manga_preview
Boruto TBV 07

Fuu

300px-Fū_(Jinchūriki).png

Fuu (フウ) byla kunoichi z Takigakure, Skryté Vodopádové vesnice a zároveň byla schránkou pro sedmiocasého démona (七尾, Nanabi), vlastním jménem Choumei (重明). Choumei byla jedním ze dvou démonů zajatých Akatsuki ještě před začátkem druhé série Naruta, Shippuudenu. Po vyjmutí démona jinchuuriki obvykle hned zemře.
Poprvé jsme mohli Fuu spatřit 515. kapitole mangy a 205. dílu Shippuudenu.

Život

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběhNení známo, jak se Fuu stala jinchuuriki ani zda byla nějak spřízněná s vůdcem vesnice. V doplňkovém filleru anime Fuu přemluvila vůdce Shibukiho, aby mohla v utajení na chuuninskou zkoušku do Listové a Písečné. Cestou ji měli chránit dva jouninové převlečení za geniny. Fuu na sebe od začátku strhla pozornost svým spontánním chováním, veselostí, touhou najít si sto kamarádů a především i silou, kterou nevystavovala na odiv. Gaaru Fuu velmi zaujala, kupříkladu ho překvapila odhalením jeho Třetího oka v poušti. Za nějaký čas pochopil, že se jedná také o jinchuurikiho.
Během této zkoušky se v Písečné pokusili Gaaru svrhnout a zabít kvůli jeho démonovi, Fuu mu však pomohla a sama se dostala do potíží. Gaara nejdříve nechápal její pohnutky, Fuu ho šokovala tím, že jsou přeci přátelé a kamarádi si pomáhají. Připomněla mu tak Naruta. Nakonec oba zachránili členové týmu Gai.
Po dříve ukončené zkoušce se Fuu s partnery vydala domů, ovšem na cestě narazila na Kakuzu s Hidanem. Ti ji chytili a vytažením démona z jejího těla Fuu zemřela.

Čtvrtá válka ninjů

Spoiler! Pozor, tato část obsahuje příběh Kabuto získal její DNA a znovu Fuu oživil, aby bojovala po boku ostatních jinchuuriki proti Spojenecké armádě ninjů. Do očí jí implantoval Rinnegan a Sharingan.
Spolu s ostatními mrtvými jinchuuriki tedy napadla Naruta a Killer Beeho, jelikož maskovaný Madara chtěl získat jejich démony. V boji proti Narutovi však došlo k překvapivému obratu, když se Naruto dostal do podvědomí démonů i jejich jinchuuriki. Tam se mu všichni představili jmény a Fuu promluvila o Son Goku i Roushim, kteří tam teď již být nemohli, ale chtěli ještě předat své poselství.
Po zrušení Edo Tensei se její duše vrátila zpět do posmrtného života.

Charakter a schopnosti

FuJednalo se o veselou a pozitivní dívku, která se ráda smála a toužila po přátelství. Na konci svých vět užívala ssu (っす) často používané chlapci, její chování bylo trochu klukovské. V anime se ukázala jako zbrklá, nadšená a zároveň velmi rychle znuděná. Také na ni udělal Gaara velký dojem.
Přestože tedy byla možná zbrklá, byla rovněž i velmi silná kunoichi spolupracující se svým démonem. V anime mohla létat pomocí křídel vážky, stejných jako má i její ocasý démon. Využívala techniku vydechování zářivé substance, která oslepovala nepřítele, vytvářela sítě a chakrové kokony.

Zajímavosti

Narodila se 8. srpna, její krevní skupina byla B, měřila 160 cm a vážila 47,4 kg.
Fuu znamená pečeť (封), ale také metoda, styl či vítr (風). Nebo může představovat japonský název pro čínskou žvýkačku.
Autor Kishimoto Masashi si prý nebyl zpočátku jist, jaké pohlaví této postavě přiřkne. Nakonec se však rozhodl že to bude dívka.
Fuu je jedinou jinchuuriki, která není z Pěti Velkých Zemí.
Zdá se, že její démon Choumei by mohl mít také celkem zábavnou povahu. Sama se totiž označila jako (ラッキーセブン重明), Rakkii sebun Choumei, tedy šťastná sedmička.

Jutsu (nindža techniky): 
Techniky: 

Kokuun - jen v anime
Moujourou - jen v anime
Rinpun
Takigakure no Senpuu - jen v anime

 

Přihlášení

 
 

Kalendář akcí

 
 

Encyklopedie