manga_preview
Boruto TBV 07

Shin

011.jpg

Shin (シン) byl jako mladý sirotek přijat do ANBU Root. Trénoval tam v tajnosti a plnil přání a rozkazy Danzoua. Když vyrostl, tak v Rootu potkal jiného sirotka známého jako Sai. I přesto, že nebyli skuteční bratři, tak se oba k sobě jako bratři chovali a Sai doufal, že by se mohl stát jeho skutečným bratrem navždy.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhPřestože byl Shin hlasitý, netrpělivý a hrubý, tak měl vždy pochopení pro Saiovo umění. Root usilovalo o odstranění všech emocí mezi členy Rootu, ale přátelství mezi Shinem a Saiem mezi nimi pěstovalo pocity. Oba si ze sebe často dělali legraci a Sai dorážel na Shina kvůli jeho penisu. Sai také nakreslil obrázkovou knihu, která byla plná kreseb a byla určena jako dárek pro jeho bratra. V knize byl na polovině příběh Saie, který porážel protivníky a v druhé polovině příběhu to samé z pohledu Shina.

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV jistém okamžiku však Shin zemřel na nemoc a Sai opět ztratil svoje emoce. S Shinovou smrtí Sai zapomněl, co chtěl ještě do knihy dokreslit a dlouhou dobu si na to nemohl vzpomenout. Poté se Sai setkal s Uzumakim Narutem a viděl jeho silná pouta k Sasukemu. Sai si tak vybavil konečný obrázek v knize a dokončil ji. Poslední obrázek byl sen o Saiově a Shinově budoucnosti. V tom snu se Sai a Shin drží za ruce a usmívají se na znamení svého přátelství, které pokračuje i po Shinově smrti. Sai má i nadále na paměti svého bratra Shina a myslí na něj s něhou a radostí.

Zajímavosti

Shinova hodnost je Chuunin, ale byl také členem ANBU Root. Narodil se 6. září. Měřil 174 cm a vážil 55,4 kg. Jeho krevní skupina byla B.


Kategorie:
 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie