manga_preview
Boruto TBV 07

Manga-tým

Manga-Tým







Cílem Manga-týmu je vydávat pravidelně nové kapitoly. Pokud možno v co nejlepší kvalitě. Rawy a scany si povětšinou sami zkvalitňujeme piplavým překreslováním. Což je zdlouhavá a náročná práce, ale výsledky nás uspokojují mnohem více, než kdybychom pouze odstranili text z a mimo bublin. A konec konců, děláme to ve svém volnu, a pocit dobře odvedené práce je nám jediným zadostiučiněním. O tento pocit bychom se sami obrali, pokud bychom překlad tvořili horkou jehlou. Rychlost vydání je proto až na druhém místě. Tak to, prosím, respektujte. Většina z nás studuje a chodí do práce. Nemáme možnost u toho sedět celý den, proto překlad povětšinou probíhá po částech. Pokud se jeden den nestihnou všechny stránky, vyčistí se den druhý (po práci, po škole...). Jedeme si svým vlastním tempem. Pokud naší práci už nějaký čas sledujete, pak víte, že jsme zatím nikdy nepřekročili, co jsme slíbili. A pokud mělo dojít k nějakému zdržení, vždy se snažíme včas informovat.

Složení Manga-týmu KONOHA.CZ

Vedoucí manga-týmu: Ivanitko
Zodpovídá za překlad Mangy.
Pro jakékoli dotazy, návrhy a ohledně překladu mangy vůbec, se obracejte na ni.

NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY KLADENÉ OHLEDNĚ ČESKÉHO PŘEKLADU

Spousta dotazů ohledně vydání české verze mangy se stále opakuje. Je pro nás unavující stále dokola opakovat to samé. Zde je tedy seznam nejčastěji pokládaných dotazů.

Předtím, než se rozhodnete položit dotaz či připomínku, které vám nedají spát… Prosím, podívejte se, zda již na podobné téma nebylo odpovídáno. Pokud budete tuto skutečnost ignorovat, mějte na paměti, že jste byli informováni. Nebuďte překvapení, pokud na Vás pak bude nahlíženo jako na spamera, či uživatele nerespektující pravidla fóra.

Pokud jste nenašli svůj dotaz ohledně českého vydávání mangy NARUTO na stránkách konoha.cz, pak směřujte své dotazy na místo k tomu určenému a to ve fóru MANGA-TÝM. Nebráníme se diskuzím, ale je zbytečné opakovat některé věci stále dokola.