manga_preview
Boruto TBV 07

Deštná

Fusō.png

Osmadvacetiletá Fusou (扶桑) byla zdravotní sestra, která žila v Deštné spolu se svým manželem a synem Nagatem. Její manžel Ise byl doktor a oba během Druhé války ninjů poskytovali zdravotnickou pomoc zraněným. Jednou v noci se do jejich domu, ve kterém se celá rodina skrývala, vloupali ninjové z Listové a hledali jídlo. Nagatova rodina se snažila potají dostat pryč, jenže Nagato nechtěně shodil na zem džbánek, který se rozbil a hluk přilákal listové ninji.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Giant_Ram.PNG

Obří buvol
- je zvíře, které dokáže přivolat Pein.
Má hnědou srst a černé rohy. Jeho oči vládnou Rinneganem a z nohou a rohů mu ční chakrové přijímače, díky kterým je ovládán.
Jeho schopnosti nejsou známé, zřejmě jen dokáže ničit svými rohy, velikostí a silou.
Je k vidění při boji Peina proti Jiraiyovi a Peinově napadení Listové.

.
.
.

Na článku pracovali: 

ibuse_photo3_big.jpg

Ibuse je velký salamadr, kterého přivolával Hanzō.
Vzhled: Byl velký a měl hnědou barvu.
Schopnosti: V tlamě měl jed, kterým dokázal zabít nepřítele.
Mohli jsme ho vidět v anime když Nagato říkal Narutovi jak s ním bojovali. Pak když je ve 4. Velké válce shinobi oživen Hanzō tak použije techniku přivolání a povolá ho. Nakonec ho Mifune poráží takže Ibuse zmizí a Hanzō je zapečetěn.

Techniky: 

Jed
Jedovatá mlha

Na článku pracovali: 

Kategorie:
kandachi.jpg

Kandachi býval pravou rukou vůdce Skryté Deštné vesnice Hanza Salamandra. Po té co Pein uskutečnil svůj převrat, byl nucen uprchnout z vesnice aby nepodlehl stejnému osudu jako Hanzo a jeho věrní. Se svými společníky obsadil vesnici, která se nacházela v oblasti se speciálním magnetickým polem, které způsobovalo stavy podobné genjutsu a také dokázalo genjutsu výrazně zesílit. Tak se mohl Kandachi lépe bránit kdyby ho vzbouřenci z Deštné našli. Jediný kdo se z vesnice Kandachimu vzepřel byl Sukune, ale ten byl v zápětí před zraky ostatních zabit.

Na článku pracovali: 

Yahiko.png

Yahiko (弥彦) je nindža s Amegakure. Spolu s Nagatom (Pein) a Konan sa stali sirotami pri jednej z mnohých vojen v Amegakure (Skrytá dedina v daždi). To ich donútilo k tomu, aby sa sami ochránili. Všetci traja boli žiakmi Jiraiyi, ktorý na nich dozeral a učil ich základy ninjutsu.


Kategorie:

NagatoNagato byl vůdce Skryté Deštné vesnice (Amegakure no Sato) a dělal, že je vůdce Akatsuki. Dlouho nebyl vidět, protože místo sebe za něj jednala jeho sféra Deva, nejmocnější z jeho Peinů. Nagato má nejmocnější doujutsu, Rinnegan, který měl Rikudou sennin a který Nagatovi dodává speciální schopnosti. Pein je díky jedné bitvě na vozíku a proto za sebe necha jednat Peina.

Osobnost


Cool KonanKonan je jediná žena v zabijácké organizaci s názvem Akatsuki. Do téhle organizace se nejspíše dostala s jejím nejvyšším velitelem, Peinem (Nagatem), který je současně i jejím přítelem a teamovým partnerem.


Hanzo Salamander je první vůdce Amegakure (Vesnice skrytá v dešti). Byl to nesmírně mocný a vyhlášený shinobi, který žil v dobách velkých válek ninju. V průběhu těchto válek se utkal s Jiraiyou, Orochimarem a Tsunade. Když všichni tři dokázali odolat jeho nejmocnějším útokům, odměnil jejich udatnost tím, že jim ušetřil životy.


Kategorie:
big.jpg

Devatenáctiletý Shigure (シグレ) pocházel Skryté Deštné a zúčastnil se chuuninské zkoušky v Listové spolu se svými týmovými kolegy Baiu a Midarem ve stejném roce jako Naruto. Poprvé se objevil v 58. kapitole mangy a 21. díle anime.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Midare.PNG

Midare (ミダレ) byl genin ze Skryté Deštné vesnice účastnící se chuuninských zkoušek v Listové, který se poprvé objevil v 58. kapitole mangy a 21. epizodě anime.
Midare se účastnil spolu se svým týmem (Shigure, Baiu) chuuninských zkoušek, osudným jim byl však Les smrti, kde narazili na Gaaru a jeho sourozence. Shigure se je pokusil napadnout svoji technikou létajících jehel (Jouro Senbon), ale Gaaru ochránil jeho písek. Pískem pak celý tým z Deštné zabil.

Popis

Na článku pracovali: 

Kategorie:
baiu.jpg

Osmnáctiletý Baiu (バイウ) byl genin ze Skryté Deštné, který se účastnil chuuninské zkoušky ve stejný rok jako Naruto. Moc jsme toho z něho neviděli, protože mu koukal jen obličej. Co se týče jeho schopností, Baiu si dost věřil a exceloval v přímem boji na krátkou vzdálenost. Byl v týmu s Shigurem a Midarem. Poprvé se objevil v 58. kapitole mangy a 21. díle anime.

Na článku pracovali: 

Kategorie:


Pein (v niektorých prekladoch Pain) je vodcom Akatsuki. Ale nikdo z ostatných členov ho neoslovuje po mene - na miesto toho ho jednoducho volajú "šéf".
Jeho tvár nebola dlho odhalená, až v kapitole mangy 317 bolo na okamich vidieť polku jeho tváre s červenohnedými vlasmi.
Má rešpekt u väčšiny členov, (Hidan bol výnimka).




Aoi Aoi je ďábelský ninja jounin z Dešťové vesnice. Byl najat klanem Wagarashi, který je rivalem klanu Wasabim, aby zastavil Idateho, který běží závod Todori Burning Fire Race za klan Wasabi. Aoi zradil Listovou vesnici, když zmanipuloval Idateho, aby ukradl dva nejvzácnejší poklady Listové, a to meč Raijin a speciální svitek.

Poprvé se tito ninjové ze Skryté deštné vesnice objevili při chuuninské zkoušce. Bojovali proti týmu 7 a Kabutovi. Tým 7 vyhrál a získal od nich jejich svitek pro dokončení druhé části chuuninské zkoušky.


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí