manga_preview
Boruto TBV 09

Chuunin

morio.jpg

Šestadvacetiletý Morio (モリオ) je chuunin ze Skryté Kamenné a Sakuřin obdivovatel z doby Čtvrté války ninjů. Měří 177 centimetrů a objevil se v 539. kapitole mangy a 278. díle Shippuudenu. Morio se ve válce zranil, proto musel vyhledat zdravotnickou pomoc. V lékařském stanu ho pak ošetřila Sakura.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Kagura_Karatachi.png

Karatachi Kagura (枸橘かぐら) je shinobi zo Skrytej Mlžnej, ktorý pracuje po boku Šiesteho Mizukageho. Patrí medzi Sedem nových šermariov z Mlžnej.
Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhJe to vnuk 4. Mizukageho Yaguri. Preto si každý od neho držal odstup. To viedlo k tomu, že Kagura nemá priatelov. Mohli sme ho vidiet v 25. epizóde.

Život

[spoil2]

Na článku pracovali: 

shira.jpg

Shira (シラ) je chuunin ze Skryté Písečné a týmový partner Sen a Yome. Poprvé se objevil v 395. epizodě anime a jedná se o fillerovou postavu. Narodil se ve městě ležící na nejsevernější hranici Země Větru a v dětství se přestěhoval do Písečné. Jeho velkým snem bylo stát se shinobim, pro svůj nedostatek schopností v genjustu a ninjutsu byl však z Akademie ze dob Čtvrtého Kazekage vyškrtnut. Ostatními byl za své slabiny šikanován.

Na článku pracovali: 

daen.png

Nara Daen (奈良ダエン) je jounin ze Skryté Listové vesnice a člen klanu Nara. Je mu 30 let. Černé ježaté vlasy si češe do nápadného culíku. Daen znamená elipsa.

Nara Maen (奈良マエン) je zvláštní jounin ze Skryté Listové vesnice a člen klanu Nara. Je mu 27 let. Má černé dlouhé vlasy v culíku a tmavé oči.

Nara Kasuga (奈良カスガ) je chuunin ze Skryté Listové vesnice a člen klanu Nara. Je mu 25 let.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Mirai.png

Pozor, celý článek může být spoiler!
Sarutobi Mirai (猿飛ミライ) je kunoichi Skryté Listové vesnice a člen klanu Sarutobi. Dcera Yuuhi (Sarutobi) Kurenai a Sarutobi Asumy, vnučka Třetího Hokage Sarutobi Hiruzena a Sarutobi Biwako, sestřenice Konohamara.
Mirai se poprvé objevuje v 533. díle mangy Naruto Shippuuden, kde ji teprve očekává těhotná Kurenai. Jako dospělou ji lze zahlédnout v manze 700.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
398647-tsuzumi_sarugaku.jpg

Sarugaku Tsuzumi (申楽ツヅミ) je chunnin ze Skryté Listové vesnice, který se poprvé objevil v 106. kapitole mangy a 65. epizodě anime u závěrečných kol chuuninské zkoušky.
[spoil2]Byl jedním z ninjů, kteří střežili vchod do arény a rovněž informoval Gaie s Leem o Narutově vítězství nad Nejim.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
midori-foto.jpg

Midori (ミドリ) byl dvacetiletý chuunin ze Skryté Travnaté vesnice, který se poprvé objevil v 110. kapitole mangy a 65. epizodě anime.

Na článku pracovali: 

Atsui.PNG

Atsui (アツイ) je chuunin Skryté Oblačné vesnice. Poprvé se objevil v 527. dílu mangy a 269. dílu Shippuudenu. Jeho sestrou je Samui.
Na rozdíl od své sestry je velmi horkokrevný a zbrklý, což se projevuje i v bitvách. Rád svému nepříteli čelí přímo.
Často říká slovo horký, což odkazuje k jeho jménu, jeho sestra je naopak jeho kontrastem - Samui znamená chladný.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Naruto - Suzume.jpg

Suzume (スズメ) je kunoichi z Konohy, hodností je chunnin. V minulosti učila mladé kunoichi z ninja-akademie v Konoze, mezi nimž byly i Ino a Sakura. Učila je ženské dovednosti (například aranžování květin), protože se kunoichi, která je špeh musí chovat jako normální žena. Později byla vidět ve fillerech s Chrámem ohně, kdy bojovala proti zombím, při napadení Konohy.


Kategorie:

KotohimeTato nepojmenovaná kunoichi pochází z Fuuma klanu ze Země Rýžových Polí a je Chuuninem ve Skryté Zvučné vesnici. Před několika lety tam přišel Orochimaru založit Skrytou Zvučnou vesnici. Tento klan zažíval drsné časy, protože prohrál válku se sousední zemí. Mnozí shinobi z Fuuma klanu, včetně této kunoichi, se rozhodli dobrovolně vstoupit do Orochimarových služeb, protože Orochimaru slíbil, že udělá jejich klan znovu silný.

IashiIashi pomáhal během kvalifikačních zápasů na třetí test v Chuuninské zkoušce, tento medik-ninja kontroloval zdravotní stav Uchihy Sasukeho, který bojoval s Akadou Yoroiem.


011.jpg

Shin (シン) byl jako mladý sirotek přijat do ANBU Root. Trénoval tam v tajnosti a plnil přání a rozkazy Danzoua. Když vyrostl, tak v Rootu potkal jiného sirotka známého jako Sai.


Kategorie:

MikoshiMikoshi je kunoichi ve Skryté Písečné vesnici. Po Gaarově únosu Akatsuki, Mikoshi vedle dalších ninjů přišla Gaarovi na pomoc.


Kategorie:

SajinSajin sloužil jako ninja ve Skryté Písečné vesnici. Sajin se podílel na invazi Zvučné a Písečné do Listové, která začala během třetího testu Chuuninských zkoušek. Byl členem týmu, který byl zachycen Narou Shikaku a jeho Kage Kubi Shibari Jutsu a tím to Jutsu byl zabit.


Tsuba.jpg

Shiba (シバ) byl dvacetiletý chuunin ze Skryté Travnaté vesnice, který se poprvé objevil v 110. kapitole mangy a 65. epizodě anime. Jeho partnerem byl Midori. Oba přihlíželi konečným soubojům chuuninských zkoušek a před Gaarovým bojem se Sasukem napadli Gaaru při cestě do arény. V anime se to stalo z rozkazu svého feudálního pána; na očekávaný boj dědice Uchihů lidé vsadili vysoké částky a bylo by nejlepší, kdyby Gaara zkoušku jednoduše vzdal.

Na článku pracovali: 





Mifu Shinobu bol ninja zo Skytej Listovej. Má 25 rokov a hodnosťou je chunin. Prvý krát sa objavil v 68 časti. Keď Piesočná a Zvučná zaútočili na Listovú, bojoval po boku Morina Ibiki a spolu obraňovali Listovú.


Kategorie:
250px-TonboTobitake.jpg

Tobitake Tonbo (飛竹トンボ) je chuunin ze Skryté Listové, a pracuje ve Zpravodajském oddělení v Informační službě v Listové. Poprvé se objevil v 40. kapitole mangy a 3. díle anime. Co se týče schopností, Tonbo si poměrně věří a na první pohled působí sebevědomě a klidně, ale dokáže se také rozvášnit.
Účastnil se písemné části chuuninské zkoušky jako dozorčí, dával pozor, aby nikdo neopisoval. Právě on přirazil ke zdi stěžujícího si Komazu.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Mozuku.jpg

Mozuku (モズク) je devatenáctiletý chuunin ze Skryté Listové vesnice. Poprvé se objevil v 40. kapitole mangy a v 21. dílu anime. Pracoval jako dozorce prvního kola chuuninských zkoušek a dával pozor, zda někdo neopisuje. Během chuuninských zkoušek také později spolu s Izumem a Kotetsem objevil mrtvé tělo Shiore z Travnaté.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Iwana_Akame.png

Akame Iwana (赤目イワナ) je chuunin ze Skryté Listové vesnice, který nemá rád Uzumaki Naruta a byl pro jeho potrestání při zcizení tajného svitku se zakázanými technikami. Poprvé se objevil v 1. kapitole mangy a 1. díle anime vůbec.
V minulosti přišel na misi o oko. V anime spolu s dvěma dalšími ninji (Bekkō a Daikoku Funeno) sledoval mladého Uchihu Itachiho, jak se vyrovnává s šikanujícími dětmi.
Akame nosí standardní konožskou uniformu pro chuuniny a černou pásku přes levé oko. Je mu 32 let.

Na článku pracovali: 

Kategorie:
Iwashi.jpg

Tatami Iwashi poprvé se objevil při výkladě Anko Mitarashi na chuuninské zkoušce. Pozoroval Gaaru a jeho tým při přechodu do druhé fáze chuuninské zkoušky. Zdálo se, že je členem čtyřčlenného týmu s Raido Namiashi, Shizune a Genmou Shiranui. Po tom, co byli Raido a Genma téměř zabiti při boji se Zvučnou čtyřkou, je chtěl Iwashi pomstít, ale Shizune ho od toho odradila.


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí