manga_preview
Boruto TBV 09

Samurajové

[acidfree:70321 size=400 align=left]Samurajové () jsou vojáci v Zemi železa, stejně jako jsou ve Skrytých vesnicích shinobi.

O postavě:

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhSandaime Tsuchikage-(Oonoki) říkal, že jsou Samurajové velice silné vojsko a že by se Shinobi v Zemi železa proto neměli moc často motat.

Sraz Pěti Kage:

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhKdyž bylo zahájeno Setkání Pěti Kage a na něm se objeví Zetsu a řekne, že je někde v Zemi železa Uchiha Sesuke, dostanou Samurajové rozkaz od Mifune, ať ho hledají. Avšak Sasuke díky Sharinganu pozabíjí všechny Samuraje.

Pod brněním:

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhV Manze číslo 464 byl jeden Samurai zapálen Amaterasu, avšak Temari a Kankurou z něj odstranili hořící brnění.


Je také známo, že měl Gatou dva bodyguardy, kteří byli Samurajové->Zori a Waraji, kteří jako Samurajové nevypadají, ale přesto jsou.

Techniky:

Samurajové proti Sasukemu použili Techniku, díky které svou Chakrou zvětšili a zesíli své zbraně.Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběh Také mohou na nepřítele hodit tu část zbraně, kterou zvětšili Chakrou.

Historie:

V Historii Naruto Nosili známí Ninjové za První Velké Ninja války Samurajské brnění, Např: Uchiha Madara,Senju Hashirama,Senju Tobirama.

Uchiha Madara:

Doteď známí Samurajové:

Mifune-Generál:

Mifune je Generál všech Samurajů v zemi Železa a vede sraz Pěti Kage.

Okisuke a Urakaku:

Okisuke a Urakaku jsou Mifuneho hlavní pobočníci a strážci.

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie