manga_preview
Boruto TBV 08

Prokletí nebo dar? Příběh šíleného ŽABOBUDÍKU!

Jasně, už jen název zní šíleně, ale za to všechno může jedna určitá osoba, ano, ano Kobylka v pyžamu!! Laughing out loud Tenhle námět jsem načerpala z jejího obrázku a malého příběhu na konoze, konkrétně ve FanManze tady:

Navíc jsem si ještě přečetla její stručně popsanou historii žabobudíku, to už jsem prostě nemohla vydržet, nenapsat to!

Rozhodla jsem se tedy tuhle historii převést do formy FFky, snad mě neukamenujete, snad to tady ještě nebylo (tohle téma fikce). Proto je moje dnešní dílko věnováno právě Kobylce v pyžamu, která dokáže pomoct a poradit, krásně kreslí a má suprové nápady. Díky za ten obrázek, kdyby nebylo tebe, nebyl by tu obrázek, kdyby nebylo obrázku, nebyla by tu ani tahle FFka. Dále je tahle fikce věnována všem, absolutně všem, kteří se podílí na editaci, překladu a čištění Naruto mangy, samozřejmě všem jejím čtenářům. Ze všech těch x lidí, je tu ještě jeden, kterého bych chtěla zmínit a to Yamata no Orochi. Skvělá editorka, která teď má tak strašně málo času, člověk, který vyslechl můj nápad a snaží se mě podpořit ve všemožných věcech, doufám, že to vyjde Eye-wink

Teď už konečně konec toho dlouhého úvodu a vzhůru do čtení!

„Oh, Jiraya-sama, vy jste ten nejgalantnější muž, jakého jsem kdy potkala!“doslova se rozplývala asi třicetiletá žena s dlouhými nepřirozeně zelenými vlasy a laškovně tahala muže za pramínek jeho stříbřité hřívy.
„Děkuji, má milá. Od tak krásné ženy jako vy, to muže vždy potěší,“usmál se Jiraya. Skutečně. Jeho nejnovější fanynka se podobala princezně, ovšem až na ty příšerné vlasy. Chvíli přemýšlel, jestli náhodou nevylezla z nějakého zaneřáděného rybníku s nádherně zelenou hladinou. Ovšem její výstřih vyrovnával i tu příšernou barvu vlasů. Žena se nad ním provokativně skláněla a on se mírně červenal v tvářích. Částečnou vinu na tom měla i míra alkoholu, které kolovala v jeho krvi.
„Mohla bych vám dát dárek?“zeptala se mile a až přeslazeně.
„Ale jistě má drahá, od vás cokoliv,“zaševelil a mrknul na ni. Žena zrudla ve tváři a podala Sanninovi malou krabičku. Ten už se natahoval k rudé mašli, ovšem ruka ženy ho zastavila.
„Nene,“zavrtěla laškovně hlavou, „dáreček se sám projeví v pravou chvíli, nebojte, poznáte to.“
„Co kdybyste se teď pro změnu věnoval mě?“zeptala se svůdně a roztáhla se na pohovce a nenápadně rozepnula knoflíček své letní blůzky.
„No samozřejmě, dám vám tu nejlepší péči,“ozval se zvrhle Jiraya a co se dělo dál, bylo nepřístupné pro zraky mladších osmnácti let.

Ležel pohodlně na pohovce, kolem něj obíhalo několik Tsunade s velkým výstřihem. Jedna jej hladila po vlasech, druhá mu do úst vkládala kuličky hroznového vína a třetí mu masírovala krk. Čtvrtá Tsunade s extra velkým výstřihem na něm obkročmo seděla a na tvář mu nanášela vrstvu pleťové masky proti vráskám. Seděla tak dokonale, že jeho pohled spočíval pouze na jejím vyvinutém hrudníku. Už už natahoval ruce… KVÁ, KVÁ, KVÁ!!!!

S trhnutím se probral.

„Sakra takový krásný sen!“zahřměl. Okamžitě však byl nucen dát ruce na uši, protože zvuk byl až příliš hlasitý a nesnesitelný.
KVÁ, KVÁ, KVÁ!!!
Porozhlédl se po místnosti, matně zaostřoval. S námahou se zvedl a zavrávoral. Zbytkový alkohol působil své potíže.
KVÁ, KVÁ, KVÁ!!!
Připadalo mu, jako by byl zvuk stále hlasitější, jako by mu zněl přímo u ucha. Rozhlédl se po místnosti ještě jednou a vydal se k jediné věci, ke které neměl důvěru. Opatrně zvedl balíček a najednou se ozval pravidelný interval.
KVÁ, KVÁ, KVÁ!!!
Dárek mu vypadl z rukou, jak se zlekl. S křachnutím dopadl na zem a z otevřené krabičky vypadla malá zelená věc. Sannin upustil od bojového postavení a opatrně vzal předmět do rukou. Z dlaní se na něj usmívala malá zelená žabka, místo bříška byl displej s čísly ukazující právě sedm hodin ráno. Opatrně žabku otočil a na druhé straně byl přilepený malý vzkaz s textem:

Dobré ráno, ty uchýláku!!!

Protřel si unaveně oči, měl hroznou žízen a bolela ho hlava. Jen matně si vzpomínal na to, co se včerejšího večera událo. Jeho zamyšlení přerušilo další hlasité KVÁ, KVÁ, KVÁ!!! Teprve potom naštvaně prásknul s novým budíkem na zem. Kvákání okamžitě utichlo a Jiraya si myslel, že má vyhráno.

Příštího dne ráno se jeho bytem znovu rozléhalo hlasité kvákání žabího budíku, Jiraya byl natolik unaven, že se neobtěžoval budíku dotýkat. Přes hlavu si přehodil polštář a po deseti minutách se bytem rozhostilo ticho. Sannin udiveně zvedl hlavu. Žabobudík sám od sebe přestal kvákat. V tom Jirayovi nad hlavou zablikala pomyslná žárovička a hned se jel konati vážné činy.

Opatrně a s největší trpělivostí zabalil budík do ozdobného papíru, pro jistotu ho několikrát obtočil lepící páskou a uložil do ještě kýčovitější dárkové krabičky. Ze svého bytu sebral nejnutnější cestovní věci, chystal se na další cestu za inspirací. Ještě před tím, však navštívil svého žáka a jako dárek mu přinesl malý ozdobný balíček.

Minato potěšen, co že to dostal od mistra, hned chtěl dárek otevřít. Jiraya ho však zadržel a řekl tu samou větu, kterou slyšel od své fanynky toho večera, kdy žabobudík dostal.

„Dočkej času, dáreček se projeví sám a v pravý čas,“mrknul na udiveného Minata, rozloučil se s Kushinou a jejím těhotenským bříškem a radostně odkráčel z vesnice. Moc rád by viděl svého žáka zuřit hned zítřejšího rána, ovšem strach mu nedovolil zůstat. Přece jen, Minato byl čtvrtým Hokagem a chloubou Konohy.

Nebyl to ovšem Minato, který následujícího rána zuřil. Byla to jeho, vždy usměvavá a křehká manželka, která se s Katanou ruce nebezpečně řítila na Minata.
„Ale miláčku, to ne já, to Jiraya-sensei, on mi dal takový dárek a …“větu nemohl dopovědět, protože se musel uhnout seku, který ohrozil jeho blonďatou hřívu. Ufff, to bylo o vlásek, doslova. Teď teprve skutečně začal litovat, že si nad postel nechal pověsit ozdobnou katanu svého klanu. Jeho „milá“ žena udýchaně zastavila a posadila se na nejbližší židli. Třesoucí se rukou si hladila velké bříško.
„Máš štěstí, že je tvůj potomek tak chytrý a začal mě kopat, jinak bys byl synem smrti,“pohrozila mu prstem Kushina. Ovšem jen naoko, za chvíli se od něj už nechala klidně líbat a hladit po vlasech. Nikdy moc dlouho nedokázala odolávat jeho krásným modrým očím. Minato si ovšem přízeň své manželky musel odkoupit slibem, že se povedeného dárečku zbaví, rozhodl se jej proto věnovat svému žákovi, který právě ležel v nemocnici, s lehkou zlomeninou kosti klíční.

„Ále sensei, to jste nemusel!“ohradil se Kakashi, když mu jeho učitel podával plastovou zelenou žabičku.
„No tak, jsem přece tvůj sensei, musím myslet na tvou morálku, i když jsi nemocný. Tady si ten budík pěkně postav na noční stolek, abys vždy věděl, kdy vstávat,“usmál se nevinně. Ještě chvíli si povídali, pak už byl Kakashi příliš unavený a usnul.

Co se dělo ráno v sedm hodin, není již třeba více popisovat. Záhadou však zůstává, jak se Kakashi dokázal žabobudíku zbavit, nebo jej zneškodnit?

O patnáct let později….

Naruto odpočíval po těžkém souboji s Akatsuki na nemocničním lůžku, když do jeho pokoje vešel jeho šedovlasý sensei s malou krabičkou v ruce. Blonďák jej obdařil zářivým úsměvem, jeho učitel mu ho oplatil.
„Copak mi to nesete, Kakashi-sensei?“zeptal se zvědavě a s nedočkavostí malého dítěte se vrhl na otevírání dírečku. Z kraničky vytáhl zelený plastový budík ve tvaru žabičky.
„Jé, děkuji Kakashi-sensei!! Ten se mi perfektně hodí k mé žabí peněžence, kde jste ho sehnal?“zeptal se radostně Naruto, aniž by čekal nějakou podlost.
„Kdysi jsem ho dostal od svého senseie a dnes jsem se rozhodl, předat ho další generaci,“oznámil pyšně. Naruto se nafoukl jako páv, hrdý na to, že mohl převzít pomyslnou štafetu minulé generace. S jemností položil budík na noční stolek. Ještě chvíli si povídali, pak Kakashiho nahradila Sakura, která přišla zkontrolovat Narutův zdravotní stav. Byl už mnohem lepší, navíc se jí Naruto neustále chlubil svým novým dárkem. Kdyby jen chudák tušil, co ho čeká….

KVÁ KVÁ KVÁ!!!

Poznámky: 

Doufám, že se líbilo Eye-wink

4.80645
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nara Shikatemeka
Vložil Nara Shikatemeka, St, 2021-08-18 02:39 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Mise O2:Žabí princezna se pokusila napravit legendárního Sannina, výsledek se nedostavil, avšak nostalgie a vzpomínky na to, kdy jsem se začala dívat na Naruta se vrátily jak bumerang se srdíčky. Je mi někdy líto, že si nemůžu nastolit v hlavě krátkodobou amnézii a pustit si to znovu od začátku. Kvá kvá, jen by mě zajímalo, jestli se ten budík, opravdu nedá někde sehnat.

Obrázek uživatele Leahovina
Vložil Leahovina, Út, 2009-11-24 22:37 | Ninja už: 5265 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

pěkně:) by me je zajímalo co dělal kakashi celejch patnáct let s ti budíkem, já bych to nevydžela a myslim že on taky ne Smiling

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2009-11-02 23:20 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle nemá chybu! Moc povedené!!! Eye-wink Nechtěla bych takový žabobudík! No i když... Možná bych ho potřebovala... Konečně něco, co by mě dostala z postele... xD

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2009-11-02 20:46 | Ninja už: 5642 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Kaií, skláním se před tvou hlavinkou a děsím se žabobudíku xD Super povídka na zničené nervy Eye-wink
Stejně mi hlavou pořád vrtá, jak to ten Kakashi udělal. Snad proto chodil tak pozdě, protože zneškodňoval každé ráno budík Puzzled xD

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kobylka v pyžamu
Vložil Kobylka v pyžamu, Po, 2009-11-02 19:57 | Ninja už: 6272 dní, Příspěvků: 1858 | Autor je: Editor ve výslužbě, Obsluha v Ichiraku

Hehehe...
Kakashi to vydržel patnáct let?! Wow! Můj obdiv k němu ještě stoupl

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-11-02 20:18 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Díky že sis to přečetla, i když vím jak to bylo...
Vydržel, měl ale pevný nervy a špunty do uší Eye-wink na noc, proto taky všude chodil pozdě, protože neslyšel budík a najednou se ztrácel na cestě životem... Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Po, 2009-11-02 18:27 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Yamata: Děkuju, ja sem se jenom bála, jestli už tu nějaký podobný příběh nebyl Eye-wink K tomu nápadu: Taky doufám Laughing out loud Nejlepší by to byly, kdyby se to udělalo do Vánoc, myslim, že by to byly skvělé dárečky Smiling
Thanan: Děkuju Eye-wink
Yuki: Děkuju moc, taky jsem nad Konohamarem přemýšlela, ale nakonec jsem to zavrhla Laughing out loud Chudák Smiling A navíc, Naru není takový podlý, možná ještě vymyslí něco nového... Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-11-01 22:57 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jedním slovem: Genialita!!
Tohle nemělo chybu!! Jiraiya vždycky něco musí mít na svědomí. Laughing out loud To mi připomnělo jednu komedii, kterou jsem viděla před více jak osmi lety a u ní jsem se řezala smíchy, jako tady... ty by mě zajímalo, jak na to Naruto reagoval, fór by byl, kdyby to dal Konohamarovi Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Thanan
Vložil Thanan, Ne, 2009-11-01 22:28 | Ninja už: 5636 dní, Příspěvků: 117 | Autor je: Prostý občan

povedená ffka Smiling hezky jsi to napsala Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-11-01 21:41 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle se povedlo Smiling A hodně se to povedlo Smiling
A děkuju za věnování, snad se už brzy všichni dozví, co se v té tvé makovičce vylíhlo za skvělý nápad Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!