manga_preview
Boruto TBV 08

Ostatní

Kamakura Hibari.png

Kamakura Hibari (鎌倉ヒバリ) je slávna herečka, manželka herca Kamakura Gongoroa a matka Osuki. Udržiava priateľstvo s Neoniními rodičmi, ktorí pre ňu vyhotovili pátrací dron, pre prípad stratenia sa jej dcéry.

Má dlhé ružové vlasy, hnedé oči a postavu modelky.

Prvýkrát sa objavila v anime Boruto, v epizóde 266.

Zajímavosti

  • Meno Hibari môže znamenať škovránok alebo aj nahriaté akupunktúrne ihly.

Kategorie:
Kamakura Gongoro.png

Kamakura Gongorou (鎌倉ゴンゴロウ) je bývalý shinobi, ktorý sa preslávil ako herec v roli Potierača zla Kagemasu. Je otcom Kamakura Osuki. Jeho manželka je tiež známa herečka, Kamakura Hibari.

Má biele vlasy, vzadu zviazané, a fialové oči. V roli Kegemasu nosí červené brnenie a oranžovú priehľadnú masku. Mimo natáčania máva oblečené modré kimono.


Kategorie:
Iori.jpg

Iori (衣織) je vesničan z vesnice Zelený břeh, jejíž vůdkyní je Kiri. Zelený břeh se v okolí vyjímá mostem, který navrhl předchozí vůdce vesnice Tofu. Jedná se o velmi sobeckého muže, který pro rychlý zisk neváhal zaprodat svou vesnici. Navíc byl velmi neopatrný, když předpokládal, že se najatí zločinci neobrátí proti němu.
Poprvé se objevil ve 40. epizodě anime Boruto.

Boruto: Nová generace

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Kiri.jpg

Kiri (伎璃) je současná vůdkyně vesnice Zelený břeh. Kvůli smrti svého otce Tofu musela nastoupit na jeho místo. Ke svému otci vzhlížela, a tak se snažila vést vesnici podle svého vzoru. Jenže byla přesvědčená, že Tofu vše řešil sám, a tak si usmyslela, že veškeré problémy musí vyřešit sama, aniž by se s někým poradila. Až teprve výpomoc Týmu 7 ji naučila, jak důležité je svým lidem věřit a spolupracovat s nimi.
Poprvé se objevila ve 40. epizodě anime Boruto.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Tofu.jpg

Tofu (斗風) byl vůdce vesnice zvané Zelený břeh. Současná vůdkyně Kiri je jeho dcerou. Způsob, jakým vesnici vedl, byl velmi podobný ideálům Hokageho – celou vesnici a její obyvatele považoval za jednu velkou rodinu. Útočníky na vesnici dokázala sám odehnat a ve vesnici udržoval morálku a mír. Díky této práci jej vesničané uznávali, obzvláště jeho dcera, pro níž se stal vzorem správného vůdce.
Poprvé se objevil ve 41. epizodě anime Boruto.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Amado.png

Sanzu Amado (三途アマド) je člen organizace Kara, patří mezi tzv. Vnitřní (Innaa). Jedná se velmi lhostejného, odměřeného člověka, pro kterého lidské životy nic neznamenají. Je velmi schopný v pokročilé vědě.
Poprvé se objevil ve 26. kapitole mangy Boruto.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
naho.jpg

Naho je příbuzná feudálního pána Ohňové. Objevila se v 196. dílu Shippuudenu, jedná se o fillerovou postavu. Tehdy se nedaleko jejího domu zastavil Sasuke se svým týmem Taka a vzpomínal, jak ve zdejších lesích kdysi zoufale trénoval a náhodou se přitom setkal s malou Naho.

Na článku pracovali: 

Ryuugan.jpg

Ryuugan (竜眼) byl ninja z vesnice Takumi a zároveň členem ve skupině Shitenshounin. Poprvé se objevil ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Kujaku.jpg

Kujaku (孔雀) byla ninja z vesnice Takumi a zároveň jedinou kunoichi ve skupině Shitenshounin. Poprvé se objevila ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Houki.jpg

Houki (宝亀) byl ninja z vesnice Takumi a zároveň velitel skupiny Shitenshounin. Poprvé se objevil ve 216. díle anime Naruto.

Na článku pracovali: 

Urashiki face.jpg

Ootsutsuki Urashiki (大筒木ウラシキ) je člen hlavní větve Ootsutsuki klanu. Poprvé se objevil v 53. díle anime Boruto. Jedná se o postavu, která se vyskytuje pouze v anime.

Boruto: Nová generace

VS Momoshiki
Zahrnuje Chuuninské zkoušky z anime, v manze a filmu se Urashiki nevyskytuje

Techniky: 

Sabaku: Hando

Na článku pracovali: 

Toneri.jpg

Ootsutsuki Toneri (大筒木トネリ) je potomek Ootsutsuki Hamury a jediný přeživší z větve klanu Ootsutsuki žijícího na Měsíci.
Poprvé se objevil ve filmu The Last: Naruto the Movie a 8. díle anime Boruto.

Techniky: 

Kinrin Tensei Baku (Výbuch zlatého kola reinkarnace)
Kinbou Tensei Baku (Lokalizovaný výbuch reinkarnace)
Technika projekce
Kugutsu Tensei (Loutková reinkarnace)
Sféra loutkového prokletí
Ginrin Tensei Baku (Výbuch stříbrného kola reinkarnace)
Tenseigan Chakura Moudo (Chakrový mód Tenseiganu)

Na článku pracovali: 

Momoshiki úvodka.jpg

Ootsutsuki Momoshiki (大筒木モモシキ) byl člen hlavní větve Ootsutsuki klanu, která využívala chakru k vytvoření medicíny, která jim umožnila získat nadlidskou sílu, mládí a život. Vyšetřoval svět, který navštívila Ootsutsuki Kaguya. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 2. kapitole mangy Boruto a 15. díle anime Boruto.

Boruto: Nová generace

Nástup na Akademii (pouze v anime)

Techniky: 

Ohnivé vězení
Vytváření poživatelné chakry
Rudý oheň
Vlasová poutající technika
Blesk rozdělující Nebesa a Zemi
Technika vytváření nástrojů

Na článku pracovali: 

Kinshiki.jpg

Ootsutsuki Kinshiki (大筒木キンシキ) byl člen hlavní větve Ootsutsuki klanu a sloužil svému adoptovanému synovi Momoshikimu. V určitém bodě pohltil chakru svého strážce. Poprvé se objevil ve filmu Boruto: Naruto the Movie, 1. kapitole mangy Boruto a 15. díle anime Boruto.

Boruto: Nová generace

Nástup na Akademii (pouze anime)Kinshiki s Momoshikim ve vesmíru

Techniky: 

Technika vytváření nástrojů

Na článku pracovali: 

tsutsuki_Clan_Patriarch.png

Tento muž byl hlavou klanu Ootsutsuki na Měsíci. Poprvé se objevil v novele a ve stejnojmenném filmu The Last: Naruto the Movie.

Na článku pracovali: 

01.jpg

Ootsutsuki Indra (大筒木インドラ) je prvorozený syn Ootsutsuki Hagoroma. Původně byl nejvhodnějším následovníkem otcova učení, jenže nakonec se jím stal Indrův mladší bratr Asura. Toto rozhodnutí vedlo bratry k boji. Indra je považován za tvůrce ninjutsu a předka klanu Uchiha. Poprvé se objevil v 462. kapitole mangy a 203. díle Shippuudenu.

Na článku pracovali: 

Kanna_(Girl).png

Kanna (カンナ) žila ve vesnici, v které pomáhal Ootsutsuki Asura. Později se Kanna s Asurou sblížila, stala se jeho ženou a společně měli dva syny a dceru. Poprvé se objevila ve 466. epizodě Shippuudenu.

Techniky: 

Přenos chakry

Na článku pracovali: 

01.jpg

Ootsutsuki Shiro (シロ) byl pes ze Země předků a mazlíček Ootsutsukiho Asury a Indry. Poprvé se objevil ve 465. epizodě Shippuudenu.

Na článku pracovali: 

02.jpg

Taizou (タイゾウ) byl obyvatel Země předků a blízký přítel Ootsutsukiho Asury. Poprvé se objevil ve 465. epizodě Shippuudenu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
01.jpg

Ootsutsuki Asura (大筒木アシュラ) byl nejmladší syn Ootsutsuki Hagoroma. Právě Asura měl zdědit otcovo ninshuu (předchůdce moderního ninjutsu), jenže se kvůli tomu střetl se svým bratrem Indrou. Asura je považován ze předka klanu Senju i klanu Uzumaki.
Poprvé se objevil ve 462. díle mangy a 203. epizodě Shippuudenu.

Techniky: 

Amenomihashira
Fuujinheki
Přenos chakry
Rikudou Senjutsu
Senpou Mokuton: Shin Suusenju

Na článku pracovali: 

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí