manga_preview
Boruto TBV 07

Fuuma Sasame

SasameFuuma Sasame (ササメ) pochází z Fuuma klanu ze Země Rýžových Polí. Před několika lety tam přišel Orochimaru založit Skrytou Zvučnou vesnici. Tento klan zažíval drsné časy, protože prohrál válku se sousední zemí. Mnozí shinobi z Fuuma klanu se rozhodli dobrovolně vstoupit do Orochimarových služeb, protože Orochimaru slíbil, že udělá jejich klan znovu silný. Sasamin bratranec Arashi vstoupil také. O několik let později chce svého bratrance znovu vidět a vydá se ho hledat.

Životopis

Sasame se dohodla s bývalými členy klanu, Jigumem, Kamikirim a Kagerou, že uspí Jiraiyu, Naruta a Sakuru, protože pak by měla možnost vidět svého bratrance Arashiho. Naruto a jeho tým totiž hledali v Zemi Rýžových Polí umístění Skryté Zvučné vesnice. Sasame napadla Naruta a Sakuru při jejich prvním setkání, protože si myslela, že jsou to ninjové ze Skryté Zvučné. Krátce na to unikla a potkala bývalé členy klanu. Dohodla se s nimi, že pokud přivedou Listové ninji Orochimaru, tak může vidět Arashiho.

Sasame se tedy vrátila k Narutově týmu a vysvětlila, že to předtím bylo nedorozumění. Sakura jí vyléčí zranění. Řekne jim o svém bratranci a oni se jí rozhodli pomoci. Když se skupina zastavila na jídlo, tak Sasame omámila jejich pití a oni omdleli. Pak dorazili její tři přátelé z klanu. Dozvěděla se, že nebudou vzati na prozkoumání, ale jejich hlavy budou odneseny Orochimaru, aby získali jeho přízen. Sasame se vyděsila a pokusila se je zastavit. Byla však odhozena pryč, ale Naruto ji chytil. Všichni tři totiž neusli, protože to zjistili a Naruto a jeho tým se pustili do třech útočníků a porazili je. Sasame se pak pokusí o sebevraždu, protože zradila Narutův tým, ale je zastavena Jiraiyou a nakonec jim ukáže cestu do Skryté Zvučné.

Sasame zůstali mimo, když Jiraiya, Naruto a Sakura vstoupili do základny Orochimaru. Její dychtivost vidět Arashiho se jí však znovu zmocnila a vydala se za nimi. To bylo štěstí, protože zachránila Naruta, který se topil a pak, když ho málem zabil Kagerou. Skupina pokračovala dále do základny a nakonec našla Arashiho. Nicméně to, co se ukázalo, bylo pro Sasame příliš strašné. Arashi byl zlé monstrum, protože mu to způsobil Orochimaru. Ukázal svou pravou podobu a Jigumo a Kamikiri mu pomáhali.

Naruto se pokusil bojovat s monstrem, ale byl uvězněn Arashiho Jutsu. Sasame se pokoušela Arashiho zastavit a propíchne kunaiem Jiguma, což způsobuje, že Jigumo zmizí. Arashi je pak díky tomu schopen získat zpět svou totožnost a požádá ji, aby ho zabila. Kamikiri však začne znovu ovládat Arashiho a ten se vrátí opět do stavu monstra. Sasame se podaří narušit techniku, která svírá Naruta, což dá Narutovi možnost, aby se dostatečně roztáhl a techniku zrušil. To způsobí masivní explozi, která poškodí podzemní sloupy a celé místo se začne hroutit. Část trosek narazí do Kamikiriho a odstraní jej, Arashi se vrátí do své obvykle podoby. Stejně jako Sasame je i Arashi odstřelen explozí do vzduchu, Arashi se rozhodne chránit Sasame a nastaví svá záda letícím troskám, které se mu tam zabodnou.

Arashi řekl Sasame, že se jí podařilo ho zachránit. Jiraiya dorazí na záchranu svého týmu se svou obří destrukční žábou. Arashi odhodí Sasame v bezvědomí Jiraiyovi a vybírá si, že zůstane s Kamikirim a Jigumem, kteří chtějí zpět jeho tělo. Řekne Jiraiyově týmu, že je jen loutka a stejnak by zemřel, kdyby odešel. Žábá se vydá pryč do bezpečí a Arashi zůstává s Jigumem a Kamikirim v hroutícím se místě, aby se ujistil, že ti dva tam s ním zůstanou také a zemřou spolu s ním. Skupina se vrátí do vesnice a Sasame chce navrátit velikost klanu Fuuma. Prohlásí, že ji Arashi inspiroval k životu a chce udělat to nejlepší pro klan. Poděkuje Narutovi a jeho týmu, když se vracejí zpět do Listové.

Překlad a význam jména

Fuuma znamená "Větrná bruska" a Sasame je obyčejné jméno, ale může znamenat i "Déšt".

Zajímavosti

U Sasame nikdy nebyla řečena hodnost, ale jak ona sama řekla, tak jí nikdy moc ninja cvičení nešlo a nezvládala to. Je spíše chabý a pomalejší Genin. Sasame se později objeví v epizodě 168, kde je mezi lidmi, kteří čekají na dietní rámen od Ichiraku. V japonské verzi anime ji dabuje Sanae Kobayashi.

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie