manga_preview
Boruto TBV 07

Zvířata

01.jpg

Ootsutsuki Shiro (シロ) byl pes ze Země předků a mazlíček Ootsutsukiho Asury a Indry. Poprvé se objevil ve 465. epizodě Shippuudenu.

Na článku pracovali: 

03.jpg

Chamaru (茶丸) je ninken (忍犬, "ninja-pes") patřící ke klanu Inuzuka a je partnerem Inuzuky Akity. Během jedné ze společných misí se Chamaru zranil a následkem toho přišel o pravou zadní nohu. Chamaru se kvůli tomu nemohl účastnit další misí a podle Akity byl skleslý. O jeho situaci se však dozvěděl Katasuke Touno a chtěl Chamaruovi pomoci. Spojil se tedy s Akitou a nabídl jí, že Chamaruovi vyrobí protetickou končetinu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Giant_Ram.PNG

Obří buvol
- je zvíře, které dokáže přivolat Pein.
Má hnědou srst a černé rohy. Jeho oči vládnou Rinneganem a z nohou a rohů mu ční chakrové přijímače, díky kterým je ovládán.
Jeho schopnosti nejsou známé, zřejmě jen dokáže ničit svými rohy, velikostí a silou.
Je k vidění při boji Peina proti Jiraiyovi a Peinově napadení Listové.

.
.
.

Na článku pracovali: 

Katsuya.jpg

Katsuyu je královna slimáku, která je na rozdíl od Gamabunty a Mandy tichá a věrná svému pánovi. Sakura a Shizune k ní ukázaly značný respekt a oslovují ji Katsuyu-sama. Ve srovnání s Gamabuntou a Mandou se dokáže rozdělit na menší slimáky a pak zase složit nebo zůstat rozložená a připojit se k zraněním lidem a pomocí chakry svého vyvolaného pána je vyléčit.
Také dokáže plivat kyselinu, díky acidu na jazyku a zubech je kyselina dost silná, rozežere vše s velkou přesností. Také je dokázáno, že je hodně odolná proti smrtícím útokům.

Techniky: 

Předávání chakry
Rozdělení
Plivání kyseliny

Na článku pracovali: 

GerotoraGerotora (ゲロ寅) "žaba zvitkov", je veľmi zriedkavý druh žaby, ktorý veľmi pečlivo stráži všetko čo má napísané na svojom bruchu/zvitku až do svojej smrti. Gerotora taktiež stráži "klúč" od pečate ktorú má Naruto.


Kategorie:
Shima.png

Shima(シマ) je manželkou Fukasakuho a je staršou žabou z Myobokuzanu. Sú ako pravá a ľavá ruka Veľkého žabieho Sageho
Taktiež spolu učili používať Jiraiyu Senjutsu




Osobnosť


Kategorie:

Fukasaku (フカサク), lépe známý jako Pa, je starší žába z Myobokuzanu.
Jeho manželkou je Shima. Býval také učitelem mladého Jiraiyi v oblasti senjutsu spolu zo Shimou. Jirayia ho ovládl po několika měsících, a navíc ne úplně dokonale.

Osobnost

Fukasaku je považován za velmi moudrého a váženého, a je velmi respektován všemi, kdo ho znají. Ve skutečnosti je naštvaný často pro maličkosti. Například že kvůli nějaké bitvě nestihne večeři.

První vystoupení


Kategorie:

GamarikiGamariki je ropucha s ženským vzhledem, ale je mužského pohlaví.

Takamaru.jpg

Takamaru je pták z Vesnice ukryté v písku. Má jako každý pták vesnice ukryté v písku hnědé zbarvení. Použili ho pro záchranu Gaary, když ho Deidara porazil. Před odletem mu dali batůžek. Poprvé byl spatřen v šestém díle Shippuudenu.


Kategorie:

Tora-chan a KonohamaruJe to kočka manželky feudálního lorda Ohnivé země madam Shijimi. Tuto kočku měl za úkol chytit tým 7, a později i tým Konohamara. Kočka stále utíká, protože ji Shijimi pořád při mazlení mačká. Tato kočka je v utíkání už opravdu zkušená, protože utíká dost často. Navíc při odchytu bývá agresivní. Narutovi i Konohamarovi pěkně poškrábala při odchytu obličej.


Kategorie:

Ninkame Ninkame (ninja želva) je velká červená želva, kterou může vyvolat Maito Gai. Ninkame dohlíží na Rock Leeho, když Gai není poblíž. Ninkame je jeden z mála případů, kdy může Gai používat ninjutsu (Ninkame je vyzvaný mimo děj, tak se vlastně neví, zda Gai opravdu použil ninjutsu).


Kategorie:

EnmaEnma Enkouou (猿猴王猿魔) je starší opice vyškolená v umění ninjů. Je nejlepší ze všech opičích summonů. Má zvláštní transformační schopnosti a vlastní titul Opičí král. Je osobním summonem Sarutobi Hiruzena, Třetího Hokage a je také jeho dlouholetým společníkem, což je vidět na jejich stáří.


tonton.jpg

Tonton (トントン) je domácí mazlíček Tsunade. Shizune o ni (je to holka) často pečuje, a i když neumí mluvit lidskou řečí, zdá se, že Tsunade a Shizune vědí, co jim chce Tonton říct. Tonton má velmi citlivý nos a pomocí něho dokáže vystopovat téměř cokoliv.


Kategorie:

Haimaru Sankyodai Haimaru Sankyodai (灰丸三兄弟 Tři Haimaru bratři) jsou psí společníci Inuzuky Hany. Jak už jejich jméno naznačuje jejich srst je šedá. "Hai" znamená "šedý" nebo "uhlík", ale používá se také jako slovo "ano".


Kategorie:






Kuromaru je psí společník Tsume Inuzuky. Má vlčí vzhled a chybí mu levé ucho a pravé oko. Jeho srst je černá, zespodu je šedá a vypadá to, že Kuromaru dokáže taky mluvit.


Kategorie:

Kikai Kikai jsou drobní broučci, kteří se živí chakrou a na oplátku pomáhají v boji. Tito broučci žijí přímo v těle svého hostitele. Používá je pouze klan Aburame. Dokáží porazit nepřítele všeho druhu (např.: Kankura, Zaku atd.). Když je ninja uvidí většinou se pořádně rozklepe.


Kategorie:

Onbu Onbu je malé zvířátko, které bylo uvedeno ve filleru 185, kdy se na Naruta nalepilo a už se nepustilo. Onbu jsou za mlada malá, roztomilá zvířátka, která nikomu nic neudělají. Časem ale rostou, a když jim zbělí srst a zčervenají oči (ne že by měly Sharingan Smiling), je to známkou toho, že jsou dospělí. Nic víc o Onbu není známo.


Kategorie:
kaka smečka.jpg

Ninken (忍犬 znamená "ninjovský pes“ nebo “ninja pes") je osm ninja psů, které vyvolává Kakashi. Všichni ninkenové mají na zádech nakreslené obličeje pomocí hiragany, tzv. Henohenomoheji (へのへのもへじ), což je zvuk, když se přečtou tyto znaky ze všech tváří. Kreslení těchto obličejů je v Japonsku oblíbené mezi dětmi, zdobí jimi strašáky (kakashi znamená strašák).

Techniky: 

Houen no Jin - Kruhová formace
Formace jeřábího křídla
Inukabe no Jin - Formace psí barikády
Ninken Ninpou: Sajin no Mai - Umění ninja psů: Tanec prachu

Na článku pracovali: 

KamatariKamatari (カマタリ) patří mezi přivolávaná stvoření. Kamatari je spojencem Skryté Písečné Vesnice. Přivolává jí Temari pomocí Kuchiyose: Kirikiri Mai (Přivolání: Tanec tornáda).


files_27.thumbnail.jpg

Akamaru je Kibův Ninken (忍犬, "Ninja-pes"), nejlepší přítel a užitečný společník. Akamarovy vysoce vyvinuté smysly, jako je čich a sluch, společně s Kibovou schopností s ním komunikovat, z nich dělá silnou dvojku, která sbírá a předává informace. Akamaru svým čichem dokáže zjišťovat množství Chakry, a tak varovat Kibu před silným nepřítelem. Akamaru a Kiba téměř vždy útočí společně a často používají Juujin Bunshin (Klon člověk-zvíře), aby popletli své protivníky. Mají také velmi silnou techniku, Jinjuu Konbi Henge: Soutourou (Kombinovaná přeměna člověk-zvíře: Dvouhlavý vlk), kdy zkombinují svá těla do jednoho obrovského bílého dvouhlavého vlka, který je schopný naprosto ničivé rychlosti a síly. Ale tento útok je zcela oslepí. tento útok obvykle následuje po Dainamikku Maakingu (Dynamické značkování), což jim umožní zaměřit nepřítele jen pomocí čichu.


 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí