē) byl První Raikage, který založil Skrytou Oblačnou vesnici v Zemi Blesku.
Jeho postavu lze zahlédnout na prvním setkání všech pěti Kage, kde se projednávala otázka přerozdělení síly ocasých démonů. Reto, První Kazekage, se snažil vyjednat lepší podmínky pro svoji vesnici, která už jedním démonem disponovala. Jednání zachránila upřímnost Prvního Hokage Senju Hashiramy.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
91529.jpg

Mabui (マブイ) je devětadvacetiletá mladá žena se snědou pokožkou a zelenýma očima. V kontrastu s pokožkou má bílé až světle šedé vlasy stažené do drdolu s dvěma prameny kolem tváře. Nosí formální oděv s dlouhým rukávem, sukni, dlouhé náušnice a sandále. Poprvé jsme ji mohli vidět v 416. kapitole mangy a 152. díle anime Shippuudenu. Objevila se také v pátém Shippuuden filmu Krvavé vězení.
Její jméno znamená hezká.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Raikage3.png

A (エー) byl Třetí Raikage (Sandaime Raikage, 三代目雷影 ) Skryté Oblačné vesnice v Zemi Blesku, následovník Druhého Raikage A. Po smrti Třetího se stal vůdcem vesnice jeho syn Čtvrtý Raikage A. Jelikož je zvykem vkládat ocasého démona do lidí blízkých Kageho domu, bylo i do synovce Třetího jménem Blue B vložen Hachibi. Poprvé se objevil v manze číslo 494 a v Naruto Shippuudenu epizodě 24.

Techniky: 

Kuroi Kaminari: Černý blesk
Teleportační technika
Štít z blesků
Jigokuzuki: Úder z pekla - počet prstů se měnil od čtyř po jeden.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Nidaime_Raikage.png

A (エー, možno i jako Ē) byl Druhý Raikage (Nidaime Raikage, 二代目雷影), vůdce Skryté Oblačné vesnice v Zemi Blesku. Jeho předchůdcem byl První Raikage A, nástupcem Třetí Raikage A.
Jeho postavu lze zahlédnout na prvním setkání všech pěti Kage, kde se projednávala otázka přerozdělení síly ocasých démonů. Byl ochráncem Prvního Raikageho a stál za jeho křeslem.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Atsui.PNG

Atsui (アツイ) je chuunin Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil v 527. dílu mangy a 269. dílu Shippuudenu. Jeho sestrou je Samui.
Na rozdíl od své sestry je velmi horkokrevný a zbrklý, což se projevuje i v bitvách. Rád svému nepříteli čelí přímo.
Často říká slovo horký, což odkazuje k jeho jménu, jeho sestra je naopak jeho kontrastem - Samui znamená chladný.

Na článku pracovali: 

Kategorie:

Kinkaku and Ginkaku Kinkaku a Ginkaku sú bratia pochádzajúci z Oblačnej. Často sú nazývaný, ako „Oblační bratia Kin-Gin“, ale tiež sú známi aj ako „Zlatý a strieborný bratia“.
Dodnes sú považovaný, za najväčších zločincov v histórii Kumogakure no Sato/ Oblačnej.
Majú pomerne dosť výbušnú osobnosť. Vždy bojujú spolu a povahovo sú takmer rovnaký. K svojmu súperovi neprejavujú žiadnu úctu. Sú drzí, tvrdohlaví a arogantní.

Vzhľad


Kategorie:
t02200124_0640036012057311944.jpg

Jei (ジェイ) je shinobi z Oblačné. Nosí podobné brýle jako Killer Bee. Nosí typické ninja-oblečení Oblačných ninjů. Je plešatý a je stejně jako většina Oblačných ninjů snědý.


Kategorie:
Shi.png

C (シー, možno psát i jako Shī) je shinobi z Oblačné. Na rozdíl od většina ostatních Oblačných ninjů, C není snědý. Nejspíš má blonďaté vlasy a nosí ANBU oblečení. Dokáže vycítit chakru a ovládá lékařská jutsu.


Kategorie:
Darui_199.png

Darui (ダルイ) je shinobi ze Skryté Oblačné vesnice a pravá ruka Čtvrtého Raikage. Poprvé se objevil ve 454. dílu mangy a 199. epizodě Shippudenu. Darui studoval pod Třetím Raikage a získal od něho pověstnou techniku Kuroi Kaminari, černý blesk.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
112222.jpg

Čtvrtý Raikage A (Ē, エー) je starší bratr jinchuuriki Killer Beeho a biologický syn Třetího Raikage. Poprvé se objevil v 416. kapitole mangy a 152. díle Shippuudenu, kde mu bylo 47 let. Jedná se o velmi robustního a silného muže, bez dvou centimetrů měří téměř dva metry a váží metrák. Ovládá Doton, Suiton a Raiton. Přes jeho velké tělo se dokáže neskutečně rychle pohybovat a rychlostí ho v mládí předčil jen Minato.

Techniky: 

Aian Kurou
Erubou
Raigyaku Suihei Choppu
Raiton Chakura Moudo
Raiton: Rariatto
Raitoningu Sutorēto

Na článku pracovali: 

Kategorie:
karui.jpg

Karui (カルイ) je kunoichi z Kumogakure (Skrytá Oblačná) a člen tříčlenného Oblačného týmu, kde jsou i Omoi a Samui. Je žákem Killer Bee a její schopnosti zatím nejsou známy, kromě dobrého taijutsu.

Chytání jinchuuriki Osmiocasého


Kategorie:
86314.jpg

Omoi (オモイ) je ninja ze Skryté Oblačné. Je v týmu s Karui a Samui, jeho sensei je Killer Bee.


Kategorie:
582938f955ff835d3566fd459ef19746.jpg

Samui je kunoichi z Vesnice ukryté v Oblacích. Je v týmu s Omoi a Karui, její sensei je Killer Bee.


Kategorie:

Killer BeeKiller Bee (Kiraa Bii, キラービー, česky "Zabiják Sršeň", v manze spíše Sršeň) je ninja ze Skryté Oblačné vesnice a Jinchuuriki (Osoba ve které je Ocasý démon) Osmiocasého. Pochází z klanu Yotsuki a zdá se, že nemá příliš rád světlo, ale tmu. Na svém pravém rameni má tetování, které znamená "železo" (鉄, tetsu) a na levé tváři má tetování býčích rohů. Také sebou nosí sedm mečů a jeho bratr je Raikage.

Osobnost


Kategorie:

HakkakuHakkaku je vůdce Ryouri Ninjů, který se objevil v epizodě 168. Tento ninja chtěl legendární recept na ramen, a proto unesl Ayame, dceru Teuchiho. Hakkaku vyzval Teuchiho k soutěži. Pokud jim uvaří jedinečný ramen vrátí mu Ayame. Hakkaku se snažil všelijak vyhrát, i když podle pravidel, ale nakonec uznal, že Teuchi, Naruto, Sakura a Chouji vyhráli. Hakkaku poprosil Teuchiho o legendární recept akuma, který by zvýšil jejich kuchařské schopnosti. Nakonec zjistí, že si spletl název receptu a Ayame propustí. Hakkaku je velmi dobrý kuchař, který nemá zlou povahu, akorát má ve zvyku lidi vykrmovat:).

SinobiGashir.jpg

Jako Hlavní ninja (忍头) z Oblačné vesnice, tento muž přišel do Listové, aby podepsal mírovou smlouvu mezi Oblačnou a Listovou. Tento muž však pod záminkou podepsání mírové smlouvy pronikl do Listové, aby unesl člena Hyuugů, protože mají silné Kekkei Genkai Byakugan.


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí