manga_preview
Boruto TBV 08

Mlžná

Hachiya.png

Hachiya Tsurushi (蜂谷釣糸) je genin z Skrytej Mlžnej a bol nasledovníkom Hoshigaki Shizumiho. Poprvé se objevil v 26. dílu anime Boruta. Tsurushi má dlhé blond vlasy, tmavé obočie a zelené oči. Nosí ochranku na čelo vo vlastnom štýle vo vlasoch.

Na článku pracovali: 

Kagura_Karatachi.png

Karatachi Kagura (枸橘かぐら) je shinobi zo Skrytej Mlžnej, ktorý pracuje po boku Šiesteho Mizukageho. Patrí medzi Sedem nových šermariov z Mlžnej.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJe to vnuk 4. Mizukageho Yaguri. Preto si každý od neho držal odstup. To viedlo k tomu, že Kagura nemá priatelov. Mohli sme ho vidiet v 25. epizóde.

Život

[spoil2]

Na článku pracovali: 

juuzou.jpg

Biwa Juuzou (枇杷十蔵) byl jouninem ze Skryté Mlžné vesnice a jedním ze Sedmi šermířských pánů Mlžné. Poprvé se objevil v 668. kapitole mangy a 419. dílu Shippudenu. V Shippuudenu (a pouze tam!) byl zobrazen jako uprchlý ninja, který se přidal k Akatsuki a spolupracoval v týmu s Uchihou Itachim.

Na článku pracovali: 

sandaimemizu.jpg

Třetí Mizukage (Sandaime Mizukage, 三代目水影) byl vůdce Skryté Mlžné vesnice v Zemi Vody. Jeho jméno není známo stejně jako jméno Třetího Kazekageho. Lze jej zahlédnout v manze číslo 648, či v anime v dílu 382, na setkání prvních pěti Kage, kde doprovázel Prvního Mizukage Byakurena. Celou dobu jen stál za jeho křeslem a poslouchal.
Byl to vysoký muž s dlouhými tmavými vlasy a zvláštními perlovými korálky kolem hlavy.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
1stmizukage.png

Byakuren (白蓮) byl První Mizukage (Shodai Mizukage), který založil Skrytou Mlžnou vesnici v Zemi Vody. Poprvé se objevil v manze číslo 648.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
300px-Ruka.png

Medička Ruka (ルカ) pochází ze Skryté Mlžné, během Čtvrté války ninjů sloužila v Třetí divizi. Poprvé se objevila v 285. epizodě Shippuudenu, jedná se o fillerovou postavu. Ruka je spíše tichá zdrženlivá dívka, která se však nebojí ozvat (ač váhavě), pokud někdo napadá její společníky ve zbrani nebo domovskou vesnici.

Na článku pracovali: 

images (2).jpg

Jounin Chuukichi (中吉) pocházel ze Skryté Mlžné. V jeho rodné vesnici ho velmi uznávali a Chuukichi si naopak vážil Mlžné, kterou byl odhodlaný chránit.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhPovinnost cítil dokonce i po smrti, když ho Kabuto oživil skrze nečistou techniku Edo Tensei během Čtvrté války ninjů a Chuukichi byl nucen bojovat proti Spojeneckým silám shinobi, což odmítl. Zatvrzelost a odmítání byly tak silné, že Kabuto potlačil jeho vědomí, aby s čestným ninjou neměl zbytečné potíže.

Techniky: 

Shimogakure no Jutsu (280. díl Shipppuudenu)
Sairento Kiringu - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Mangetsu hoozuki.jpg

Hoozuki Mangetsu (鬼灯満月) pocházel ze Skryté Mlžné, byl členem klanu Hoozuki a jedním ze Sedmi šermířských pánů. Hoozuki Suigetsu byl jeho mladší bratr. Bratři se od útlého věku připravovali na roli šermíře, přičemž počítali, že se jim oběma tuto funkci jednou podaří získat. Díky svému snu dokázali zvládnout mnoho brutálních misí. Mangetsu se své vytoužené budoucnosti dočkal, učil se zacházet se výjimečnými meči, ale později z neznámého důvodu zemřel.

Techniky: 

Technika vodní pistole - Mizudeppou no Jutsu
Tiché zabíjení - Sairento Kiringu
Techniky s Hiramekarei

Na článku pracovali: 
images.jpg

Hoozuki Gengetsu (鬼灯幻月) byl Druhý Mizukage (Nidaime Mizukage, 二代目水影) Skryté Mlžné vesnice v Zemi Vody a člen klanu Hoozuki stejně jako Suigetsu nebo Mangetsu. Poprvé se objevil v 525. kapitole mangy a 267. dílu Shippuudenu.

Techniky: 

Inton
Mugen bakuha: Konečná exploze
Suika no Jutsu: Zkapalnění těla
Přeludy
Klon z páry
Mizu Fuusen no Jutsu: Technika vodních bublin
Mizudeppou no Jutsu: Technika vodní pistole

Na článku pracovali: 

Kategorie:
fuguki-suikazan-foto.jpg

Suikazan Fuguki (西瓜山河豚鬼) byl jounin ze Skryté Mlžné a jeden ze Sedmi legendárních šermířských pánů. Poprvé se objevil v 507. kapitole mangy a 251. epizodě Shippuudenu. O jeho životě před vstupem k elitní skupině šermířů se mnoho neví; používal meč zvaným Samehada (Žraločí kůže).

Techniky: 

Sairento Kiringu - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 
43103-elder-foto.jpg

Genji (元師) je Starším radním ve Skryté Mlžné vesnici. Poprvé se objevil v 454. díle mangy a 199. epizodě Shippuudenu. Většinu života strávil péčí o svoji vesnici a jejím rozvojem; je vesnici naprosto oddaný. Je velmi důležitým člověkem v Mlžné, jeho výroky lze pokládat za zákon.

Naruto Shippuuden 394

Na článku pracovali: 

Kategorie:
ameyuri.jpg

Ringo Ameyuri (林檎雨由利) pocházela ze Skryté Mlžné a byla jedinou známou kunoichi ve skupině Sedmi legendárních šermířských pánů. Poprvé se objevila v 522. kapitole mangy a 265. epizodě Shippuudenu. Není známo, co předcházelo jejímu vstupu do elitní skupiny Sedmi šermířů, ani kdy k němu došlo.

Techniky: 

Raiton: Raiga - Živel blesk: Bleskový tesák
Raiton: Sandaa Geeto - Živel blesk: Hromová bomba
Raitou Jutsu: Rakurai - Technika Bleskového meče: Blesk
Raiton: Bakurai - Živel blesk: Hlubinný výboj
Sairento Kiringu/Muon Satsujin Jutsu - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 
jinin-akebino.jpg

Akebino Jinin (通草野餌人) byl jounin ze Skryté Mlžné a jeden ze Sedmi legendárních šermířských pánů. Poprvé se objevil v 522. kapitole mangy a 265. epizodě Shippuudenu. Neví se, co předcházelo jeho vstupu do elitní skupiny Sedmi šermířů, ani kdy k němu došlo. Jinin si byl velmi jistý svým šermířským uměním a zvláště tupým mečem zvaným Kabutowari (Helmodrť nebo také Drtič přileb), který dokázal prolomit veškerou obranu.

Techniky: 

Sairento Kiringu (Muon Satsujin Jutsu) - Tiché zabíjení

Na článku pracovali: 
Jinpachi_Munashi.png

Munashi Jinpachi (無梨甚八) byl jounin ze Skryté Mlžné a jeden ze Sedmi šermířských pánů. Jeho generace Sedmi šermířů je považována za nejsilnější z celé historie Skryté Mlžné. Za svůj život podobně jako Kushimaru Kuriarare spáchal mnoho ohavných činů včetně zabití svého staršího bratra.
Poprvé se objevil v 522. kapitole mangy a 265. dílu Shippuudenu.

Techniky: 

Bakutou Jutsu: Happa Rokujuushi
Sairento Kiringu: Tiché zabíjení
Techniky se Shibuki

Na článku pracovali: 
kushimaru.jpg

Kushimaru Kuriarare byl člen ANBU a člen Sedmi legendárních šermířů ze Skryté Mlžné vesnice. Genarace Sedmi legendárních šermířů mezi, kterými byl i on je považována za nejsilnější z historie Skryté Mlžné vesnice. V jeho generaci šermířů byli ještě tito lidé: Suikazan Fuguki,Mangetsu Hoozuki,Munarashi Jinpachi,Zabuza Momochi,Jinin Akebino a Ringo Ameyuri. Za svůj život spáchal mnoho ohavných činů včetně zabití svého mistra.

Techniky: 

Tiché zabíjení
Ninja umění ukřižování
Ninja umění země pavoučí nitě


Kategorie:
Ao_Anime.png

Ao (青) je jounin ze Skryté Mlžné vesnice (Kirigakure no Sato) a jeden ze dvou strážců, které si Godaime Mizukage vybrala jako doprovod na setkání pěti Kage společně s Chōjūrem. Rovněž byl členem Stíhacích ANBU jednotek (Oinin Butai) z Mlžné.
Poprvé se objevil v 454. kapitole mangy a 199. díle Shippuudenu.

Život

Techniky: 

Byakugan
Kekkaifu: Gansoukou - ochranná bariéra pro Byakugan
Kanchi Suikyuu - vytvoření koule z vody, skrze kterou je možno zjišťovat stav na bojišti.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Yagura.png

Yagura (やぐら) byl jinchuuriki Tříocasého démona (Sanbi) a vůdce Skryté Mlžné aneb Čtvrtý Mizukage (Yondaime Mizukage, 四代目水影).
Svého času ho jako nejsilnějšího ninju ve vesnici zvolili za Čtvrtého, ale jeho vláda vešla do dějin jako doba „Krvavé Mlžné“ (Chigiri no Sato, 血霧の里); doba bez jakékoliv tolerance zrady či slabosti. Studenty Akademie nutili během závěrečné zkoušky vraždit spolužáky a dokazovat své místo mezi právoplatnými shinobi. Této zkoušky se zúčastnili také Zabuza, který povraždil celou třídu, nebo Mei.

Techniky: 

Fuuton: Taifuuikka (pouze v anime)
Choudan Kouro
Kagenade
Kombinované přivolání

Na článku pracovali: 

Mei_Terumi_Mizukage.png

Terumi Meī (照美メイ) je Pátá Mizukage (Godaime Mizukage, 五代目水影) Skryté Mlžné vesnice v Zemi Vody, první Kage ženského pohlaví v historii této země a spolu s Tsunade v době Shippuudenu druhá známá žena, která tento post získala.

Techniky: 

Doton - zemní element
Katon - ohnivý element
Suiton - vodní element
Youton - lávový element
Futton - kyselina

Na článku pracovali: 

Kategorie:
utakata.jpg

Utakata (ウタカタ) byl ztracený shinobi ze Skryté Mlžné a také nositel Šestiocasého démona, přičemž není známa jeho příbuznost k nějakému Kage. Poprvé se objevil v 515. kapitole mangy a 144. dílu Shippuudenu. Utakata byl zprvu věrným mlžným ninjou, ovšem během éry Krvavé Mlžné z vesnice odešel.

Techniky: 

Chiroukyuu
Kibakuhou
Shabondama no Ninjutsu
Suiton: Houmatsu no Jutsu
Suiton: Houmatsu no Jutsu Hyou

Na článku pracovali: 

Kategorie:

Chōjūrō (長十郎) je shinobi z Mlžné a také je to jeden ze Sedmi Legendárních Šermířů z Mlžné. Jeho vzhled tomu moc neodpovídá, proti jiným šermířům (Zabuza, Kisame) je strašně malý a také vypadá dosti neduživě. Má žraločí zuby podobne jak Suigetsu a v boji používá dvojitý meč, Hiramekarei. Na ušich má něco jako sluchátka, nosí brýle a má světlé vlasy. Je také poměrně nesmělý.


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí